Gratuluji k tak dobrým úspěchům SerialZone :) Doufám, že tento rok to bude zase lepší a lepší, protože tato stránka je vážně dobrá a byla by škoda, kdyby se zanedbávala :)
Řekl bych, že zanedbávání není v plánu :)
Čísla jsou super, ať nám (vám) to vydrží!
A koukejte se někdo přihlásit do týmu sloupkařů :)
Zdrojů novinek máme hromady, jen je potřeba někdo, kdo by je překládal a vkládal, sami na tohle čas už vážně nemáme...
Pište do pošty Fruikovi ;-)
Z celkového počtu bylo unikátních návštěvníků lehce přes 1,5 milionu.
Cože? Tolik? Tak to je mazec.
Jé, to jste mě docela dostali, nečekala jsem, že budu součástí roční statistiky :) Snad někomu názory pomůžou, určitě bych byla ráda.
Jinak se přidávám ke gratulacím, vypadá to, že se SZ rozjíždí velmi dobrým směrem, jen tak dál :)
já se taky připojuji ke gratulacím =o) tohle nej web o seriálech a jsem moc rád, že se na tom alespoň trochu můžu taky podílet xD ať je ten dakší rok lepší a lepší
megawir napsal(a):
Řekl bych, že zanedbávání není v plánu :)
Čísla jsou super, ať nám (vám) to vydrží!
A koukejte se někdo přihlásit do týmu sloupkařů :)
Zdrojů novinek máme hromady, jen je potřeba někdo, kdo by je překládal a vkládal, sami na tohle čas už vážně nemáme...
Pište do pošty Fruikovi ;-)
To velmi ráda slyším ;) Já sice anglicky něco málo umím, ale nevím, zda by to stačilo na přeložení článků :( Jinak bych se ráda přidala :)
gratulace i ode mě. stejně jako ragelly jsem nečekala, že budu zmíněna, takže kromě radosti i překvapení.
přeju webu, aby to letos bylo ještě lepší a neopakovaly se problémy, které administrátorům zbytečně přidělávaly práci, takže pro jistotu i pevné nervy.
Jsem rád za zmínku v bilancování s rokem 2010, leč byla v negativním kontextu :D Každopádně člověk opravdu na ty články nemá vždycky čas a náladu a pomocná ruka jen a jen bodne!
Maroon napsal(a):
Jsem rád za zmínku v bilancování s rokem 2010, leč byla v negativním kontextu :D Každopádně člověk opravdu na ty články nemá vždycky čas a náladu a pomocná ruka jen a jen bodne!
Rozhodně jsi neměl vyznít v negativním smyslu. Bez tebe by tu těch článků byla polovina. Takže tobě patří velká chvála.
Téměř po roce jsem si vzpomněla na tento článek a už se nemůžu dočkat, až vyjde ten pro letošní rok (doufám, že je v plánu!)
Tato čísla byla výborná, ehm, až na články/bleskovky, a přitom určitě nejsou nic oproti letošku.
A předpokládám, že se o počtu názorů a největších pisálcích zmíníte opět :P
ragelly napsal(a):
Téměř po roce jsem si vzpomněla na tento článek a už se nemůžu dočkat, až vyjde ten pro letošní rok (doufám, že je v plánu!)
Tato čísla byla výborná, ehm, až na články/bleskovky, a přitom určitě nejsou nic oproti letošku.
A předpokládám, že se o počtu názorů a největších pisálcích zmíníte opět :P
si piš, že v plánu je :-) čísla s vámi zatřesou, za rok 2011 byla odvedena neskutečná práce..
hola hej, kde je statistikofilní přehledový článek za rok 2011? :) duben už je v plném proudu a kde nic tu nic.. :(
Seraphine313 napsal(a):
hola hej, kde je statistikofilní přehledový článek za rok 2011? :) duben už je v plném proudu a kde nic tu nic.. :(
No Fruiko ho původně plánoval na Apríla, ale nakonec udělali Giftshop. Tak snad už to dlouho trvat nebude :)