Těším se, to budou teprve ty pravé Vánoce. :D Co se těch regenerací týká, to bude zase nějaká Moffatovina - ten co celé zmotá ještě tak, že těch regenerací bude dalších padesát.
Ten "přiměřený podíl nahoty" - zrovna dneska BBC vypustila foto "polonahého" Matta - Doctora. To jsem zvědavá, co zase budou vymýšlet za hlouposti. :D
Těším se! A jsem tedy zvědavá, jak to Moffat celé provede... Matta bude škoda, ale uvidíme, jak si povede Peter Capaldi. Ale rozhodně víme, že to bude dost napínavé... Ale podle mě to bude i tak sranda :D.
Samozřejmě, že se budu dívat. Přece neodmítnu dárek k narozeninám od BBC :-D.
Taká aom štastná ako aj smutná :( ... ja chcem vidieť ten diel, ale stratíme Matta a to mi bude ľúto. Teším sa na Capaldiho, ale aj tak Matt je Matt. Bude ťažké zvykať si na nového doctora. Ale to že sa rozhodli dať ďalšiu časť počas Vianoc, je super. Aspoň nebudeme čakať rok na Doctorovu regeneráciu. :)
Nemůžu se dočkat.
Jsem napjatá, jak to vyřeší. Těším se. BBC je na nás poslední dobou nějaká hodná
Rozhodně se budu koukat. Copak jde nekoukat se? Těším se, i když vím, že se zase neubráním slzám. Na Capaldiho jsem strašně zvědavá i na to, jak to vyřeší s regenerací. Někde jsem četla, že by se měl snad počítat i vznik klona, tak uvidíme.
Ja sa tak tesim Dalekovia Kyberludia Ticho Placici andele-vsetci moji oblubeni zaporaci v jednom diele najlepsi darcek aky moze byt.Na noveho Doktora sa strasne tesim.