Jsem čekal, že po skvělém minulém dílu si Arrow udrží vysoký rating :/
luckily napsal(a):
Neměl by mít Revolution +7?
nie, veď má rating o 0.1 bodu nižší ako minulý týždeň...dôležitý je rating, nie celkový počet divákov ;)
Doufám, že i přes klesající ratingy bude tady většina seriálů obnovena :) Jsem zvědavý, jaký výsledek bude mít Survivor za týden, kdy bude mít konkurenci jen u FOXu, snad se zvedne! A výsledek Arrowa po pauze bude určitě taky zajímavý.
Jinak ten nadpis článku je analogií ohledně přištího týdne v USA?
Finální čísla: X Factor, Modern Family, Arrow, Survivor a The Middle se zaokrouhlily o desetinu nahoru. Super Fun Night o desetinu klesl.
Aspoň, že to Arrow nakoniec dal na 1.0 :D
Inak nedávate ku každému seriálu "súvisiace seriály"? Lebo ja si väčšinou tieto články pozerám podľa seriálu (a tam sekcia články), ale tento sa tam neobjavuje :)
Lill napsal(a):
Aspoň, že to Arrow nakoniec dal na 1.0 :D
Inak nedávate ku každému seriálu "súvisiace seriály"? Lebo ja si väčšinou tieto články pozerám podľa seriálu (a tam sekcia články), ale tento sa tam neobjavuje :)
Ále, jeden "chytrý" člověk se mi snažil namluvit, že ty související seriály nemám k SARS dávat, protože to jen zabírá prostor na profilu seriálu v sekci Články :D Doplním to tam :D
ragelly napsal(a):
Ále, jeden "chytrý" člověk se mi snažil namluvit, že ty související seriály nemám k SARS dávat, protože to jen zabírá prostor na profilu seriálu v sekci Články :D Doplním to tam :D
nezabírá, já si to tam taky dohledávám, i když je fakt, že těch sars začíná být dost, filtr přímo u sekce článků k danému seriálu by byl fajn, že bych si třeba zaškrtla, že nechci ve výpisu vidět sars :)
Super Fun Night větší rating než Nashville?