Bylo to asi nejlepší zpestření adventu, co jsem zatím zažil. Příští rok doufám bude to samé, ne-li lepší. :-)
Nejlepší hra co tu máte, mohli by jste dát trofej uživatelům, kteří uhodli hádanku jako první :)
Bylo to opravdu skvělé. Hádanky byly podle mě jednoduché. Jediná, na kterou jsem potřeboval opravdu hooodně času byla "Myšlenky zločince". Tam už jsem dokonce na chvíli ztratil naději :) Těším se, že snad příští Vánoce bude něco podobného.
Bylo to super. To vyčkávání na půlnoc, že už bude konečně další a jestli ho tentokrát hned uhodnu, mi chybí. Obrovské díky za bezvadný nápad a vaši odvedenou práci. Budu se těšit zase letos (snad). :D
Tahle hra byla opravdu moc povedená, když jsem mohla, čekala jsem do půlnoci na další hádanku :) Nejvíc mi dala zabrat ta Pomsta... :D
za super adventní kalendář, snad se vrátí i letos! :)
2x první, potěšilo. :) Výborná hra, udělala prosinec a hlavně předvánoční čas hned zajímavějším. Nejvíc mi daly zabrat seriály The Blacklist a Once Upon a Time.
Bylo to vážně super! Navíc mě potěšilo, že jsem tu Pomstu měla jako první :)... To si pak člověk připadá tak chytře :D.
Díky za parádní hru. Nad něčím jsem si lámala hlavu aj dva dny, někdy stačilo pár vteřin. Hra je velmi nakažlivá, o tom svědčí i to, že mé spolubydlící již 2 hodiny před půlnocí netrpělivě čekali kdy zase budou moct hádat a pomáhat mi s obrázky =o).
Výborná hra :) Těším se na další zábavné hry, které se vám někdy povedou vymyslet :) Skvělá práce!
Výborný nápad nad poniektorými seriálmi som premýšľal dlhšie než mi bolo milé a i preto som neuhádol všetky v deň kedy boli uverejnené. Ale čo ma najviacej prekvapilo bolo, že sa tu Breaking Bad ocitlo 2 krát a ja som si lámal hlavu že to predsa také jednoduché nebude že tento seriál tu už raz bol :D
2x uhádnout hádanku jako první? To jsem vážně nečekala :D
McLlosh napsal(a):
Nejlepší hra co tu máte, mohli by jste dát trofej uživatelům, kteří uhodli hádanku jako první :)
Souhlasím :D
Díky za vysvětlení všech hádanek. Tohle byla výborná hra. Nejvíc mi dala zabrat Pomsta a Myšlenky zločince :-D
Juu, těší mě, že jsem alespoň u jednoho políčka uhodl jako první :D
I když mi všichni tvrdí že už jsem na to stará, stejně si každý rok kupuji adventní kalendář. Ale letos jsem se každé ráno vrhala k počítači na serialzouňácký kalendář dříve, než jsem si vůbec vzpoměla na ten čokoládový... :)
Nevěřím, že jsem v tom počtu lidí byl fakt jednou první! :-D
Ještě jednou díky za super "soutěž" a snad zase příště :-)
Skvěla' hra, už se těším na další rok :-)
skvělá hra :-) Já sice uhádla jen snad půlku..a zbytek jsem opravdu nevěděla jak na to a nebo se špatně hádá,když seriál neznáte...ale bylo to fajn
Nejhorší byla Pomsta a takové ty hádanky s písmeny Hospoda atd.. Takže pro mě katastrofa :-D
no jo, teď už to vidím. Sice jsem uhodla všechny, ale mlátím tu hlavou o stůl, protože mi nejvíc dal zabrat 17. obrázek, One tree hill :D. Jo a díky za vysvětlení Once upon a time, protože na to jsem přišla tak nějak úplně náhodou :-)
Každopádně super zpestření adventu
nejlepší hra, kterou jsem kdy hrála, vždycky jsem se těšila na půlnoc až tam bude další obrázek (a skoro pokaždý jsem usnula :P ) věděla jsem všechny hádanky (i když některé s menší nápovědou :) těším se na příští rok, doufám že nezklamete :)
Ja som neuhádla veľa, ale ani Once Upon A Time, a to je môj najoblúbenejší seriál. Som to ale blbá.
Hra byla super, u některých jsem se pěkně zapotil některý šly hned.
Mockrát děkuji. Tahle hra se opravdu velmi povedla a smekám klobouk nad tvůrci, protože mi teda místy dali pěkně zabrat.
Díky za super zpestření adventu :) Sice jsem uhodla všechno, ale některé hádanky byly teda hodně záludné. Jednou už jsem dokonce málem mlátila hlavou o stůl. Doufám, že i letos dostanu tenhle boží adventní kalendář - chutná líp než čokoláda :D
Docela těžká soutěž
Teda, tolik chvály. Pěkně se to čte.
