Mohu říct, že ten seriál mě začal bavit od té doby co tam je Ashton Kutcher. Ten seriál je hned lepší, i když ted v té 11. sérii mi tam nesedí ta dcera Charlieho. Myslí si, že když tam dají dceru lesbu tak to bude vtipný. Mě to přijde trapný. Jinak Jon Cryer a Ashton Kutcher jsou nejlepší. :)
Charlieho by som bral hneď späť. Áno, robil a robí problémy, ale aj tak bol najlepší. Od jeho odchodu mi príde show trápna. Po jeho odchode som si pozrel aj 9. a 10. sériu, ale najnovšiu už nesledujem. Série s Charliem boli určite zábavnejšie ako s Ashtonom.
Seriál jsem přestal pravidelně sledovat ještě před slavným skandálem, Takže kvalitu hodnotit nemohu, ale Charlie Sheen by se měl uklidnit a jít dál.
Upřímně, seriál mne začal bavit teprve potom, co byl do něj obsazen Ashton. Předtím už to bylo nudné, ale nyní je to zábava.
Mě už teda Charlie asi nemůže překvapit. Souhlasím s tím, že seriál je i bez něj dobrej, protože Ashton (ač ho většina uráží, že neumí hrát) je skvělej. A pro ty co jim chybí Charlie je tady přece Anger Management. :)
Ale hashtag #NiceTryCanonBoy je funny! :D
Mě už to teda od Charlieho vážně nepřekvapí, asi se zrovna nudil :D
Tak ako bol Sheen kedysi skvelý herec, tak je teraz veľký idiot, čo sa nevie správať. TaaHM ma baví aj s Kutcherom, naopak Anger Management len výnimočne. Ak mi aj príde niečo vtipné, tak sú to hlášky členov jeho skupinovej terapie.
Charlieho jsem mívala ráda, hlavně díky jeho fenomenální roli ve Žhavých výstřelech i ve Dva a půl chlapa, ale pak jsem to sledovat přestala, Charlie seriál opustil a prakticky pořád dělá jen problémy, takže sympatie mě rychle opouštějí. Už se vyjadřuje jak Amanda Bynes, když jí přeskočilo...
jako mně se ten seriál nikdy nelíbil, tak nemůžu posoudit, kdo je lepší, ale sheen je s tímhle prostě trapný. kutcher dělal komedii už v době, kdy se ještě sheen pokoušel prosadit se kromě komediemi ještě jako drsňák z akčních filmů a kriminálek. že se nepovedlo a komedie se ukázala jediným, co umí, z něj nedělá experta na humor. kdyby kutcher opravdu stál tak za prd, tak sheenovi stačí něco ve stylu andrews, když přebírala oscara za mary poppins. tím by z toho vyšel jako vítěz. tyhle zoufalé pokusy urazit je, jasně ukazují, že se užírá vztekem. kutcher mě naopak příjemně překvapil, když se nesnížil na jeho úroveň a celé to raději nekomentoval.