Odvoleno ;-)
Taky jsem jim to tam naťukala :) A teda... musím si znovu dát do playlistu Valerie, úplně jsem zapomněla, jak ji žeru v Glee podání :D
Ja som si svoje odklikal už v sobotu :D za ktoré ste hlasovali vy? :)
Tak moji volbu už msjí, sle myslela jsem že tam dají lepší výběr
ragelly napsal(a):
... musím si znovu dát do playlistu Valerie, úplně jsem zapomněla, jak ji žeru v Glee podání :D
Nápodobně! Já jí mám v mobilu už pěkně dlouho - jedna z mých nejGlee songů. Santana/Naya má pro tenhle song naprosto úžasný hlas.
Jinak doufám, že se ještě objeví Safety Dance... Pravdou je, že jsem vesměs hlasovala pro songy z prvních řad. I když Roar se taky povedla.
happy napsal(a):
Nápodobně! Já jí mám v mobilu už pěkně dlouho - jedna z mých nejGlee songů. Santana/Naya má pro tenhle song naprosto úžasný hlas.
Jinak doufám, že se ještě objeví Safety Dance... Pravdou je, že jsem vesměs hlasovala pro songy z prvních řad. I když Roar se taky povedla.
Jj, taky jsem nostalgicky volila spíš ty starší, potěšila mě kromě Valerie hlavně Sweet Caroline, u které jsem si zamilovala Pucka :D A taky Lean on Me. No a musela jsem dát hlas i Get it Right (tuším že se tak jmenuje, teď nevím), protože to bylo tenkrát po hrozně dlouhé době, kdy mě sólo Rachel dostalo do kolen a měla jsem husinu :) Zbytek do desíti už jsem dovybírala tak nějak lážoplážo, dala jsem We Are Young (mám stále v mobilu), Loser Like Me atd. Hlavně ne další verzi Don't Stop Believin', prosím! :D
ragelly napsal(a):
Hlavně ne další verzi Don't Stop Believin', prosím! :D
Přesně tak, já si jí představuju v úplně posledním dílu a s celým současným i bývalým castem, trocha té nostalgie na závěr :) Ale stejně si myslím, že si jí lidi zvolí :D
ragelly napsal(a):
No a musela jsem dát hlas i Get it Right (tuším že se tak jmenuje, teď nevím), protože to bylo tenkrát po hrozně dlouhé době, kdy mě sólo Rachel dostalo do kolen a měla jsem husinu :)... Hlavně ne další verzi Don't Stop Believin', prosím! :D
No Don´t Stop Believin´ se obávám, bude... Osobně jí mám ráda, ale nesmí to přehánět - ať si ji raději nechají na závěr, jak psal Lucius.
Co se týče Get It Right, pro tu jsem taky hlasovala - co si budeme nalhávat, když Rachel/Michele zazpívá onu určitou výšku, skáče mi husí kůže. Jinak, přemýšlela jsem a ráda bych zase slyšela Don´t Rain on My Parade... Ta byla taky perfektní.