Blood vs. Water dodala podle mě survivoru skvělou čerstvou šťávu... Takže za mě, klidně ať je těch sérií ještě tolik, dokud bude Jeff Probst naživu :D
Máte tam chybu, finále 27. řady bude odvysíláno až tuto neděli.
Každopádně je to dobrá zpráva, ještě aby se Probst soustředil jen na moderování a nevměšoval se do castingů :-)
Finále 27. série teprve bude (aspoň doufám, že jsem ho neprošvihla). Blood vs. Water je super série, celkem srovnatelná se staršími, tak se těším, že se snad ještě nějaká dobrá objeví.
Člověk by vám to odvysílané finále i uvěřil! :D Ale dnes jsem koukala na aktuální epizodu a ještě není tak pozdně, aby mě to nepraštilo do očí. :D Budu podporovat prodloužení Survivora do té doby, než konečně vyhraje Penner a pak ať se jde Jeff klidně zahrabat! :D
Paráda, furt to miluju stejně jako první série :) Ale doufám ve víc originálních hráčů než navrátilců :)
Já se moc těším a klidně dál. Jen doufám, že budou mít šťastnou ruku při castingu, protože na tom záleží vždycky nejvíc
Minimálně tři série před náma, super! Už se to šuškalo dlouho, je dobře, že je to ofiko. Jen aby 30. série, což je slušný výročí, nebyla symbolicky poslední - tak šup nahoru, ratingové :)
Paráda, ať to pokračuje klidně do nekonečna :) miluju tuto reality show :)
Pecka, tak teď jen doufat, že se na další tři serie nezakopou na Filipínách :s
Jirgen napsal(a):
Pecka, tak teď jen doufat, že se na další tři serie nezakopou na Filipínách :s
Taky doufám, snad se Filipín vzdají rychleji než předchozí Samoy..:)
Jinak se hrozně těším, tohle je moje srdcovka a jednou se mi s ní bude těžko loučit...
27. série se jim vyloženě povedla...trvalo jim celkem dlouho než se vrátili zase do starých dobrých kolejí i když jsem si hned první nebo druhý díl říkala, že už se na to nikdy nepodívám, když nechali Ruperta odejít tak brzo...jak jsem ho viděla, řekla jsem si: super, konečně to vyhraje on...když už to vyhrál ten přihlouplej Cochran (nebo jak se jmenoval) tak to musí aspoň jednou vyhrát i Rupert, ten si to zaslouží nejvíc..
potěšující zprava, nových sérií se už nemůžu dočkat :-)hlavně že bude i Jeff bez něj by to prostě nebylo ono :-)