No už aby to bylo. Na Doctora koukam teď zrovna už končim 6 sérii a na každou regeneraci se těšim jak malej. ;) Bude smutný vidět Matta skončit je to asi muj nejoblíbenější Doctor, ale změně se vyhnout nedá no. Ale Capaldimu držim palce určitě bude taky dobrej. ;)
Doufám, že TARDIS změní k lepšímu, ta poslední se mi moc nelíbí. Zatím je u mě pořád nejlepší ta z prvních 4 řad.
Já bych hlavně přidala staronovou znělku z prvních řad, ta Moffatova se mi vůbec nelíbí. Na nového Doctora se těším, ale Matt mi bude moc chybět, byl naprosto boží:)
havlik.jakub666 napsal(a):
Doufám, že TARDIS změní k lepšímu, ta poslední se mi moc nelíbí. Zatím je u mě pořád nejlepší ta z prvních 4 řad.
taky doufám ve změnu k lepšímu :-) no uvidíme jak to vše dopadne
Už se Capaldiho nemůžu dočkat. Jsem na něj fakt zvědavá, bude to zase něco jiného. Matt mi bude chybět, stejně jako mi chyběli všichni předchozí Doktoři, ale změna je prostě nevyhnutelná. Mattův čas na odchod už nastal.
ivanap napsal(a):
Já bych hlavně přidala staronovou znělku z prvních řad, ta Moffatova se mi vůbec nelíbí. Na nového Doctora se těším, ale Matt mi bude moc chybět, byl naprosto boží:)
Ano, ta mi taky hodně chybí.
Na Capaldiho jsem samozřejmě zvědavá a těším se, jak to bude vypadat :). Znělka z prvních 4 řad se mi taky líbila víc. TARDIS se mi možná taky víc líbila předtím. Matta mám ráda, takže je ho škoda. Ale nejradši jsem stejnak měla Davida :D. Je škoda, že odejde Clara, je fajn a je škoda, že tam byla tak nakrátko.
Kde ses dočetl/a, že Jenna odchází? Ať koukám kam koukám tak na netu o tom nikde nic není. ;)
nevermore napsal(a):
Kde ses dočetl/a, že Jenna odchází? Ať koukám kam koukám tak na netu o tom nikde nic není. ;)
No jo, jak si to tak pročítám znova, tak je to nejspíš hloupost. Nejdřív to tak na mě vyznělo v téhle větě z článku:
Přichází i nová osobnost, chemie se společníkem.
Jestli fakt zůstane, budu ráda :).
Najviac mi bolo ľúto keď odišiel Eccleston, potom samozrejme Tennant, to bol proste miláčik a mal krásny odchod. No Matt mi tiež bude chýbať, lebo som si naňho zvykla a obľúbila som si tú jeho zbrklosť, pohyby a tak. Ale na Capaldiho sa zatiaľ stále neteším, viem, že síce je čas, aby nastúpil niekto nový, ale akosi nie som duševne pripravená. No som zvedavá na druhej strane aký bude, ako ho vykreslia. S výzorom TARDIS súhlasím, mohla by vyzerať inak, nejako lepšie, na Mattovu som si doteraz nezvykla, zvučka mi až tak nevadí no tiež staršia bola lepšia. :) No keď sa na to pozriem, strašne ma mrzí, že tam nevrátia Davida, proste on mi tam najviac zatiaľ chýba. Teším sa až odíde Clara, po Marthe ju mám asi najmenej rada, nesadla mi. Najradšej som mala Rose, Amy a potom Donnu. Som zvedavá na novú spoločníčku, alebo nebodaj spoločníka? :P
Společník by byl zajímavá změna :-)Já měla nejraději Rose a Donnu. U Amy jsem měla pocit, že si pořád na něco stěžuje
havlik.jakub666 napsal(a):
Osobne pochybujem, že budú tak skoro meniť TARDIS, keď ju menili len minulé Vianoce a hlavne, ak si videl výročný špeciál (Capaldiho kratučká scéna), je to tam dosť málo vidieť, ale dá sa spoznať, že TARDIS je stále taká istá. Možno pre 9. sériu...
