No to je dosť skoro teda.. HIMYM mi bude dosť chýbať, i keď kvalita tejto série je hlboko pod tým, ako vtipné boli tie predošlé.
Je pravda, že už je to moc dlouhý... Ale když ten seriál prožíváte od 16-ti let, dost to asi zamrzí :/ Bude mi to líto :(
Čím dřív tím líp, poslední řada stojí za starou belu. Velice, ale opravdu velice špatné ukončení takového, dřív dobrého seriálu.
Podľa všetkého dvojepizóda, čo? Ale som prekvapený, čakal som obyčajný koniec v máji. Očividne ale nechcú robiť veľa prestávok. No aspoň to, keď dej už tak dlho naťahujú, aspoň to nebudú naťahovať ešte viac aj takýmto spôsobom.
V prvom rade sa ale teším na tú epizódu How Your Mother Met Me. Ale nechcem si robiť plané nádeje, tak radšej nič viac nepoviem, aby som to nezakríkol.
Už tak brzo?? Každopádně se taky těším na tu epizodu z podhledu matky. Doufám, že to bude osvěžení na rozdíl od toho, jak se doposud poslední řada vyvíjí.
Upřímně řečeno je mi na jedné straně docela líto, že HIMYM končí ale na straně druhé je pravda, že kvalita některých novějších sérií je slabší než těch prvních (což neplatí o té finálové, protože ta je podle mě boží!) ale i tak to stále je jeden z nejlepších současných komediálních seriálů. HIMYM mi bude hodně chybět ale na jeho finále se už teď moc těším. :-)
tak v první série byly Sitcomovi u těch posledních se to snaží udělat jako že by to klidně bylo možný jako realitu
To bude jistě velké loučení... seriál mi bude vážně chybět, jsou to všechno báječné postavy (báječní herci) skvělé emoce a zážitky... budou mi chybět :(
Na jednu stranu jsem ráda, poslední série se seriál trochu trápí a kvalita šla hodně dolů, ale stejně se mi po nich bude stýskat, byla jsem na seriál zvyklá.:)
Pfff.. to budu mít teda hezký dárek k březnovým narozeninám. :D
Jak tu psala většina, už bylo načase konce HIMYM, ale je to srdeční záležitost, se kterou se bude velmi těžko loučit :( mě osobně i přes tu kvalitu, která se bohužel trochu zhoršila bude tenhle sitcom neskutečně chybět, protože jsem se u něj výborně pobavila :) takže si koukejme těch posledních pár dílů pořádně užít, ať to dopadne jakkoliv ;)