Ach jo, Tomorrow People mě baví a celkem si i drží dobrou úroveň, byla by jich škoda :(
Taky by mě mrzelo, kdyby The Tomorrow People zrušili! :/ Sice mě tam rozčiluje ten děsný milostný trojúhelník, ale když si odmyslím tohle, jde o parádní podívanou.
Tyhle ratingy jsou pro zajímavost fajn, ale stejně pokud to neni vyložená katastrofa, tak stanice řeší většinou pořad jako celek a neřeší slabší tejden pro všechny :D To může bejt způsobený premierou nějakýho oblíbenýho filmu, sportem či jinou událostí :D
Nenenenene... Tomorrow people zrušit nesmí! Já si ho tak oblíbila a věřím, že budou mít i druhou řadu, i 3-tí, 4-tou, 5-tou ... no určitě víte jak pokračujou číslovky :D
Taky jsem si Tomorrow people oblibila a mrzelo by mne zruseni.
Finální čísla: The Middle se zaokrouhlil o desetinu nahoru.
Hlavně bych řekla že teď se to teprve rozjíždí a poslední dva díly jsou nejlepší ;)
no Tajemství kruhu kterej byl předloni zrušenej začínaj cca se 3 miliony diváku, pak postupně klesal a 10.11.2011 1x09 (poslední díl před pauzou zimní) měl sledovanost 2 170 000. Po zimní pauze 6.1.2012 1x10 měl díl sledovanost 2 050 000, ale hned následující epizoda klesla na 1 930 000 a pak to bylo čím dál tím horčí, jen občas měl trochu vyšší čísla, ale už nedosáhl na číslo jako ve druhém díle po vánocích (1 930 000) a poslední ůdaj který jsem našla byl dílu 1x19 a to se sledovaností 1 140 000. Tomorrow people sice nezačali s tak velkými čísly, ty meli pořád přes 2 milióny a teď se většinou pohybuje o kolo 1,6 - 1,7 miliónů diváko. V díle 1x08 měl sledovanost, konkrétně 1 740 000. Takže podle mě teď bude nejvíc záležet na tom jak se vrátí po prázdninách, pokud si udrží tato čísla a neklesne nějak moc (což předpokládám, že neklesne vzhledem k tomu jak byly poslední díly napínavé) tak se snad o zrušení bát nemusíme :) y prodlouží nám ho do další série :D
Montes27 napsal(a):
no Tajemství kruhu kterej byl předloni zrušenej začínaj cca se 3 miliony diváku, pak postupně klesal a 10.11.2011 1x09 (poslední díl před pauzou zimní) měl sledovanost 2 170 000. Po zimní pauze 6.1.2012 1x10 měl díl sledovanost 2 050 000, ale hned následující epizoda klesla na 1 930 000 a pak to bylo čím dál tím horčí, jen občas měl trochu vyšší čísla, ale už nedosáhl na číslo jako ve druhém díle po vánocích (1 930 000) a poslední ůdaj který jsem našla byl dílu 1x19 a to se sledovaností 1 140 000. Tomorrow people sice nezačali s tak velkými čísly, ty meli pořád přes 2 milióny a teď se většinou pohybuje o kolo 1,6 - 1,7 miliónů diváko. V díle 1x08 měl sledovanost, konkrétně 1 740 000. Takže podle mě teď bude nejvíc záležet na tom jak se vrátí po prázdninách, pokud si udrží tato čísla a neklesne nějak moc (což předpokládám, že neklesne vzhledem k tomu jak byly poslední díly napínavé) tak se snad o zrušení bát nemusíme :) y prodlouží nám ho do další série :D
Jo, ale musíš počítat s tím, že před dvěma lety měla CW trošku jiné standardy. Právě v té sezóně se začala dostávat do těchto nízkých čísel (na sledovanosti nezáleží, mluvím o ratingu). Teď je 0.6 průměr, tenkrát stejná čísla měl už i Ringer a byla to katastrofa. Secret Circle jel za Deníkama a měl vyšší rating, ale stejně ho zrušili, protože byli překvapní tím snížením. Když viděli loni, že je to dlouhodobější trend, tak se s tím trošku smířili a obnovili Beauty se stejnými čísly. Letos Tomorrow a Reign jsou na stejné úrovni, možná obnoví oboje, možná jedno, bude záležet, jak si povedo novinky. Každopádně Tomorrow přesouvají na pondělky, takže seriál ztratí Arrowa jako předskokana. Podle mě se to hodně negativně odrazí ve sledovanosti, ale třeba fanoušci překvapí.