Ten nápad se mi líbí :D
Ak seriál nezlyhá na spracovaní, vzhľadom na neotrelé téma by to mohla byť dobrota.
Je to zajímavý nápad na pološílenou kriminálku, ale stejně mi to nepřijde moc reálné. I když pravda je, že by to krásně mohlo nahradit Beauty and the Beast.
Trochu mi to připadá jako šílenější verze Tru Calling :-)
Hmm, vyzerá to zaujímavo :)
Další celkom zaujmavý príbeh o zombíkoch. No uvidíme čo sa z toho vykľuje:)
No jo, kde jsou upíři, vlkodlaci, čarodějky, tam zombíci nesmí chybět. U mně zatím bohužel bez odezvy.
Heh, nápad částečně vykradený z "Warm Bodies". Mě překvapuje, že jim to projde, i když udělat copyright na myšlenku asi nejde. :)
Ale jinak jo, proč ne.. zní to dobře a pokud to bude stejně zábavné jako ten film: :)
jo... to by mohlo být fajn...
No nevím, jak si to představit, ale mohlo by to být docela zajímavé kdyby to zasadily lehce komediálně alá, Mrtví jako já, nebo řekni kdo tě zabil. :-)
Mescalamba napsal(a):
Heh, nápad částečně vykradený z "Warm Bodies". Mě překvapuje, že jim to projde, i když udělat copyright na myšlenku asi nejde. :)
Ale jinak jo, proč ne.. zní to dobře a pokud to bude stejně zábavné jako ten film: :)
přesně to mě napadlo. Pilotu dám určitě šanci - zombík, co řeší vraždy. Teď už mě asi nic nepřekvapí :-D
Nicméně. Podle odkaz je to spíš něco jako Being Human - hlavní hrdinové skoro zombík, duch a terierodlak (a were-terrier) :-D
udělat to velká televize jako třeba cbs, tak by mě to asi nebavilo, ti by z toho udělali hrozné psychologické drama. rob a cw, to by mohlo mít podobný tón jako vm. jo, to bych brala. nevím, proč už netočí takové seriály s humorem.
So zombie to asi mat nic nebude, kedze nikto asi nespozna ze je Zombie, len bude mat chut na mozog.
Tiez ma hned napadlo Warm Bodies.