Thadreth napsal(a):
Škoda toho Draculy. :/ Dneska jsem zrovna sledoval druhou epizodu, u které jsem se bavil o hodně víc, jak u pilotu.
Tak to mám úplně stejně. Pilot mě moc nenadchnul, ale včera jsem koukla na druhej díl a už se nemůžu dočkat na titulky ke třetímu dílů :D
Snad Draculu nezrušej :)
Grimme ne neumírej, prosím.
Hannibal loni přežil s 0.7 - 1.1 ratingem, finále sledovaly jen 2 miliony lidí a to jel ve čtvrtek. Dracula má, myslím, pořád šanci :)
Grimm měl loni ze začátku 1.5 - 1.6, na pátek je to zatím i letos ucházející.
Tiež si myslím, že sa vysielajú a obnovujú aj seriály s horším ratingom. Grimma určite nezrušia, veď ten má aj tak dobrú sledovanosť. A Dracula je novinka, preto mal pilot taký vysoký rating, ľudia boli zvedaví. Svoje publikum ešte nemá ustálené, preto asi sledovanosť klesá. (pilot veľmi nenadchol, ale ďalšie 2 diely to bolo výrazné zlepšenie). Myslím si, že tak po piatej časti by to už malo zostať na rovnakých číslach. Osobne verím, že nezrušia ani Draculu ani Grimma. :)
Finální čísla: The Neighbors a Dracula se zaokrouhlily o desetinu dolů.
tak dracula končí. sice je to pátek, ale klesá hodně. grimm je přeci jen v pátek už chvíli a drží se tam celkem obstojně, takže toho se nezbaví.