Chybí mi tu ještě Linda Hunt aka "Hetty" z NCIS:LA :))
TonicDope napsal(a):
Chybí mi tu ještě Linda Hunt aka "Hetty" z NCIS:LA :))
Linda doplněna :)
Přeskočila jsem ji omylem, nebo tam vážně chybí Ellen DeGeneres? :D
Mě překvapil Luke MacFarlane z Killjoys. Jinak ještě na doplnění mě napadají třeba Guillermo Diaz (Scandal), Sara Gilbert (Roseanne, TBBT), Zoie Palmer (Lost Girl, Dark Matter) nebo Rosie O'Donnell (The Fosters mj.) :)
litllewitch napsal(a):
Přeskočila jsem ji omylem, nebo tam vážně chybí Ellen DeGeneres? :D
Moderátory jsem nedávala, neuvědomila jsem si, že byla/je i herečka :) Doplním.
Nevím to určitě jestli je, ale nechybí tam i John Barrowman?
martinol napsal(a):
Keď má manžela, tak asi je. :D
martinol napsal(a):
Ten mě taky napadl mezi prvními :) Většinou to u herců ani nesleduju, ale John mě donutil si o tom něco najít vzhledem k jeho roli v Torchwoodu :D
Každej najde někoho chybějícího, ty jsou vždycky vidět nejvíc :D
Pajky napsal(a):
Ten mě taky napadl mezi prvními :) Většinou to u herců ani nesleduju, ale John mě donutil si o tom něco najít vzhledem k jeho roli v Torchwoodu :D
Každej najde někoho chybějícího, ty jsou vždycky vidět nejvíc :D
Jj, rozhodně, tak je to u všech podobných článků :) Ale jen hlaste, doplníme :))
Pak mě ještě napadají Ellen Page nebo Jodie Foster, ale ani jedna z nich není zrovna seriálová herečka.
Pajky napsal(a):
Pak mě ještě napadají Ellen Page nebo Jodie Foster, ale ani jedna z nich není zrovna seriálová herečka.
Jj, o obou vím, ale dávala jsem jen ty, kteří mají výraznější seriálové role.
NEEEEEEEEEE! Luke MacFarlane z Killjoys? Ach jo, já se do něj právě zamilovala! Člověk si najde idola v ideálním věku bez manželky ... do prkenný ohrady!
Teda, u Wandy nebo Johna Glovera jsem to fakt netušil...jinak David Yost (Strážci vesmíru :) ) sem patří taky
Neeee!! Matt Bomer :,(( tohle budu muset asi zapít.
Muheh, moc hezkej článeček :D. Už jsem si v jednu chvíli myslela, že na dámy se zapomělo a budou tady jenom pánové :D. Jsem ráda, že jsem tu našla i slečny co kopou za můj tým :D. O většině z nich to díky zahraničním LGBT stránkám vím, ale i tak je milé je tady vidět.. Třeba Hettie z NCIS:LA mě ale docela překvapila :D.
Jinak s tím Lukem.. No jo smůla dámy :D. On prej jednu dobu randil s Wentworthem Millerem, takže podle toho jsem si to zjistila já :D.
Chvilku jsem nad tím přemýšlel, a neměla by se v tomhle článku vyskytovat i dvojice Laverne Cox (OITNB) a Jamie Clayton (Sense8)?
Android z Dark Matter nooooo. Merlyn z Aroow taky? To je velký špatný.
Aj Matt Dallas? Holy cow, kde to žijem, že mi niečo také ušlo. David Hyde Pierce samozrejme nesmie chýbať, chjo tak 10 rokov dozadu som bola do neho nehorázne buchnutá :D
Půlce z toho teda nevěřím... nejsem o tom 100% přesvědčená
I ty Caffrey?! :o Vypadá to, že potřebuji nový Plán B ... :(
O velké většině z nich jsem to nevěděla :o Dost mě překvapil třeba John Barrowman, Luke MacFarlane, Matt Bomer nebo Ian McKellen. O nich jsem to vážně netušila. Z vlastních zkušeností vím, že na tyto vztahy naše republika nekouká moc přívětivě. Bylo to opravdu milé překvapení. Teď je mám ráda ještě víc, už jen proto, že se nestydí za to, kým jsou!
