No som zvedavá :) No ja ho poznám skôr z Kyle XY ako Toma Fossa, keďže Akty X som nikdy nevidela.
dejte jí křeslo :)
Salem napsal(a):
dejte jí křeslo :)
No budeš musieť dať kreslo aj mne :) Ja ho poznám z Kyle XY a Continuum
Continuum!!!
celkom dobrá voľba, mne v tejto sérii teraz dosť vadí "Sara"
Toť otázka -když ji usmažej,je tu prostor proto aby Oliverovi hráblo a začal se mstít ..... a nebo ji daj doživotí,nebo osvoboděj a idylka bude pokračovat.
Každopádně sem zvědavej co "Kryček" bude tedy zač :-)
BTW-sám nevim proč ale neskutečně mě tu vadí Laurel Lance
Já doufám, že ji pustí, ale spíš myslim, že dostane trest smrti - mělo by to zajímavý dopad na pokračování seriálu
medvidek13 napsal(a):
Toť otázka -když ji usmažej,je tu prostor proto aby Oliverovi hráblo a začal se mstít ..... a nebo ji daj doživotí,nebo osvoboděj a idylka bude pokračovat.
Každopádně sem zvědavej co "Kryček" bude tedy zač :-)
a co teď Summer?
medvidek13 napsal(a):
Nejsi vůbec sám, hlavně ten herecký výkon je tragický...
harmonica napsal(a):
Nejsi vůbec sám, hlavně ten herecký výkon je tragický...
přesně tak, mně osobně její přítomnost kazí díl, trapný bylo, jak chtěla Arrowa chytit, že je zlý a pak se na konci 203 rozbrečí, že jí sžírá vina za Tommyho, což bylo úplně jasný, ale snést tu scénu :D
Laurel Lance je úplně tragická postava!! Herecký výkon na bodě mrazu a samotná postava je taky pěkná slepice, takže bych ji poslal někam na dalekou cestu, ať se tam tak často neobjevuje... Ještě by mohli nějak vyšachovat Isabel Rochev, protože to je tragédka podobně jako Laurel... Osobně tu popularitu Summer Glau nijak nechápu, protože není ani hezká, ani talentovaná... Co bude s Moirou Queen je vcelku jedno, protože na další vývoj seriálu to nebude mít velký vliv... Co se ale Kryčeka týče, tak tohoto herce vítám a tuším, že přijde s něčím co Moiru z té basy dostane ven...
allyska napsal(a):
přesně tak, mně osobně její přítomnost kazí díl, trapný bylo, jak chtěla Arrowa chytit, že je zlý a pak se na konci 203 rozbrečí, že jí sžírá vina za Tommyho, což bylo úplně jasný, ale snést tu scénu :D
Laurel - její postava, i ta herečka, prostě hrůza!!! A to jsem jí jako Ruby měla v Supernatural celkem ráda, ale tady?? Nechápu ten obrat. Co ale spíš děsí mě je fakt, že ona jako Laurel Lance je a ještě bude jednou z ústředních postav seriálu. Kdo trochu ví, co by mělo v Arrow následovat, tak ví o čem je asi tak řeč... :(
No ták dejte jí šanci, jestli zní udělaj Black Canary ... to bude teprv sranda a Kryček v Aktech X se mi líbil nehrál špatně ... tak uvidíme jak budou kouzlit, zatím je u mě serial Arrow dost vysoko :D tedy na prvním místě :D