nemůžu se dočkat!
Výborně, jen ten trailer/teaser neřekl nic moc :)
Báječné! A ještě k tomu přidají Doctorův vánoční speciál a budou to úžasné Vánoce!
Skvělé, už aby to bylo. Jsme se pěkně načekali.
Niiice :))
Páni, tak to je výborná zpráva a opravdu parádní dárek pro všechny fanoušky. Krásně si to načasovali, jen co je pravda :)
Jinak v souvislosti s touto zprávou jsem si vzpomněla na jedno pěkné video, kde se Benedict Cumberbatch s neodolatelným smyslem pro humor vyjadřuje (nejen) k poslednímu dílu druhé série. Kdo neviděl, může se na něj podívat na VideaČesky.cz :)
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/jak-konci-druha-serie-sherlocka
Jupí! O záminku víc se na to znovu podívat. :)
O prázdniny jsem si stejně chtěla dát reperte všech epizod, tak teď na to hezky navážu třetí řadou :)
tenhle trailer dávali v sobotu BBC One před Doctorem Who :D Ale jinak je to super, a ještě bude i Vánoční speciál Doctora... To budou Vánoce :3
L.e.e.n.e.e napsal(a):
tenhle trailer dávali v sobotu BBC One před Doctorem Who :D Ale jinak je to super, a ještě bude i Vánoční speciál Doctora... To budou Vánoce :3
To teda budou Vánoce :D Moffat nás emočně vyždíme :D
phoebe.h2 napsal(a):
Moffat hlavně dělá sakra velký oslí můstky! :D Kdo ví, ví. Kdo neví, uvidí. ;) :D
Ja sa tak teším..! ^^ a tá 4. séria ešte fakt nie je potvrdená? TOTO by som považovala za také neoficiálne konečné potvrdenie :D
jeden deň prídeme na to ako Sherlock prežil a na ten ďalší ako zomrie/zregeneruje Matt .................iné Vianoce to budú =D
Nejlepší dárek k Vánocům :) Děkuji Ježíšku :-*... ještě tě prosím o více takových seriálů :)
phoebe.h2 napsal(a):
Tak snad to přežijem :D
Juchů! Nejdřív mi dnes ráno přišel mail, že odpadá neoblíbený seminář, a vzápětí se dočtu, že Sherlocka uvidím dřív, než jsem čekala... To je parádní den! :)
Teším, teším :D Už aby tu bol december :)