Ach jaj zase Viktoria? V prvých pár epizodách mi jej postava bola sympatická ale čím ďalej tým viac sa mi protivila.
Ještě by se mohla vrátit Stella
Jako postava je mi hrozně nesympatická, znovu bych ji tam nemusela..:)
Já jí měl rád, hlavně na začátku by mi vůbec nevadilo, kdyby to byla matka. Ale postupem času to bylo horší a v poslední sérii mě s ní akorát fakt naštvali.
Kohokoľvek vrátia na scénu, už to nič nezachráni. Nečudoval by som sa, keby sa objavili aj iné postavy z minulosti. V niektorých epizódách 9. série často odkazujú na staré známe fórky, asi v nádeji, že nám to navodí tú starú príjemnú atmosféru. Žiaľ neúspešne.
Ale tak, uvidíme, možno bude mať lepšiu úlohu ako naposledy, kedy... vlastne načo sa vtedy vracala? :D Aha, no proste len tak.
Ashley byla jedním z důvodů, proč jsem dal další šanci Himymu...ale jen kvůli ní se na to dívat nedalo :)
Stejne to bude zase epizoda,kdysi davno stalo se :D
Mě už tam skoro všechno přijde jako natahování děje...
Hlavně ať nevrací Stellu, tu nemám ráda, za to co provedla Tedovi.. ;-) V podstatě jsem ráda, že je tohle poslední série, protože další už bych asi nedala. Je to jenom natahování děje a já na to koukám už jenom z povinnosti...což mě hrozně mrzí, protože to býval jeden z mých TOP
ze všech lidí, které by mohli vrátit, oni musí dokola a dokola vracet ji? jestli se sestry novomanželů nepotkají na svatbě, ale victorii uvidíme už zase, tak už budou fakt trapní.