Blázen z Jericha napsal(a):
Android z Dark Matter nooooo.
Aspoň neměla problém plazit se v Lost Girl po Anně Silk :D.
Možná jen špatně koukám, ale je možné, že tam nejsou Peter Paige a Randy Harrison ze seriálu Queer as folk? :-)
Niektoré mená som tam nečakala, napr. Neil Patrik, seriál poznám, videla som pár častí a vôbec mi som to na neho nepovedala :) ani na Wentwortha a Matta Dallasa :) aj Charice z Glee?.. a Luke z Killjoys?..seriál nepozerám, ale škoda ho :D človek sa vždy niečo nové dozvie :)
Asi tak polovina jmen mi vyrazila dech.. COŽE? A to jsou všichni stopro HOMO anebo aspoň BI? Jako wau, asi čtu hooodně málo bulváru... Hustý hustý
Viac ako o 90% som vedel, ostatných ani nepoznám, ale mne tu rozhodne chýba HODOR :-)
Nikdy se tam vše nevleze. Kdybych měla vypsat lidi, co mi tam chybí, tak by se z fotočlánku stala fotokniha. Buďte holky asi rády, že o všech hercích nevíte všechno. :D
Ale super, díky ragelly za pěkný článek! :)
Chybí: Monica Raymund (Chicago Fire), Alan Cumming (The Good Wife), Taylor Schilling (OINTB) Michael J. Willett (Faking it).
fandapcd napsal(a):
Chybí: Monica Raymund (Chicago Fire), Alan Cumming (The Good Wife), Taylor Schilling (OINTB) Michael J. Willett (Faking it).
Teda nevím, jak rychle jsi to proletěl(a), ale Alan i Michael tam jsou :)
ragelly napsal(a):
Teda nevím, jak rychle jsi to proletěl(a), ale Alan i Michael tam jsou :)
Tak asi hodně rychle. :D
Aktuálním kopáním a vykopáváním jsem zjistila že mezi vyoutované herečky patří i Meredith Baxter (aktuálně třeba Finding Carter, dříve Glee nebo Family Guy)
Většinu herců / hereček neznám, ale fakt mě překvapil John Barrowman.
Tyjo, u spousty z nich jsem to vůbec netušila. Ale když je tu Ian McKellen, neměl by tu být i Derek Jacobi? :)
Včera jsem v televizi zahlídla Firefly a došlo mi, že jsme zapomněli na Seana Mahera :)
Sean Maher je gay? No way....
Btw, teď si nevzpomenu, ale je tam Kristanna Loken?
andromache napsal(a):
Btw, teď si nevzpomenu, ale je tam Kristanna Loken?
Myslím, že není.
Taky bych se chtěla jestli se tam dávají čistě gayové nebo i bisexuálové, mám totiž za to, že Michelle Rodriguez je BI. A John Glover mě teda překvapil.
LenkaTalaskova napsal(a):
Taky bych se chtěla jestli se tam dávají čistě gayové nebo i bisexuálové, mám totiž za to, že Michelle Rodriguez je BI. A John Glover mě teda překvapil.
Však Monica Raymund je taky bi a Kristianna Loken taky, takže bych řekla, že jsou tam jak lesby a gayové tak bisexuálové...
Další zářez do fotočlánku, dívky zapláčou :'( :D
ragelly napsal(a):
Další zářez do fotočlánku, dívky zapláčou :'( :D
On se tenhle článek i aktualizuje :D? Tomu říkám příjemná zpráva :D.
andromache napsal(a):
On se tenhle článek i aktualizuje :D? Tomu říkám příjemná zpráva :D.
Nijak zvlášť, ale tuhle zprávu jsem dneska ráno zaznamenala a říkala jsem si, že by to někoho mohlo zajímat :D
ragelly napsal(a):
Nijak zvlášť, ale tuhle zprávu jsem dneska ráno zaznamenala a říkala jsem si, že by to někoho mohlo zajímat :D
Jen bych neřekla, že Colton je zas až taková novinka :D. Zrovna o jeho orientaci se spekulovalo už hodně dlouho ;). Ale good for him, že konečně našel odvahu to přiznat veřejně.