A neviem sa nového Doktora dočkať. :))
Taky jsem celkem těžce nesla Davidův odchod. Teda, Matta mám fakt ráda, ale pořád, když někdy koukáme na díl s Davidem, jsem strašně ráda. Ze společnic mám nejradši Rose a Donnu. Donna byla správně trhlá a s ničím se nepárala. A Rose... byla fajn, s ničím se moc neparála, měla super mámu :D a přišlo mi, že s Doktorem se měli fakt rádi. A prostě jsem si ji oblíbila. A její odchod jsem nesla dost těžce. Martha byla taky v pohodě, ale někdy mi přišla strašně ufňukaná. Z nové éry, Mattovské éry, jsem zatím nějak víc zažila jen Amy a Roryho, které mám taky ráda, ale alespoň zatím jsem si je nedokázala oblíbit tolik jako Rose nebo Donnu.
Tak na nového doctora sa teším :) ..aj keď stále nechcem aby Matt išiel preč, bol tak správne šialený doctor. Aj keď najradšej som mala Davida :) .. Zo spoločníčok som mala najradšej Rose a Amy a ešte Donnu :)Martha bola taká nevýrazná postava, a na Claru si neviem zvyknúť. Tardis bola najlepšia keď tam bola Amy a Rory, vtedy bola nenormálne nádherná a samozrejme aj ta Davidova. Ta nová sa mi niejak dvakrát nepáči.. A čo mi asi najviac bude chýbať z Mattovej éri je on a River :) ..oni dvaja boli spolu taký nádherný a dokonalý že neviem (ak teda bude vôbec River pokračovať)či sa mi bude páčiť vzťah Capaldi a River, to už asi nebude ono, ale verím mu že to bude klapať :)
Hmm, vzhledem k tomu, že tu asi diskutují lidé, co Doctor Who sledují, můžu mít na vás otázku? :D Už dlouho si říkám, že bych se na to konečně taky začala dívat, jenže se mi nechce začínat se starým seriálem. Budu toho hodně nechápat, když začnu od nového seriálu bez jakékoli znalosti toho starého? :D
Janna7 napsal(a):
Hmm, vzhledem k tomu, že tu asi diskutují lidé, co Doctor Who sledují, můžu mít na vás otázku? :D Už dlouho si říkám, že bych se na to konečně taky začala dívat, jenže se mi nechce začínat se starým seriálem. Budu toho hodně nechápat, když začnu od nového seriálu bez jakékoli znalosti toho starého? :D
Taky jsem začínal od rebootu série a devátým Doctorem tzn. dílem s01e01 Rose z roku 2005 a je to bez problémů. Taky se mi moc nechtělo/nechce do těch starých dílů protože přece jenom 26 sérií je dost ostrašující a k tomu ještě plno dílů je ztracených, takže by stejně nebyl způsob jak to zkouknout všechno. ;)
Matt mi bude chybět, ale Capaldimu budu jistě držet palce, aby se s rolí Doctora popasoval úspěšně a se ctí. Laťka je nastavená vysoko. :-)
Janna7 napsal(a):
Já začala s díly z roku 2005 (protože právě ty začala ČT2 vysílat), a tak jsem se poprvé setkala s 9. Doktorem a Rose. V současné době už koukám na 6. sérii a nesetkala jsem se s ničím, co bych kvůli tomu, že jsem starý seriál neviděla, nechápala. A ani se na starý seriál neplánuju koukat, možná ho jednou zkusím, nevím. Ale klidně koukej až od dílů z roku 2005, nic ti asi neuteče.
Janna7 napsal(a):
Nový Doktor je schválne robený aj pre nových divákov. Ale je tu aj kopa narážok na staré série, samozrejme. Nie je to nič dôležité, ale určite to poteší tých, ktorých videli aj starú sériu, i keď ty to ani len nepostrehneš, ak si ju nevidela. :)