Pro mě to byl nesmírně zábavný seriál, u kterého jsem se těšila na to, co přinese každý další díl. Spiknutí, akci i propletenost děje miluju, takže Nikča v tomhle ohledu byla pro mě ideál. A finále dokonalý, vůbec jsem to nečekala, ale skvěle to do sebe nakonec zapadlo :)
Mě se nová verze Nikity líbila stejně jako ta starší :-) co se týče příběhu tak o chlup ta nová, ve starší verzi se mi víc líbil Michael :-) Mrzí mě že skončila jen po 4 sériích.
Mescalamba napsal(a):
Asi úbytek IQ v USA končinách. Nic překvapivého. :D I když ne že by Nikita byl nějakej zázrak, jen prostě docela dobrej seriál (na produkci CW vlastně docela dost dobrej).
Tak na CW to bol úplny unikát.
Samozrejme sú kvalitnejšie seriály, ale nedá sa tabuľkovať žánry dokopy, hoci je to populárne. Zo špionážneho žánru bola Nikita skvelá. Zábava a napätie, ktoré si priaznivec žánru vychutná. Preto nechápem, či žáner vymiera, alebo čo spôsobilo tak nízku sledovanosť.
Iste, mnoho seriálov stráca kvalitu, keď ich previerajú dookola po ôsmu, či deviatu sériu, ale tento seriál ešte potenciál mal, žiaľ divákov nie. A vzhľadom na jeho kvalitu a aj všeobecne pozitívne hodnotenia na internete buď zomiera žáner, alebo mi dôvod uniká, pretože priaznivci Bonda, Jacka Rayna a Bournea nemajú v seriálovej tvorbe veľmi veľa možností.
A už im stačila len jedna 22 dielna séria pre syndikáciu a ďalšie zisky (tak to bolo v letnom článku o sledovanosti :) ).
Ale aspoň že to ukončili. Aj keď 6 dielna séria je extra netradičné na USA tvorbu, ale rozhodne má za to u mňa CW plusko. Mnoho staníc by si mohlo dovoliť aspoň dve, tri časti, či dvojdielny TV film pre ukončenie neukončených seriálov, ale bez hanby otvorenými koncami ukazujú divákom prostredník.
Na tento seriál jsem narazila náhodou v roce 2012 na facebooku, když jsem se nudila a většina lidí mi poradila at' se na Nikitu kouknu. Nikdy nebudu tohohle rozhodnutí litovat, během pár epizod se mi totiž Nikita dostala pod kůži a já najednou během pár dní viděla kompletní dvě série a netrpělivě očekávala třetí. Musím říct, že na to, že byl seriál vysílán právě na CW, se jedná o seriál, který měl potenciál a který svou akcí předčil i některé akční filmy. Obsazení Maggie, kterou jsem znala jen z MI mne utvrdilo v tom, že casting dělal někdo, kdo v tom umí chodit. Bude se mi Nikitě stýskat, přeci jen to byl seriál na sobotní dopoledne, vzhledem k tomu že byl vysílán v pátek v noci. No, vše jednou končí a bohužel i Nikita je již ted' pohřbená na hřbitově seriálů. :(
Mne to bude chybet,ale jsem rada za hezke zakonceni a jak jsem jiz psala vedle v clanku, to finale nemelo chybu. Vypasovane na miru pro fanousky. Ja jsem si fakt myslela ze ji Michael pujde zabit... no skvele! A Amanda dostala co si zaslouzila.
Mně bude chybět moc, první dvě řady jsem milovala, ta třetí mě zklamala, že jsem ji dokonce přestala sledovat, ale nedávno jsem se k Nikitě zase vrátila a jsem moc ráda, že jsem to udělala. Vážně mě mrzí, že už je konec, ale taky jsem moc ráda, že dostala důstojné zakončení :)
Nikitu jsem si hodně oblíbila. Mrzí mě, že skončila. Ale je fajn, že seriál dostal dobré zakončení.
Poslední dva díly jsem viděl najednou a finále bylo skvostný. Nikita je sice tak trochu guilty pleasure, je to CW, je v tom spousta mezer, ale stejně mě to bavilo. Ten úplný konec mi hodně připomněl Burn Notice, oba seriály tu budou chybět a náhrada v nedohlednu :( Maggie Q už pro mě asi navždy bude ta skutečná Nikita a v rerunech Pohotovosti bude Shane West prostě jen Michael v utajení, to má Neela smůlu ;)
Posledná časť bola fajn. Už som asi tak paranoidný, že mi bolo jasné, že to bolo len predstavenie, to v dome, a že je šetko inak.
Rozhodně jeden z nejlepších seriálů CW. Tohle se vám povedlo! :)
hele a to má Amanda v těch poutech infuzi, nebo jak ji budou krmit?