Vzhledem k tomu, že se včera nevysílal Mentalista, tak mě mrzí jen pokles Simpsonů. I přesto ale mají docela slušný výsledek na 25 let starý seriál.
HonZajs000 napsal(a):
Vzhledem k tomu, že se včera nevysílal Mentalista, tak mě mrzí jen pokles Simpsonů. I přesto ale mají docela slušný výsledek na 25 let starý seriál.
Souhlas, celkově ty animáky si vedou moc dobře. Je to pro FOX takový zlatý důl :)
ragelly napsal(a):
Souhlas, celkově ty animáky si vedou moc dobře. Je to pro FOX takový zlatý důl :)
Když už je řeš o animácích, trochu jsem nepochopil krok FOXu ohledně zrušení Futuramy. Nevíš jestli to bylo kvůli sledovanosti, penězům nebo kvůli čemu? Myslím, že tu o tom kdysi byla i bleskovka.
HonZajs000 napsal(a):
Když už je řeš o animácích, trochu jsem nepochopil krok FOXu ohledně zrušení Futuramy. Nevíš jestli to bylo kvůli sledovanosti, penězům nebo kvůli čemu? Myslím, že tu o tom kdysi byla i bleskovka.
To nevím, to už je moc let zpátky... Teďka to zrušila Comedy Central nebo kde to běželo. Možná tenkrát byly ratingy na jiné úrovni než dneska a Futurama vyšla ze všech nejhůř, ale fakt nevím.
HonZajs000 napsal(a):
Groening s Cohenem měli už od začátku seriálu neshody s vedením Foxu o tom, kdy by se měla Futurama vysílat. Fox nebyl úplně příznivce tohoto seriálu a tak se mu docela hodilo, že Comedy Central začala po čtvrté sezóně během syndikačních jednání sama vyjednávat o převzetí celého seriálu. Fox fakticky seriál nikdy nezrušil, jen ho odprodal jiné stanici.
Seraphine313 napsal(a):
Groening s Cohenem měli už od začátku seriálu neshody s vedením Foxu o tom, kdy by se měla Futurama vysílat. Fox nebyl úplně příznivce tohoto seriálu a tak se mu docela hodilo, že Comedy Central začala po čtvrté sezóně během syndikačních jednání sama vyjednávat o převzetí celého seriálu. Fox fakticky seriál nikdy nezrušil, jen ho odprodal jiné stanici.
Zajímavé, takže to znamená, že bychom se teoreticky mohli dočkat dalších řad?
Finální čísla: Revenge (!) a The Simpsons byly zaokrouhleny o desetinu dolů. The Amazing Race se zvedl o dvě desetiny, The Good Wife o jednu. The Mentalist běžel mimo primetime, proto zatím nemá finální výsledky.
ragelly napsal(a):
Finální čísla: Revenge (!) a The Simpsons byly zaokrouhleny o desetinu dolů. The Amazing Race se zvedl o dvě desetiny, The Good Wife o jednu. The Mentalist běžel mimo primetime, proto zatím nemá finální výsledky.
No tak třeba se ještě Good Wife za rok vrátí. :D
xtomas252 napsal(a):
No tak třeba se ještě Good Wife za rok vrátí. :D
No skoro to tak vypadá, sakra, ještě že netipujem i o stálých seriálech :D
ragelly napsal(a):
No skoro to tak vypadá, sakra, ještě že netipujem i o stálých seriálech :D
To už mě kdysi napadlo, že by se mohla tipovačka rozšířit na všechny seriály Velké pětky. Ale asi by těch seriálů už bylo hodně ... :-)
Locke napsal(a):
To už mě kdysi napadlo, že by se mohla tipovačka rozšířit na všechny seriály Velké pětky. Ale asi by těch seriálů už bylo hodně ... :-)
hlavně některé seriály mívají občas po první nebo druhé sezóně rovnou objednávku na několik dalších, a pokud sledovanost není téměř na nule, tak se jim to rušit nevyplatí.
tak once upon a time může doufat, že si abc řekne, že sice klesají, ale pořád mají nejlepší rating večera. já pořád tak nějak doufám, že je to kvůli petrovi panovi, že se ta linie nelíbí ostatním jako mně a že až se vrátí, tak to zas bude lepší.