Když letos začnem v předstihu a ne pár dní před začátkem prosince, tak snad by mohl být kalendář i tento rok :)
teda super nápad s adventním kalendářem :) sice jsem neuhodla všechny, protože jsem buď ten seriál neznala a nebo jsem nepřišla na to jak odhalit název, ale i tak jsem spokojená.... příjemné zpestření adventu....doufám,že bude i letos :)
Super, super, super, tohle se povedlo a díky kalendáři ty dny utekly neskutečně rychle, pokud jsem měla možnost být večer u počítače, vždycky jsem čekala a nemohla se dočkat a jsem moc ráda, že jsem byla i mezi těmi, co uhodli jako první.:)
Najlepší advent, čokoládové kalendáre som nikdy príliš nemusela, ale na tomto som bola závislá :) Dokonca aj sestra, ktorá tu nie je prihlásená, si to každý deň pozerala a hádala.
Najťažšia pre mňa bola Pomsta, to som nad tým sedela tri hodiny a nemohla som sa pohnúť, lebo som to stále riešila. Nakoniec som to dala s pomocou, ale najhoršie na tom bolo, že som na to išla dobre :D Dávala som STO-PO-M :D
A pri dvoch obrázkoch som si v nich našla nápovedu, aj keď tak nebola asi mienená :D Pri Criminal Minds som skúšala všetko, väzenie, sny, nočné mory, noc, atď, a nakoniec som išla pozrieť, aké seriály boli v Postergame (keď už bola spomenutá v tých bublinách) a mala som to :) A pri Burn Notice som si myslela, že odkaz z morzeovky (samá voda) je treba tiež vylúštiť, čiže samá voda = ľad = ICE, a odkaz je len NOTE (nevedela som, že aj slovo notice znamená odkaz), čiže to druhé slovo treba vytvoriť z toho NOTE+ICE= NOTICE.. no proste, išla som na to veľmi zložito :D
Naozaj super hra, pochvala všetkých, čo to vymysleli či vytvorili! :)
Adventní kalendář se opravdu hodně povedl. Mě nejvíce dalo zabrat Fringe, protože jsem postupoval jako dement. Jsem si říkal: "Hm, lednice. To se anglicky řekne fridge. To je podobné seriálu Fringe. Ale bohužel to není úplně stejné, takže to Fringe nemůže být." A nejdřív mě vůbec nenapadlo aplikovat ten vzorec. No prostě blbec :)
Nakonec jsem Fringe vyzkoušel a pak mě to trklo :)
Hra se mi moc líbila. Někdy jsem si s tím lámala hlavu déle, ale spíš jsem to za chvíli měla všechno uhádnuté. :)
Já se taky skvěle pobavil, ale párkrát jsem vás ve 2 hodiny ráno pěkně proklínal když jsem potřeboval jít spát. Jsem moc soutěživej a tvrdohlavej tohle mě dostalo. Já nakonec uhodnul vše, ale byla škoda, že jsem začal až později příště by to chtělo víc reklamy. Tak jak všichni i já předpokládám, že to bude i letos, po takovém úspěchu (já začal být mnohem aktivnější při čekání na půlnoc jsem doplnoval hodnocení atd) se to dá předpokládat a s vytvořením to určitě nebude problém jen při psaní mě napadlo 5 hádanek ve stejném duchu.
Tahle adventní hra byla prostě parádní, doufám, že se jí dočkáme i na konci letošního roku! :) Až na Big C jsem všechno dala na první pokus, i když Pomsta mi taky málem zavařila mozek. :D Ale zbytečně jsem neklikala, jen když jsem si byla 100% jistá. Celkově ty rébusy byly těžší, ale zase když člověk pochopil princip, tak to bylo OK. I názvy seriálů jsem až na Seinfeld a již zmíněné velké céčko znala. Tvůrcům moc děkuju za tohle prosincové zpestření! :)
Jůůů u Under the dome jsem byl první co to uhádl :-D. Navíc v nejrychlejšim čase ze všech otázek. To by chtělo trofej :-D
Ježiš, tolik seriálů znám aspoň od názvu a stejně jsem na ně nepřišla a typovala úplné hlouposti :D ale i tak mě to moc bavilo a snad někdy bude repete zase u nějaké dobré příležitosti tohle sestavit :)
Díky moc za bezva advent kalendář, něco šlo lehce poznat, něco jsem tipl a u něčeho mi tekly pěkně nervy. Fakt bezva nápad. A doufám, že další kolo bude dřív než na další advent. Třeba udělat takový rychlokolo na jakýkoliv svátek (Velikonoce,Valentýn a tak). A dalo by se třeba během dne postupně roztrousit hádanky a kdo první vyluští..... Ještě jednou dikes.
Sice nejsem nikde nejrychlejší, ale jsem spokojený sám s sebou, jelikož jsem uhádl úplně všechno a to mi stačí ke štěstí :)
Díky za skvělý nápad. Sice jsem všechny hádanky nevěděla, ale pobavila jsem se:-)
Škoda, že jsem se neúčastnila. když jsem se koukla na ty obrázky s odpověďmi, spatřila jsem hořící mouchu a začala litovat, že jsem nehrála.
