Sakra tak tady to přeju bezkonkurenčně Tatianě Maslany. Za to co předvádí v Orphan Black si zaslouží všechny ceny co jsou. ;)
Hayden Panettiere je nominovaná za vedlejší roli? 8)
Já mám hlavně dilema u Herce v hlavní roli - protože jak James Spader tak Liev Schreiber jsou dokonalí a jak The Blacklist tak Ray Donovana si pořááádně užívám.
Jon Voight je tutovka prostě :)
Nič z nominovaného nepozerám, ale tak natipovala som nejako :D
Game of Thrones nemá žádnou nominaci?! Meh. To teda nechápu... Třeba taková The White Queen mě vůbec neoslnila, ale nominace jí nechybí. No proti gustu... Držím palce aspoň Zooey Deschanel za New Girl (Jake Johnson a zbytek senzačního obsazení zase nic?!).
Carljack napsal(a):
Já mám hlavně dilema u Herce v hlavní roli - protože jak James Spader tak Liev Schreiber jsou dokonalí a jak The Blacklist tak Ray Donovana si pořááádně užívám.
Mám podobný dilema, Kevin Spacey, James Spader a Michael Sheen. Vím, že to ještě do tý doby milionkrát změním :D
Proč tam není Homeland? Mně se teda poslední díly líbily víc než ty z minulé série :/
American Horror Story? Top of the Lake? The White Queen? Really? To fakt na scéně za minulý rok nebyly kvalitnější seriály?
Tak letos většinu nominovaných neznám.. Ale ty co jo, si to určitě zaslouží :)
Tak som to nejako natipovala.. :D
To bude veselý, všechno jsem tam natipovala, jak mě zrovna napadlo, protože ani jeden seriál z nominovaných nesleduju :D
Elža napsal(a):
Proč tam není Homeland? Mně se teda poslední díly líbily víc než ty z minulé série :/
Kto pozera aktualnu seriu Homeland musi vediet preco tento rok neni nominovany. Mozno boli posledne 2 casti super (poslednu som este nevidel) ale celkovo tato serie bola utrpenie, pravdepodobne kvoli neucasti Brodyho, tusim nebol v 8-9 castiach. Tak mozno buduci rok to napravia...
psulek napsal(a):
Kto pozera aktualnu seriu Homeland musi vediet preco tento rok neni nominovany. Mozno boli posledne 2 casti super (poslednu som este nevidel) ale celkovo tato serie bola utrpenie, pravdepodobne kvoli neucasti Brodyho, tusim nebol v 8-9 castiach. Tak mozno buduci rok to napravia...
Tak s tímhle teda musím kategoricky nesouhlasit. Pro mě byla 3. série bezkonkurenčně nejlepší. A to co předváděla "Carrie" i "Brody" si zasloužilo určitě víc pozornosti, než The Good Wife (upozorňuju, že jsem skalním fanouškem obojího)... takže to teda trošku nechápu, že tam nejsou ani v jednom případě.
psulek napsal(a):
Nevím, co všichni mají s tím utrpením. Neříkám, že první díly téhle série byly nejnapínavější, ale mě se velice líbili. Všichni chtějí samou akci, akci, ale trochu rozehrát příběhy a psychiku postav je snad potřeba, ne? To se na Homeland vážně všichni dívají jenom díky D. Lewisovi?
haroska napsal(a):
Tak s tímhle teda musím kategoricky nesouhlasit. Pro mě byla 3. série bezkonkurenčně nejlepší. A to co předváděla "Carrie" i "Brody" si zasloužilo určitě víc pozornosti, než The Good Wife (upozorňuju, že jsem skalním fanouškem obojího)... takže to teda trošku nechápu, že tam nejsou ani v jednom případě.
Naprostý souhlas :)
Nic moc teda... Dívám se jen na 2 z nich a ty si zaslouží nominaci a výhru..ale ostatní ani neznám..tudiž jsem zklamaná z nominovaných seriálů...
Tak už dneska večer - máte posledních pár hodin na tipování nebo poslední úpravy v tipovačce :)
ragelly napsal(a):
Tak už dneska večer - máte posledních pár hodin na tipování nebo poslední úpravy v tipovačce :)
Nevíš prosím tě, v kolik hodin to vypukne?
EDIT: Tak, co jsem našel a přepočítal čas. pásma, tak mi vyšlo 3:00 seč, může to někdo potvrdit? :D
Eliijah napsal(a):
Nevíš prosím tě, v kolik hodin to vypukne?
Řekla bych, že tak kolem druhé, možná dřív.