Tak to jsem vážně na její roli v HIMYM zvědavá, snad to bude stát za to! :)
Crazy-Nut* napsal(a):
Tak to jsem vážně na její roli v HIMYM zvědavá, snad to bude stát za to! :)
Taky doufám:D
Doufám, že to dopadne jako s Jennifer Lopez, protože její hostování v HIMYM bylo perfektní! xD
Frozen99 napsal(a):
Doufám, že to dopadne jako s Jennifer Lopez, protože její hostování v HIMYM bylo perfektní! xD
Ona hrála Lopezka v HIMYM? Si ji nějak nemůžu vybavit...
Fruiko napsal(a):
Ona hrála Lopezka v HIMYM? Si ji nějak nemůžu vybavit...
Hrála.
Link
Tak to mi úplně vypadlo. Asi to nebyl tak okouzlující výkon. :-D
Fruiko napsal(a):
Tak to mi úplně vypadlo. Asi to nebyl tak okouzlující výkon. :-D
Mně se teda líbil xD zvlášť názvy těch knih, které její postava napsala xD ten její výstup byl takový příjemný zpestření.
No na moji favoritku Jennifer Morrison jsem velmi zvedavy!!!!Herecka je velmi dobra a me osobne by zajimalo co na ni HIMYM prichysta......
Martas A.Stvrteckij napsal(a):
No na moji favoritku Jennifer Morrison jsem velmi zvedavy!!!!Herecka je velmi dobra a me osobne by zajimalo co na ni HIMYM prichysta......
Tak to jsi asi trošku zaspal, už se v HIMYM objevila :)
Ano - už se tam objevila, dokonce ne jednou a moc hezky tam sedí. Ona není špatná herečka a její postava je vyloženě zvláštně komická (o to víc v kombinaci s Tedem), takže jsem zvědavá jak to dopadne.
Judita napsal(a):
Ano - už se tam objevila, dokonce ne jednou a moc hezky tam sedí. Ona není špatná herečka a její postava je vyloženě zvláštně komická (o to víc v kombinaci s Tedem), takže jsem zvědavá jak to dopadne.
SPOILER
Nedopadne to nijak slavně. Odkazuju teď na epizodu 06x17 Garbage Island, ve které se Ted v roce 2021 zmiňuje servírce Wendy o Zoey - cituji - "Panečku, to nedopadlo dobře"... :)