Diskuze k článku People's Choice Awards 2014: Móda červeného koberce
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
9. 1. 2014 / 13:48:16 (před 10 roky)
off

zdá se mi to nebo letos jich nějak moc šlo do extravagance?

Lucinka Hlobikova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
9. 1. 2014 / 13:51:02 (před 10 roky)
off

Emily Deschanel bola neskutocne krasna :) tak ako vzdy :)

Em.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 1. 2014 / 13:57:43 (před 10 roky)
off

Skoro všichni vypadali úžasně. Překvapení pro mě byla Desi Lydic- Valeri z Awkward. A Ming-Na, bez drsňáckého výrazu jsem jí skoro nepoznala. Naopak Tamara, Awkward vypadala jako oranžový balon s červenou parukou.

Em
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
9. 1. 2014 / 14:00:45 (před 10 roky)
off

Asi bude môj názor jedným z mála, ale väčšina žien mi prišla, že sú príšerne oblečené (tých mužov tam zase toľko nebolo, a na druhú stranu, čo ony môžu pokaziť na obleku, že?).
Ale zase ja to tu beriem asi inak ako ony tam :D

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2014 / 14:02:35
Paja1986
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 1. 2014 / 14:02:31 (před 10 roky)
off

Zdá se mi to, nebo Sarah Michelle Gellar v obličeji hodně zestárla?

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 1. 2014 / 14:15:47 (před 10 roky)
off

Tak tentokrát mě nikdo moc nenadchnul. Některé ty modely jsou vyloženě šílené (chci říct extravagantní:D). Za mě palec nahoru Emily Deschanel a Jennifer Hudson, v jednoduchosti je krása :)
+ ještě Kat Dennings masi nejhezči šaty být trochu kratší.

Whatever
Editováno: 2x | Naposledy: 9. 1. 2014 / 14:23:00
dagsoftware
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
9. 1. 2014 / 14:15:56 (před 10 roky)
off

+:
6,7,9,13,19,24,33,41,42,44
-:
2,3,8,20,22,27,31,32,47,49

Nesúhlasíš? Trhni si!
Jirkass
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
9. 1. 2014 / 14:20:37 (před 10 roky)
off

Dle mého názoru přímo žádná do očí bijící módní katastrofa, někomu se to povedlo lépe, někomu hůře. Dech mi vyrazila Katt Dennings, která vypadala úžasně. Z žen, kterým se povedlo vše zkombinovat (šaty, make-up, účes) stojí za zmínku ještě Beth Behrs a Molly Tarlov, ze starších ročníků Emily Deschanel, S. M. Gellar či Melissa Joan Hart. Trochu mě zklamala Kaley Cuoco, která jindy vypadá úchvatně. Z mužů, kteří to mají oproti ženám docela jednoduší, vypadal dobře Stephen Amell.

Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 1. 2014 / 14:49:33 (před 10 roky)
off

Tak mne sa veľmi páčili šaty, ktoré mali na sebe Nina Dobrev,Greer Grammer,Adelaide Kane a Stana Katic... Myslím, že vyzerali čarovne a veľmi zaujímavo. A škaredý oranžový pomaranč to úplne zabil(Jillian Rose Reed).

WhiteSparkle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 1. 2014 / 15:19:19 (před 10 roky)
off

Tak z žen mě nejvíce nadchly Nina Dobrev, Jessica Alba a Desi Lydic, další pěkné modely měly určitě Jennifer Hudson, i duo Beth Behrs a Kat Dennings (které mimochodem skvěle moderovaly celý večer!), a líbil se mi i ten jednoduchý elegantní komplet Anny Faris. Ale třeba šaty Malin Akerman s tím divným výstřihem mi do vkusu vůbec nepadly. No a z mužského osazenstva byli top Ian Somerhalder (ten byl celkově k sežrání ;)), Stephen Amell a Josh Holloway.

kutikk
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 1. 2014 / 15:30:44 (před 10 roky)
off

Nooo, nevim, prijde mi, ze letos to nejak extra tem holkam nesluselo. Asi jsem divna :D

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 1. 2014 / 15:34:32 (před 10 roky)
off

Malin Akerman a Heidi Klum dobrý den kozy ven? Tohle mě teda hezký už nepřijde, samozřejmě nejsem chlap tak nevim, jestli se to líbí jim, ale podle mě by jim trochu menší výstřihy udělaly lepší službu. Takhle nenechaly skoro žádnej prostor pro představivost :D. Jinak se mi líbil "Oleg", přesně takhle bych si představovala slavnostní oblečení jeho seriálové postavy :).

