Netrpezlivo som otvárala článok, lenže veľmi dlho mi trvalo preložiť si březen do slovenčiny :D :D
Ale teším sa veeeľmi, dokonca je to ešte aj prv, ako som dúfala! Takže si značím dátum do diára (alebo by som si poznačila, keby ho mám práve pri sebe), tie tri mesiace ubehnú rýchlo :)
Inak nerozumiem celkom, ako to plánujú nasadiť do kín, bude to aj v našich kinách?
Už se moc těším :-)
Lill napsal(a):
Inak nerozumiem celkom, ako to plánujú nasadiť do kín, bude to aj v našich kinách?
Řekla bych, že tradičně ignorují zbytek světa mimo USA, ale třeba překvapí :)
Ale mohli by to dávat i u nás. Mě by to rozhodně nevadilo :D
jupíííííííííííííííí, promítat to u nás, razim po dvou letech do kina :D
Dřív než jsem čekala, to je super, jen jakákoliv zpráva Veronice Mars u mě vyvolává nutkání pustit si seriál.
allyska napsal(a):
Pokud to bude u nás, dáme sraz a jdem spolu!!!! :D
ragelly napsal(a):
Pokud to bude u nás, dáme sraz a jdem spolu!!!! :D
opět tě beru za slovo! :)
doufam ze to bude i u nas :))
Vůbec jsem nevěděla, že se něco takového chystá, ale seriál jsem viděla několikrát, tak taky doufám že to bude i u nás :) Jsem zvědavá jaké to bude :)
Adeelle napsal(a):
Vůbec jsem nevěděla, že se něco takového chystá, ale seriál jsem viděla několikrát, tak taky doufám že to bude i u nás :) Jsem zvědavá jaké to bude :)
Projdi si to tady, psali jsme o tomto projektu hodně informací :)
Hurá, už se těšim, doufám že to bude i u nás :D
ragelly napsal(a):
Projdi si to tady, psali jsme o tomto projektu hodně informací :)
Paráda děkuji, vše jsem si prošla a hned jsem nadšenější a natěšenější :))
značím do kalendára a začínam odpočítavať :) skvelá správa ktorá mi opäť o trochu vylepšila dnešný nádherný deň :)
allyska napsal(a):
já si myslím, že záleží na tom, jak to bude probíhat v usa. pokud to tam obrazí všechny kina a budou to chtít šířit i dál, i ta naše to zkusí, ale pokud to zůstane fanouškovskou záležitostí z kickstarteru, tak se dočkají maximálně tak pražáci v jednom kině. u nás se internetová komunita moc nebere v potaz, mi připadá.
no konečne dobrá zpráva- dúfam, že bude aj u nás, oplatilo bz sa na to ísť do kina a nie iba sťahovať z torrentov :D
Je krásná :)
calipsso napsal(a):
film mám...ale titulky nejsou :-D Snad je někdo uděláá
aj ja chceeem :( aj bez titulkov! už sa nemôžem dočkať, kedy si to pozriem :)
Idem si to pozrieeeť! :) A keď sa mi dnes bude chcieť, preložím tie titulky, ale uvidím ešte. :P :D
Reakcie na internete sú prevažne pozitívne, vraj sa to fanúšikom bude páčiť... takže sa teším! :)
marsi_who napsal(a):
Reakcie na internete sú prevažne pozitívne, vraj sa to fanúšikom bude páčiť... takže sa teším! :)
Ja si radšej žiadne neprečítam, lebo ako väčšinou si k seriálom spoilery čítam, ale tu sa chcem úplne nechať prekvapiť :) Ale hrozne sa teším aj ja :)
Lill napsal(a):
Ja si radšej žiadne neprečítam, lebo ako väčšinou si k seriálom spoilery čítam, ale tu sa chcem úplne nechať prekvapiť :) Ale hrozne sa teším aj ja :)
Práve preto pozerám len "spoiler-free review" - napr. tu.
No ty titulky bych brala, tohle je film, kde si nechci nechat ujít jediné slovo.
ševča napsal(a):
No ty titulky bych brala, tohle je film, kde si nechci nechat ujít jediné slovo.
Uvidím koľko tam budú kvákať a potom sa rozhodnem. :P :D Síce mám už mesiace rozrobené iné titulky... ale ak sa mi bude naozaj chcieť, urobím to večer. xD
Nevíte někdo kde by se dali stáhnout titulky? nejlépe v češtině :D
Nath_Ney napsal(a):
Nevíte někdo kde by se dali stáhnout titulky? nejlépe v češtině :D
To si budeš muset ještě chvilku počkat. I když na titulkách.com myslím už někdo psal, že by tento víkend měly být slovenské titulky.