Hořící moucha je jasný Firefly, které zbožňuji.
Příště budu hrát. :-)
Musím říct, že to byl fakt super nápad. Někdy jsem věděla hned, někdy jsem na to nemohla přijít, ale díky tomu mi ten advent utekl neuvěřitelně rychle :D
Děkuji, adventní kalendář byl úžasný i když mi dal kolikrát pořádně zabrat :-)
No... začátek jsem zvládal...
Od Black Book jsem se už nechytal - jistě k mojí škodě. Bohužel mého volného času ubylo a s únavou přišel totální výpadek na řešení rébusů...
Tak třeba budu mít šanci příště...
Nejlepší zpestření adventu, spousta probdělých nocí a naučeno několik nových anglických slovíček, těším se na příští advent, moc děkuji tvůrcům
Adventní kalendář byla opravdu vynikající hra. Díky tomu jsem našla spousty dalších seriálů, které mi budou dělat společnost při špercích. :-) Vážně děkuji :-)
Vřelé díky tvůrcům, byl to opravdu bezva advent.
A navíc jsem si díky kalendáři zařadila do watchlistu Revenge, což byl jeden z nejhezčích vánočních dárků. Grazie!
super - bohužel jsem seriálový maniak teprv chvíli (2 roky :D), takže jsem ne vše znala, ale i tak se toho dalo hodně uhádnout - parádička
Za Adventní soutěž moc děkuji, bylo to úžasné zpestření nocí i dnů. V hlavě to praskalo a bylo to lepší než sežrat 24 čokoládek, který už stejně dávno jako čokoláda nechutnaj.
Do 20. decembra som uhádol všetko, ale ten 20. dec, o tom seriáli som nikdy ani len nepočul. A potom som už neuhádol ani tie zvyšné, aj keď tie neboli ťažké.
Potom ma zarazilo, že 24. decembra o 0:01 mi tam napísalo, že sú Vianoce. Nie. Vianoce začínajú o 24 hodín neskôr, až keď odbyje 25. december. Naozaj nechápem, prečo si ľudia stále pletú Vianoce, a Štedrý deň.
Asi bych se měla stydět poznala jsme jen asi 4 , ale je fakt že hádanky a rébusy mi nikdy moc nešli ale když vidím řešení tak to bylo jednoduché . No skvělá práce . Měli by jste takové hádanky dávat častěji i když mi to nepůjde ale je to zábavné :D
Zvláštní být jako první u seriálu, od které jsem nikdy neviděla ani jeden díl :D
tohle byl jeden z vašich nejlepších nápadů. docela mě překvapily ty časy prvního uhodnutí. sebe jsem tam nečekala, neblbla jsem a prvně jsem se každý den vyspala :), ale udivuje mě, jak rychle to někteří dali. já bych kolikrát tak rychle ani nenapsala ten název.
p.s.: k men in trees jste byli trošku tvrdí. byla to spíš oddechovka, ale zase si tam zahrálo hodně známých herců - anne hache, tupper, francine z gg, matka georgiy z dead like me, july z friends, ten chlap, co teď hraje v blacklistu. to jsou jenom ti, co si vzpomenu z hlavy, možná i další.
Tak zítra, lidičky... Tik tak tik tak. :-)
já už si to nacvičuji,již druhou noc nespím :)
neviem vôbec 2.12. a 4.12. :-( mohla by tam ešte byť nápoveda či mám hádať po česky alebo aglicky :D
BigMaTTeo napsal(a):
neviem vôbec 2.12. a 4.12. :-( mohla by tam ešte byť nápoveda či mám hádať po česky alebo aglicky :D
oboje anglicky
Dadulinka napsal(a):
oboje anglicky
dik už mám ;) dvojku som už uhádol hneď jak som napísal predošlý koment :D ale tá štyrka po anglicky keď je tam slovo MĚ? no idem skúšať všelijaké variácie :)
BigMaTTeo napsal(a):
dik už mám ;) dvojku som už uhádol hneď jak som napísal predošlý koment :D ale tá štyrka po anglicky keď je tam slovo MĚ? no idem skúšať všelijaké variácie :)
Píšeš pod minuloročné riešenia, preto sa Dadulinka asi vyjadrovala k nim.
Tohtoročné (dnešné) zadanie je samozrejme po česky, keďže tam je MĚ.
A ak budeš chcieť radu, alebo sa aspoň vyjadriť, či sa ti podarilo uhádnuť, skús použiť TOTO fórum.
Lill napsal(a):
Píšeš pod minuloročné riešenia, preto sa Dadulinka asi vyjadrovala k nim.
Tohtoročné (dnešné) zadanie je samozrejme po česky, keďže tam je MĚ.
A ak budeš chcieť radu, alebo sa aspoň vyjadriť, či sa ti podarilo uhádnuť, skús použiť TOTO fórum.
jj moja chyba ďakujem :) už som si potrápil hlavu a mam vyriešené všetko a prídem Vás tam pozrieť :)