Diskuze k článku Co přineslo podzimní finále Chicago Fire?
Jaju
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 12. 2013 / 08:43:34 (před 10 roky)
off

Chicago Fire se mi moc líbí. Celá parta je úžasná. Řekla bych, že už se dlouho nesešlo tolik lidí, aby mi všichni sedli. Poslední 4 díly jsem si dala pěkně za sebou a musím říct, že to má grády, když to člověk vidí takhle najednou bez přestávky. Doufám, že i v novém roce budou tvůrci pokračovat ve stejném tempu..

Always look on the bright side of life
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
20. 12. 2013 / 09:54:50 (před 10 roky)
off

Tenhle seriál si mě získal už loňský rok a letos to pokračuje, přesně jak píše Jaju, opravdu výborně vybraná parta herců a je radost se na to dívat, až chvílemi člověk zapomene, že je to vlastně jen seriál...

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
20. 12. 2013 / 10:09:04 (před 10 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Tenhle seriál si mě získal už loňský rok a letos to pokračuje, přesně jak píše Jaju, opravdu výborně vybraná parta herců a je radost se na to dívat, až chvílemi člověk zapomene, že je to vlastně jen seriál...

Amen to that. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
20. 12. 2013 / 15:17:13 (před 10 roky)
off

Jsem rád, že nejsem jedinej kdo je ze seriálu nadšenej :) A přesně jak říkáte nepochybuju o nich od první série a těšim se na každej díl jako malej kluk.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
22. 12. 2013 / 17:31:54 (před 10 roky)
off

Já věřím, že nás takových je daleko víc ;-)

Monii9595
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 1. 2014 / 10:23:40 (před 10 roky)
off

Hrdě se k vám přidávám. Po dlouhé době seriál, u kterého není nouze o překvapivé momenty. Vždycky se nemůžu dočkat dalšího dílu.