já četl, že auto Walker neřídil sám, ale jeho kamarád
Čožee? Prvého herca nepoznám, ale všetky časti Rýchlo a zbesilo sú mojimi najobľúbenejšími filmami.. Ach nie :(
Ano, nebylo to jeho auto, ale byl pasažérem u svého kamaráda.
Walkera jsem měl moc rád. Ještě teď nemůžu tomu uvěřit. :(
O Bodiem jsem se to dočetl, ale o Walkerovi jsem nic nevěděl. To jsou zase zprávy :(
Biskin napsal(a):
já četl, že auto Walker neřídil sám, ale jeho kamarád
máš pravdu
Paul Walker neřídil auto ale jeho přítel.Paul byl jenom spolujezdec. Každej kdo viděl aspoň 2-3 díly rychle a zběsile zjistil že Paul je neuvěřitelnej sympaťák.A co máme říkat my kteří každý díl z celé série viděli aspoň 4x. RIP :(
Auto ridil jeho pritel. Roger Rodes. Byvaly automobilovy zavodnik...::
taky jsem tomu po ranu nechtela verit, vazne muj oblibenej herec a to nejenom kvuli serii filmu rychle a zbesile =(( ze serialu si ho nepamatuju z zadnyho jmenovanych ..
To jsou zprávy po ránu, s Walkerova smrt je pro mě docela šok
Poslední dobou člověk vstane, podívá se na twitter a jsou tam samá RIP. Lewis sice zemřel na rakovinu, ale alespoň už v pozdějším věku, ale Paul měl toho ještě hodně před sebou :(
Neví někdo, jestli je už Fast&Furious 7 dotočená? Jestli se bude měnit děj, nebo tak?
phoebess napsal(a):
Neví někdo, jestli je už Fast&Furious 7 dotočená? Jestli se bude měnit děj, nebo tak?
Na daily mail je napísané "At the time of his death, Walker was filming the seventh Fast & Furious movie with Vin Diesel." Čiže asi to ešte nedotočili.
díky, harosko
phoebess napsal(a):
Dokonceny to neni ; myslim ze jesli maji materialu s nim dost tsk to pouziji a nechaji ho zemrit behem filmu a nebo se nataceni prerusi ....
O Bodiem jsem četla už někdy v týdnu, ale Walker?? To jsem četla dnes ráno a jsem v šoku. Tomu se fakt nedá uvěřit, taková škoda. Rychle a Zběsile je jedna z mých srdcovek a na sedmý díl jsem se tak těšila. Uvidíme jak to dopadne se sedmým dílem. Každopádně klucí oba dva odpočívejte v pokoji!
Jsem v šoku.....Paul mi bude chybět :-(
začínam nemať rada nedeľnajšie rána, pomaly sa totižto stáva tradíciou,že pozriem na fb a prvé čo na mňa padne, je smrť nejaké herca (najprv Cory,teraz Paul) alebo niečo iné (odchoda Matt z DW)
Paula mi ju strašné ľúto, a jeho strata je krutá.bol to skvelý herec,ktorý mal mnohé pred sebou. bude mi chýbať
ps: a to som ešte nevidela FF6,chcela som dat maratónom všetky časti...no bude to asi veľmi ťažké =(
Paul mi bude chybět, Rychle a zběsile bez něj už nikdy nebude takové, zvlášť, když člověk bude vědět, že to nebylo záměrem filmařů, ale ranou osudu...
To jsou zase šoky po ránu. Paul byl velkej sympaťák, díky Rychle a zběsile jsem si ho oblíbila.
Velká škoda :o(
Dnes ráno mě to vážně zaskočilo... Paul Walker nebyl sice zrovna nejlepší herec... ale byl to sympaťák a roli ve Fast and Furious jsem mu věřil. Byl vlastně hlavním hrdinou této velké série a jak se s tím štáb vypořádá mě vážně zajímá - sám bych byl pro začlenění jeho smrti do filmu... Bohužel zemřel rychle a zběsile... a jak řekl Vin Diesel: Ride or Die...Remember?
Jsem mechanik a i proto mě to velmi mrzí.Díky lidem,jako Paul se spousta dalších začala dívat na tzv. "benzínové hlavy" jinak.
