Ach jo, kdyby radši někam odpravili prezidenta, než někoho dohazovali Mellie. :D
Tak to je super, Mellie je jediná kterou můžu vystát, jinak je to banda bezpáteřních zdrápanin :D
hannahmckay napsal(a):
Tak to je super, Mellie je jediná kterou můžu vystát, jinak je to banda bezpáteřních zdrápanin :D
A Mellie snad není inrikářská mrcha? :D Já myslím, že si tam můžou podat ruku téměř všichni. :D
Veruuuu napsal(a):
A Mellie snad není inrikářská mrcha? :D Já myslím, že si tam můžou podat ruku téměř všichni. :D
Rozhodně není zbabělej vrah jako jsou ta imitace chlapa Fitz a slizoun Huck nebo ufňukaná koza jako olivie, která navíc myslí akorát tak rozkrokem, protože v hlavě asi nic nemá :P
Docela jí to i přeju. Ne, že bych jí milovala, ale na druhou stranu na to co ji Fitz dělá to zvládá ještě docela dobře. Ikdyž jí má spousta lidí za mrchu. Takže konečně, taky se někoho dočká a Fitz uvidí jaký to je.
misyrka napsal(a):
Docela jí to i přeju. Ne, že bych jí milovala, ale na druhou stranu na to co ji Fitz dělá to zvládá ještě docela dobře. Ikdyž jí má spousta lidí za mrchu. Takže konečně, taky se někoho dočká a Fitz uvidí jaký to je.
To určitě, jak už jsem naznačila ve svém prvním příspěvku - kéž by někam odpravili prezidenta. Ten chlap mi děsně pije krev.