Michal´´Stark´´Hargas napsal(a):
najviac mam radost z the originals :}
já taky, docela jsem si je oblíbila
Tomorrow people proč ne, i když bych radši viděl méně a kvalitnějších epizod. U reign, 12 dílu by bohatě stačilo :)
Sleduju všechny tři, takže hurá :)
Tak sleduji z těchhle 3 jen Reign, ale právě zrovna u něj si nejsem jistý, zda těch 22 dílů je dobrá zpráva. Přece jen, u "historických" seriálů to moc zvykem není.
Začala jsem sledovat též všechny tři. U The tomorow people bych tu agonii možná raději neprodlužovala, ale budiž. Třeba se stane zázrak a kvalita i sledovanost budou strmě stoupat :) Z The originals jsem dala zatím asi 2 díly a nijak zvlášť mě to nechytilo, ale ještě tomu dám jednu šanci. Prodloužení tohoto seriálu ale asi nikoho zásadně nepřekvapilo. Reign je pro mě z této trojice asi nejstravitelnější, ale souhlasím s VanThomassem, že 22 epizod by seriálu mohlo spíše uškodit. No uvidíme :)
Gratujuji všem třech, ale The Originals zvlášť, tady si to rozšíření řady užiju.
Sledujem TTP a TO, takže som rada :)
Musím povedať že ma to naramne potešilo, som veľky fanušik reign takže som veľmi zvedava ako sa pobiju s vyzvou 22 epizod, na druhu stranu the originals myslim budu iba prekipovat. Tomorrow people idu sice dolu kopcom z mojho pohladu by to mohli este otocit.
Sledujem všetky tri takže huráá :D ... najviac ma potešili The Original a Reign no uvidíme :)
Spokojenost sleduju všechny 3:)
Reign, Reign, Reign, jéééj :D
Tak si říkám, abych na to nedoplatila v tipovačce...i když Originals jsem samozřejmě věřila, i když nesleduju
CW je stanicí kontrastů, na jedné straně klenot Arrow a na druhé straně nekro a zoofilie v jednom v Orig :(
jukab napsal(a):
CW je stanicí kontrastů, na jedné straně klenot Arrow a na druhé straně nekro a zoofilie v jednom v Orig :(
Nekro a zoofilie? To jako sex mezi seriálovými postavami (!!!), tedy mezi upíry nebo vlkodlaky (v lidské podobě) přirovnáváš k nekrofilii a zoofilii? To jako vážně?
jukab napsal(a):
nekro a zoofilie v jednom v Orig :(
Tak tohle mě rozsekalo :)
Nebylo by na škodu někdy použít tu věc, která podpírá krk.
To je komentář zase :D Jako pokud to bereš takhle, tak to jsou v tom případě "nekro a zoo" všechny seriály s upíří a vlkodlačí tématikou... Takže dle tebe byla i taková Buffy nekro, v Teenwolf jsou všichni zoo... :D BTW, Arrow taky sleduju, zrovna klenotem bych to nenazvala, ale kdybych to brala do důsledků, tak je to vlastně jen serál o líbivém masovém vrahovi, typu Dexter, co říkáš na tenhle názor? ;)
jukab napsal(a):
Ještě bych přidal gerontofílii, protože ty postavy v The Originals jsou docela dost starý ( několik stovek let ). Každopádně originální názor :-)
já tak nějak doufám, že to bylo myšleno jako vtip :D.
k tomorrow people jsem se ještě nedostala, originals nesleduju, ale reign jo. hezky se u toho vždycky o víkendu zavztekám, co si představují pod pojmem "historický seriál" (například jak královna chce teď po olivii, aby se nechala zbouchnout. ne že by to naprosto zhatilo její šance na manželství s korunním princem francie jako v normální historii, ono je to dokonce zvyšuje :D.), ale jo, vztekám se v dobrém, celkem se bavím. těch 22 epizod vidím spíš jako plus, protože pak je naděje, že to zasnoubení nebudou natahovat a svatba proběhne např. ve finále, snad série. přeci jenom slíbit dodržet časovou linku.