Jsem hrozně ráda, konečně povedený čarodějnický seriál po dlouhé době takže jsem nadšená :)
Výborná zpráva! Hned mám lepší den :-)
Seriál jsem si vážně zamilovala, dlouho něco podobného chybělo)
No, já teda těžce nespadám do cílové kategorie :D ale i tak mám radost.
petruska.77 napsal(a):
Jednoznačně nejlepší zpráva tohoto víkendu! :)
Souhlasím.
Seriál sleduji, ale zatím z něj mám rozporuplné pocity. Prodloužení mě trochu překvapilo, protože do teď je to silně průměrná záležitost, ale třeba mě dámy ještě okouzlí :)
Trochu mě to překvapuje, jak vás to těší. Mě to připadá díl od dílu horší a horší. V jiných seriálech v první sérii stačí jednodušší ale atraktivní zápletka a do toho se seznamujeme s postavami. Přijde mi, že ve Witches of east end jsou postavy tak ploché, že jsme rovnou museli přejít k zamotávání zápletky jak jen to jde. Ze začátku jsem taky byla nadšená, ale pak jsem pojala podezření, že je to mnohem víc o tom, že CHCI sby to byl skvělý seriál a tak ho tak vidím, než že by to opravdu BYL skvělý seriál.
Ja spis vitam, ze 15. prosince uz bude konec serie :-) dil od dilu je to horsi.
Postavy jsou ploche, dej predvidatelny, herci si mysli, ze k herectvi staci byt sexy a tvurci vykradli Charmed a The Vampire Diaries.
Supeeer, seriál sleduji. Dýchá to na mě atmosféru mého oblíbeného filmu Magickáu posedlost :)
i když to zpočátku mělo scény jak focení přebalů na harlequiny, tak jsem si seriál oblíbila. 2. půlka je sice celkem předvídatelná, ale zas lepší než seriály, které až překomplikují, aby se jim tohle nestalo.
Ja som naopak veľmi rada. Že to pripomína z polovice TVD a z polovice Charmed? No a čo! Ja som rada, že konečne po dlhej dobe priniesli nejaký seriál s čarodejnicami. To, že v TVD sa mihne sem-tam nejaká čarodejnica sa neráta a to ma už pomerne nudí. Toto je čisto o čarodejniciach a teší ma to. :-) Najmä po tom, čo zrušili The Secret Circle na CW :-( nevidela som žiadny seriál z takého prostredia. A jednoducho, už mit o chýbalo. Upírov a vlkolakov mám už pokrk!