Diskuze k článku Jak jsme poznávali matku
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
30. 3. 2014 / 12:08:32 (před 10 roky)
off

Další ze super článků. I když se trochu bojím, jak dopadne finále, strašně se na něj těším. Seriál sleduji celých devět let a je to pro mě asi největší srdcovka. To, co teď provádějí z devátou sérií mi přijde hodně ubohé, ale třeba nás překvapí.

Nicméně, co mi vrtá už celých devět let hlavou, je díl 1x03 Sladká chuť svobody. Zatímco, všechny narážky a zápletky se jim podařilo během těch všech dílů uzavřít (např. Ted v zelených šatech), tak na první větu onoho dílu "Noc předtím, než jsem potkal Vaši matku" nějak opomenuli. Nebo že by ne?

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 3. 2014 / 12:09:13
Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 3. 2014 / 12:17:34 (před 10 roky)
off

achjo, je to hrozně složitý... na jednu stranu už se hrozně těším, až uvidím to osudné setkání Teda s matkou a zároveň jsem taky docela ráda, že to končí, protože jak se říká, v tom nejlepším by se vždy mělo přestat... no co si budeme nalhávat, 9. série už rozhodně není to nejlepší co tvůrci vytvořili, ale pořád je to ještě podle mě koukatelný, 10. série už by mohla být naprostý propadák.. na druhou stranu mě to docela mrzí.. přeci jen jsem s tímhle seriálem strávila docela velkou část života a nějak si neumím představit, že už nebude :( no snad bude poslední díl opravdu LEGENDÁRNÍ!

S láskou Tvá Teruška :)
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 3. 2014 / 13:40:14 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Další ze super článků. I když se trochu bojím, jak dopadne finále, strašně se na něj těším. Seriál sleduji celých devět let a je to pro mě asi největší srdcovka. To, co teď provádějí z devátou sérií mi přijde hodně ubohé, ale třeba nás překvapí.

Nicméně, co mi vrtá už celých devět let hlavou, je díl 1x03 Sladká chuť svobody. Zatímco, všechny narážky a zápletky se jim podařilo během těch všech dílů uzavřít (např. Ted v zelených šatech), tak na první větu onoho dílu "Noc předtím, než jsem potkal Vaši matku" nějak opomenuli. Nebo že by ne?

a co tam bylo noc předtím než jsem potkal vaši matku?

Go GOATS
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 3. 2014 / 13:48:46 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Někde jsem od někoho četla, že to bylo blbě nadabované... Mělo to být něco jako "Noc, předtím než jsem potkal Vaši matku..." Jako že se ta noc matky až tak moc netýká, prostě jen ta noc nastala předtím, než Ted matku poznal.

jackb
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
30. 3. 2014 / 13:57:04 (před 10 roky)
off

Mě celkem zajímá jestli se ukáže, že matka byla ta co mu našli v tý seznamce (jako že se k sobě dokonale hodí). Podle dvoustýho dílu to nevypadá, že by to matka

HonZajs000
30. 3. 2014 / 14:06:31 (před 10 roky)
off
L.e.e.n.e.e napsal(a):

Někde jsem od někoho četla, že to bylo blbě nadabované... Mělo to být něco jako "Noc, předtím než jsem potkal Vaši matku..." Jako že se ta noc matky až tak moc netýká, prostě jen ta noc nastala předtím, než Ted matku poznal.

Jo, teď mi došlo, že by to tak mohlo být myšleno. Z originálu je to patrné - "There was a night before I met your mother, when I wanted to go to the bar." Takže mnohaletá záhada vyřešena.

Díky moc. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
30. 3. 2014 / 14:10:57 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Jo, teď mi došlo, že by to tak mohlo být myšleno. Z originálu je to patrné - "There was a night before I met your mother, when I wanted to go to the bar." Takže mnohaletá záhada vyřešena.

Díky moc. :-)

Nemáš zač :).

VStanikV
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 3. 2014 / 14:53:31 (před 10 roky)
off

Moc pěkný článek, nicméně si myslím že žlutý deštník se objevil poprvé v epizodě s03e01.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
30. 3. 2014 / 15:02:30 (před 10 roky)
off
VStanikV napsal(a):

Moc pěkný článek, nicméně si myslím že žlutý deštník se objevil poprvé v epizodě s03e01.

Nejsem si úplně jistej, ale myslím, že v prvním díle série byl jen zmíněn, ale až v díle No Tommorow začal "oficiálně" příběh žlutého deštníku.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
HonZajs000
30. 3. 2014 / 21:10:00 (před 10 roky)
off
Pajky napsal(a):

Nejsem si úplně jistej, ale myslím, že v prvním díle série byl jen zmíněn, ale až v díle No Tommorow začal "oficiálně" příběh žlutého deštníku.

Je to přesně tak.

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
31. 3. 2014 / 00:15:38 (před 10 roky)
off

Těším se, ale abych řekla pravdu, jsem ráda, že už to končí. Koukám na tu poslední řadu a nepřijde mi vtipná. Cítím jen nostalgii

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
HonZajs000
31. 3. 2014 / 00:18:19 (před 10 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Těším se, ale abych řekla pravdu, jsem ráda, že už to končí. Koukám na tu poslední řadu a nepřijde mi vtipná. Cítím jen nostalgii

Bohužel souhlas. :-( Taky už koukám jen z nostalgie.

Nicole348
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 3. 2014 / 13:26:15 (před 10 roky)
off

Ach jaj, teším sa na finále, ale hrozne sa obávam. Posledné 3 série sa ani trochu kvalitatívne nechytajú na tie prvé série. Deviata je tragická. Dúfam, že finále sa ponesie v starom, čiže vtipnom duchu. Jedna vec ma však mrzí. Rada by som videla viac z toho vzťahu Teda a matky lebo matku som si obľúbila. Škoda, že ju nepredstavili skôr.

Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 4. 2014 / 10:03:05 (před 10 roky)
off

Ten konec mě příjemně překvapil, protože tento konec jsem neočekával a dává celému seriálu smysl :)