Diskuze k článku SARS: Glee si nemůže prozpěvovat
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 11. 2013 / 19:52:00 (před 11 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Jéjej, to Glee se snad dostalo na své series low... No uvidím, jak se ta epka s Katy a Gagou (ne)povedla...

Mně se líbila :D Nejlepší, jak se Artie i s vozíčkem houpal na provaze :D Hrozně mě to rozesmálo :D

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 11. 2013 / 19:59:35 (před 11 roky)
off

Páni, to to lítá - ale úpravy to asi změní. Sean teda hodně nabral, naopak u "komedií" CBS se ukázalo, jak jsou samy o sobě slabé. Chirurgům stoupl rating, ale klesli diváci. A kdy už nám zruší Alenku?

ragelly
8. 11. 2013 / 20:30:00 (před 11 roky)
off
jukab napsal(a):

Páni, to to lítá - ale úpravy to asi změní. Sean teda hodně nabral, naopak u "komedií" CBS se ukázalo, jak jsou samy o sobě slabé. Chirurgům stoupl rating, ale klesli diváci. A kdy už nám zruší Alenku?

Taky nad tím přemýšlím... podle mě se to zuby nehty snaží nechat v programu, aby dojel ten uzavřený příběh, těch 13 epek, ale už moc dlouho to natahovat nemůžou. Pokud se to příští týden nezlepší, tak to podle mě stáhnou.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 11. 2013 / 20:40:50 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Taky nad tím přemýšlím... podle mě se to zuby nehty snaží nechat v programu, aby dojel ten uzavřený příběh, těch 13 epek, ale už moc dlouho to natahovat nemůžou. Pokud se to příští týden nezlepší, tak to podle mě stáhnou.

0,9 už je fakt málo, řekl bych ještě jeden pokles a konec, ale jestli to má mít 13 epizod, tak je třeba dovysílají jindy nebo jinde...ta smůla ABC v tenhle čas je už k neuvěření :)

venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
8. 11. 2013 / 21:06:39 (před 11 roky)
off

The Crazy Ones si polepšilo o 11%. Hm, vsadím se, že zrovna za tohle může hostování Joshe Grobana. Narozdíl od nás, na něj v Americe hodně dají ;)

Do not feed the trolls
ragelly
8. 11. 2013 / 23:31:55 (před 11 roky)
off

Finálová čísla: The Vampire Diaries, Scandal, TBBT a Elementary se zaokrouhlily o desetinu nahoru. Naopak Sean Saves the World a The Michael J. Fox Show klesly o tři desetiny, Parenthood a The Voice se snížily o dvě desetiny a The Millers spadlo o jednu desetinu.

petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 11. 2013 / 01:47:49 (před 11 roky)
off
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 11. 2013 / 13:58:05 (před 11 roky)
off

TVD ano :) .... Som štastná že idú hore, hlavne nech im to vydrží.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
dubakm
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 11. 2013 / 15:37:50 (před 11 roky)
off

Návrat TVD na jeho standart mě potěšil, myslím, že zatím si výrazný pokles nezaslouží:-)

Tomorrow's life is too late. Live today. Experience is what you get when you didn't get what you wanted.
ragelly
9. 11. 2013 / 17:59:59 (před 11 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Těch epek je víc. ABC přece v černu/červenci přiobjednala další, protože si myslela, že to bude stejně velký hit jako sourozenec OUAT, takže jich je víc jak 13 (a méně jak 22)...

A jo vlastně, máš pravdu... No tak to se docela obávám, že to fakt neodvysílají komplet a fanoušci zase budou naštvaní, že neví, jak to dopadlo :(