Diskuze k článku ZE: Kontroverzní drama od CW
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 11. 2013 / 16:22:16 (před 11 roky)
off

Tak tohle asi ne. Tohle je námět na depresivní film, od seriálu podle mě diváci rychle utečou.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Kytka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 20 | Zipper
9. 11. 2013 / 16:43:58 (před 11 roky)
off

Uvidíme... Určitě tomu dám šanci.

Holt a hold jsou slova s rozdílným významem.
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
9. 11. 2013 / 18:55:09 (před 11 roky)
off

Tohle si nechám s čistým svědomím ujít...

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
9. 11. 2013 / 21:40:47 (před 11 roky)
off

Sa mi to zdá, alebo v poslednom čase čítam len o tom, čo všetko CW vyvíja.. Nevyvíjajú toho nejako moc? :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 11. 2013 / 22:07:03 (před 11 roky)
on
Lill napsal(a):

Sa mi to zdá, alebo v poslednom čase čítam len o tom, čo všetko CW vyvíja.. Nevyvíjajú toho nejako moc? :D

Je tu opět ta část roku... :D Teď to bude do února samý vývoj a od února do dubna samý pilot :D

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
10. 11. 2013 / 10:56:34 (před 11 roky)
off

Což o to, zajímavé to je, ale nejsem si jistá, jestli bych na to koukala.. A co teprve já, ale Amíci..??

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 12. 2013 / 09:19:48 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

no právě. oni toho vyvíjí 2x tolik, než vlastně potřebují, takže pak přijde nějaký hlavoun a rozhodne, co jim nejspíš vydělá prachy a co ne. a tady podle mě neřekne, že se to vyplatí. nevěřím, že z toho bude seriál. jako je to hezká myšlenka, udělat ten krok, aby byli transexuálové více přijímáni (pro homosexuály např. televize tímto způsobem udělala hodně), ale jak já to čtu, připadá mi to jako hodně depresivní seriál, což já nemám ráda. ještě knížku si přečtu i depresivní, ale k seriálům chodím za zábavou, ne kvůli duševnímu hloubání.