Když to čtu, je mi z toho trochu smutno. Snad i proto nějak s Glee pokulhávám - nějak se nedokážu dostat do koukacího režimu :( Jednou to ale dokouknu a doufám, že Ryan vše zakončí ke svojí i k naší spokojenosti.
Opravdu smutné,když to člověk čte...úplně se mi vehnaly slzy do očí...
Hezkej článek. Díky moc.. jsem na tom přesně tak jak přede mnou píše akyf, vůbec nejsem schopná se smířit s tím, že Cory není a tím pádem jsem se ještě nepustila do nové série :-( ale doufám že to překonám a seriál určitě dokoukám.. určitě mě totiž zajímá jak to vše dopadne..
Nádhera úplně se mi chce brečet :( takhle jsem si to představovala :(
Zase mě jeden článek rozbrečel.. Glee, už není Glee, nejenom že tam nejsou naše staré dobré postavy jako Quinn, Puck, Britney nebo třeba Mike.. ale hlavně tam není Finn, který byl srdcem seriálu.
Byl by to ten nejdokonalejší konec.. kdyby bývalo..
Asi jako každý jsem přemýšlela, jak by to skončilo.. Je mi z toho smutno. :/
Tak já hlavně doufám, že se nebudou pokoušet Coryho postavu něčím nahradit... A ono scéna, kdyby Rachel po nějaké době se objevila ve škole, s tím že přebírá Glee club, pokud možno po Willovi :) To by bylo minimálně dobré uctění Finna :))
Tak jsme měla zase slzy v očích...To by byl perfektní konec, ne doslovný, ale tak nějak by ke Glee a hlavně k Finnchel pasoval :-)
Poslední dvě epizody Glee jsme přeletěla rychloposunem, pořád si nemůžu zvyknout a kvalita je někde jinde. Snad se po pauze zvednou...