Nobody expects the spanish inquisition!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 1. 2014 / 15:35:51 (před 10 roky)
on

Mně se šaty líbily u Niny Dobrev a Greer Grammer. Krásně elegantní byla i Desi Lydic. Jinak se mi taky nikdo nelíbil :/ Snad Glóby budou lepší.

Lelouch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 1. 2014 / 15:56:49 (před 10 roky)
off

Opäť raz všakže nemám čo robiť a idem si tu hodnotiť šaty xD

Páči sa mi: Melissa Rauch (farba možno je až príliž, no tvar a strih super), Malin Akerman (tvárim sa, že ten ohyzdný otvor na prsia nevidím :D fakt ich mohli ich ukázanie lepšie vymyslieť), Bailee Madiso, Molly Tarlov, Allison Williams, Heidi Klum, Ashley Rickards, Allison Janney, Anna Faris = 9 žien

Nepáči sa mi: Emily Deschanel, Sarah Michelle Gellar, Naya Rivera, Nikki DeLoach, Sadie Calvano, Stana Katic = 6 žien

Mužov nerátam, i keď ten s tým fialovým sakom sa mi nepáčil :D

Nuž, celkovo ma moc neuchvátili tento krát, tie, ktoré som vôbec nespomenula by inokedy šli do tých, čo sa mi nepáčia. A niektoré z tých, čo sa mi páčia, tie by som inokedy ani nespomenula. Nejaké poslabšie :D

Ale aj tak pre mňa vyhráva žena pri Ianovi Zieringovi na čísle 26. Naozaj nádherné šaty.

Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu?
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 1. 2014 / 16:29:44 (před 10 roky)
off
kutikk napsal(a):

Nooo, nevim, prijde mi, ze letos to nejak extra tem holkam nesluselo. Asi jsem divna :D

Nee, říkám si to samé. Navíc dost z těch modelů bylo hodno názvu jednoho ze zastoupených seriálů - Awkward! :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
9. 1. 2014 / 16:32:53 (před 10 roky)
off

