a sakra... pátky nejsou dobrý nikdy. A pro Bones koukám vůbec :/
Ještě by se to mohlo usadit, přece jen to nemuseli všichni vědět, i když je mi jasný, že na to byly celý týden v usa ukázky..uvidíme příští týden
skoro to na mě působí, jako kdyby bones chtěli zrušit a potřebovali pro to záminku... tak to přesunou na pátek, rapidně klesne sledovanost a bum, už mají omluvu pro zrušení...
smarinka napsal(a):
skoro to na mě působí, jako kdyby bones chtěli zrušit a potřebovali pro to záminku... tak to přesunou na pátek, rapidně klesne sledovanost a bum, už mají omluvu pro zrušení...
Eh, tohle mi přijde trošku nelogické. Kdyby je chtěli zrušit, prostě to udělají. Proč utrácet miliony a miliony na dalších cca 15 dílů? Nebo proč vůbec objednávat devátou sérii? Fox doufá, že jim Bones zvýší páteční sledovanost, za cenu toho, že pro Bones jako samotný seriál to bude sledovanost nižší.
Asi jediný seriál, ktorému neuškodil presun na piato bol Supernatural xD
Finální čísla: Hawaii, Grimm a Raising Hope o desetinu stouply. Last Man Standing, The Carrie Diaries a The Neighbors o desetinu klesly.
a to všechno kvůli novince. pohřbívají seriál, který se jim osvědčoval už tolik let kvůli něčemu, co sice asi dostane 2. řadu, ale jaký byl hit revolution a letos je v bídě.