Ať máš v nebi volnou dráhu a spoustu soupeřů k pokoření.
R.I.P Paul.
Nemůžu tomu uvěřit... Proč takhle brzo umírá tolik mých oblíbenců? To prostě není fér, bude mi moc chybět! :'( Měla jsem ho ráda z jiných projektů než z F&F, ach jo, je mi z toho zle. :( Odpočívej v pokoji, Paule.
Jeden z mích nejoblíbenějších herců :( hlavně díky roli v Rychle a zběsile kde jsem ho viděla poprvé a hned jsem si ho zamilovala :( bude mi moc chybět :´(
R.I.P :(
Ach jo...to snad nee:(
R.I.P. :-(
Mizerný týden...
Na seriálu Profesionálové jsem jako kluk vyrostl a "Bodie" byl můj hrdina...
Paul Walker byl taky mým oblíbencem, nejen z "Rychle a zběsile"... Mladý a talentovaný... To je vždy tragédie...
R.I.P.
dnešní ráno pro mne bylo šokem :( bolestivá ztráta...
Je mi s toho zle. Je mi zle s toho že zomrel herec, ktorý ma naučil láske k autám a ktorý bol moja prvá platonická láska. Bože nech mu je dobre v nebe plnom áut a rýchlosti.
Obrovská ztráta.Talentovany ,pohledny herec.Moje nej filmy jsou práve Rychle a zběsile .Snad ho jeste uvidíme v 7 díle....To je osud rychlá auta ho proslavila a bohužel se i takto zemřel:( .Hodne sil přeju jeho dceri,která tak prisla o Tátu v 15 letech :( R.I.P
Mrzí ma hlavne strata Paula, nech odpočívajú v pokoji.
Prečítal som si to asi 10x a stále tomu nemôžem uveriť a dúfam že to je iba nejaký internetový hoax, prvého síce nepoznám ale Paul hral v mojom najobľúbenejšom filme u :( RIP obaja
"If one day speed kills me, don't cry because I was smiling!" Paul Walker
Celkem šok, vždycky přemýšlím jestli není Apríl a někdo si jen nedělá srandu. Je jich ale škoda, obou :(
Je to hrozný :( já jsem tomu vůbec nevěřila Paul Walker byl jeden z mých nejoblíbenějších herců :(. A v Profesionálech jsem měla Lewise Collinse moc ráda. Myslím že tento rok co se úmrtí týče je hodně tragický.
Barunicu napsal(a):
Je to hrozný :( já jsem tomu vůbec nevěřila Paul Walker byl jeden z mých nejoblíbenějších herců :(. A v Profesionálech jsem měla Lewise Collinse moc ráda. Myslím že tento rok co se úmrtí týče je hodně tragický.
Asi tak... odpočívejte v pokoji, oba.
Edit: respektive všichni tři :/
Pořád tomu nemůžu uvěřit, je to hrozné :( Paul Walker patří mezi mé oblíbence a dnes ráno mě tato zpráva zaskočila. Smrt si nevybírá :( I když to není žádná útěcha ale alespoň byl se svým kamarádem :( Odpočívejte v pokoji kluci ...
já myslím,že teď už je celkem jedno kdo řídil to auto,smutné je,že už nejsou mezi náma :( nechť odpočívají v pokoji :(
taky je mi to líto a nevěřila jsem článku, když jsem na něj ráno narazila, pro mě je to jedna ze ztrát s kterými bude těžké se smířit :-(
Paul bol jeden z mojích najobľúbenejších filmových hercov. Stále tomu nemôžem uveriť :(
nemyslím si že je vhodné sem dávat takhle nevkusné videa...
vždycky se najde nějakej.....který si musí rýpnout a dávat sem trapná videa..nemam slov
Smutné zprávy, ale R a Z 7 bude, jen prý později, než bylo v plánu :)
Rychle a zběsile nikdy nebylo můj šálek kávy, ale i já jsem na to koukal a nevěřila jsem vlastním očím, další předčasně ukončený život. A Bodie, Profesionály jsme jako malá milovala, takže mě to docela zasáhlo, ale když si člověk řekne jak dlouho bojoval s rakovinou, na jednu stranu... Nejsme cynik jen realista.
Velká škoda. Je mi to líto :-(