1) Shemar, hezky oblek, jen ten knoflik, skvrnka jinak skveleho celkoveho dojmu.
2) Emily, dama kazdym coulem, naprosto neni co vytknout, naopak!
3) Sarah, sakrys, saty by byly mozna zajimave, ale neseni a uces dela Buffy o dobrych deset let starsi :-(
4) Josh, opet knoflik!
5) Jennifer, jednoduche, stylove, decentni (i pri jejich mirach ;-) ).
6) Melissa, sladoucky kousek k nakousnuti!
7) Nina, ano, takhle ma vypadat slavnostni roba!
8) Beth, ne, tahle ne, vrsek a spodek satu spolu nekoresponduji, uces a liceni ji dela starsi, skoda :-(
9) Malin, kokteilky, hmm, co je to za udelator na prsou?
10) Naya, skvele vlasy a liceni, zajimave saty, skoda, ze celkovy dojem ji dela starsi
11) Bailee, jen at ji to co nejdele vydrzi!
12) Jonathan, libi se mi jeho volba neortodoxniho saka.
13) Marg, na cerne se da maloco pokazit, opet dalsi dama jak ma byt!
14) Molly, promin, tohle neni sraz milovniku netopyru :-(
15) Allison, moc pekna barva, na prvni pohled se mi saty nezdaly, ale na druhy pohled uz ano.
16) Torrance, opet knoflik! Ale na druhou stranu zajimava kosile.
17) Jessica, nestarne, proste vzdy kocka, i kdyz tohle podivne zapinani ve predu ..
18) Stephen, knoflik (to je ted vazne nejaka moda?), jinak skvele!
19) Heidi, napul rozbaleny goth darecek, ona umi pokazde zaujmout.
20) Ashley, kremove sladka, k zulibani!
21) Allison, opet tradicni cerna, takhle vypada dama, decentni a elegantni.
22) Jillian, skoda, ze se na fotkach hrbi, protoze jinak je to po certech svezi!
23) Nikki, trochu sediva myska.
24) Olga, skoda, ze spolu spodek a vrsek satu nekoresponduje, jinak bych dal libi.
25) Roma, jednoduche elegantni, je videt, ze od jisteho veku zeny vedi jak vypadat jako damy.
26) Ian, zajimava barva obleku, slusi!
27) Kat, tak odsud sly roky, co prebyvaji Beth! Porcelanova panenka, nadhera!
28) Greer, jednoduche, decentni. I divky dokazou vypadat jako damy!
29) Ming-Na, ma cenu vubec neco psat? Skvela!
30) Lucy, chybi Ti rukav ;-) ale rozhodne ne elegance!
31) Adelaide, totez co u Greer, navic decentni barvy zvyraznuji osobu v satech, nevinnost sama!
32) Melissa, nehrb se ;-) , jinak neni co vytknout.
33) Anna, tady naopak je mozne vytknout uplne vsechno, Anicko, bez se prosim prevlect :-(
34) Taylor, krucis, rostes moc rychle (do krasy), uz se Ti i saty na pupiku rozparaly!
35) Ian, rozepnute = lepsi, skvele boty, ty kalhoty uz tolik ne.
36) Joseph, semis je semis, retro ale neurazi.
37) Sadie, mlade, napadite, odvazne, kalhotove. Ano, i takhle to muze vypadat.
38) Matthew, proc mi mysli probiha Gangman style? Vzdyt vypada velmi decentne ...
39) Blake, byt starsi babicka tak napisu "k zulibani".
40) Beau, na slavnostni gala v kozenem saku? Hmm, ne.
41) Cassie, vrsek skvely, spodek satu ne-e (a to i pres moc pekne nohy).
42) Quinn, nehrb se! Jinak pekny cocktail patry style modylek.
43) James, tak takhle ma vypadat elegantni mlady muz (sakra, takhle bych chtel v obleku vypadat taky!).
44) Desi, lady in red, velmi sexi!
45) Kunal, delej neco s vlasy, prosim ;-) Maiym, kdyz chce, tak ji to moc slusi, skoda, ze neni videt zbytek satu.
46) Jim, uzka kravata, vyrazne (na muze) sako, chlapecky usmev, neni co dodat.
47) Kaley, dokonce ji odpustim, ze saty nejsou jednotne, proste na ni vypada skvele cokoliv!
48) Chris, opet samet, uzka kravata, elegance.
49) Stana, neuveritelne! To jsou saty jak ma byt, uces naprosto dokonaly, elegance na nejvyssi urovni. Vpravde to nejlepsi na konec!

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
9. 1. 2014 / 17:28:48 (před 10 roky)
on
Longsword napsal(a):

(...) knoflik (to je ted vazne nejaka moda?) (...)

Spodní knoflík saka se dvěma knoflíky se nezapíná. Saka na zapnutí spodního knoflíku ani nejsou šita. Když se zapne, je sako našponované, krabatí se, prostě to nesedí. (Jak jsem si mohla prohlédnout na celé řadě promujících na bráchově promoci.)

Edit: Abych se vyjádřila i k fotkách: nejvíc to sluší Emily Deschanel; Marg Helgenberger by měla vyměnit boty, dělá jí to dlouhou hnátu. Člověk by řekl, že pánové nemají co zkazit, ale číslo 40 bych poslala převlíct.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2014 / 17:34:39
Elža
9. 1. 2014 / 17:28:58 (před 10 roky)
off

Mně se líbili všichni ze seriálu Awkward. Ať už šaty, nebo vlasy :D
Dost mě překvapilo, že všichni herci ze seriálu 2 Broke Girls vypadají ve skutečnosti tak nějak úplně jinak a většinu jsem jich nepoznala.
Nejvíc se mi asi líbili šaty Niny Dobrev :)

A když všechno ostatní selže, nechte si narůst vlasy a bude to v pohodě.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2014 / 17:29:34
LittleLexi
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 1. 2014 / 17:37:49 (před 10 roky)
off

Nesouvisí to teda moc s herci, jelikož tam její manžel "jenom" vystupoval, ale Genevieve Tedder byla nádherná - jednoduché, krásné, nijak extravagantní jako většina z žen tam... Jenom bohužel nevím, jestli se vrátila k ombre nebo má odrůst (řekla bych spíš to druhé). :D

Co se týče lidí, o kterých to skutečně bylo - souhlasím se ševčou, někteří vybočili už možná na můj vkus i moc. Skoro vůbec jsem nemohla poznat Nayu Riveru - nemůžu si pomoct, ale prostě se mi líbí ty šaty. Co to má probůh Marg Helgenberger na nohách? Allison Williams má pěkné šaty, ale kdyby byly kratší a bez toho pásku, tak bych se nezlobila.

Nejvíc se mi asi pak líbila Greer Grammer - takové ty záclonové šaty mám strašně ráda. :D A z těch, kterým šly vidět boty, má asi nejhezčí...

There are only 10 types of people in this world... those who understand binary, and those who don't.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2014 / 17:39:12
Selfinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 1. 2014 / 18:54:40 (před 10 roky)
off

Do některých modelů by mě nenacpali, ani kdyby mi za to tučně zaplatili..Na druhé straně, jsou modely, po kterých bych hned čapla..

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 1. 2014 / 19:01:44 (před 10 roky)
off

Tak šaty teda nicmoc, smg vypadá jako smrtka, taková vyschlá a teda fuj, to jsem se lekla nayi rivery, vypadá jak po několika plastikách

Jyll
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 1. 2014 / 19:04:48 (před 10 roky)
off

Tedy já jsem se na to dívala na YouTube a musím říct, že Beth s Kat měly pěkné šaty a moc se mi líbilo jejich vtípky.Jsou skvělá dvojka, jak 2 bRoke Girls tak i tam. :)

Každý má svůj názor :)
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
9. 1. 2014 / 19:13:33 (před 10 roky)
off

Tak se přiznejte, kolik z vás se dívalo Malin Akerman do ehm…očí?:-)

Oproti minulým ročníkům je to letos nějaká slabota. Nic mě vyloženě nenadchlo, spíš bych hodnotila na stupnici dobré-příšerné. U mužů letos letí sametová saka? To je něco tak nesexy, a to i když je uvnitř třeba takový Joseph Morgan:-)

Když si odmyslím ty boty, tak je pro mě letošní vítězkou Allison Williams. Líbí se mi taky Jennifer Hudson, v jednoduchosti je krása. Greer Grammer, taky miluju záclonové šaty:-), krasobruslařský obleček Adelaide Kane. Nina Dobrev má asi dobrého stylistu, zatím jsem ji nikde neviděla úplně mimo. A ty boty, já na nich chci taky umět chodit:-(

Emily Deschanel od pasu nahoru dobrý, od pasu dolů děs. Nayu jsem vůbec nepoznala, ale hned mi bylo jasné, že za těmi šaty je Michael Kors, jeho rukopis se po letech sledování Project Runway nedá nepoznat. Heidi Klum se tentokrát držela při zemi. Jillian Rose Red vypadá jak obří nafukovací oranžový balon. Lucy Hale a její halucinogenní šaty. SMG a MJH vypadají jak vybletý zelí. Cassie už asi nemohla vypadat lacinějš? U Kaley mě zase jako první napadlo: bezdomovec u popelnic. Stanu jsem si spletla s Mischou Barton.

Doufám, že Glóby budou teda lepší.

Gingy
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 1. 2014 / 19:25:23 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mně se šaty líbily u Niny Dobrev a Greer Grammer. Krásně elegantní byla i Desi Lydic. Jinak se mi taky nikdo nelíbil :/ Snad Glóby budou lepší.

Jo Desi Lydic vážně překvapila, nejdřív jsem jí ani nepoznala, fakt krásná :) mě osobně se asi líbí nejvíc z holek...

Gingy
DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 1. 2014 / 20:13:54 (před 10 roky)
off

Někdo dobré, většina horší až špatné, obdivný výdech pouze u Desi Lydic - navíc parádní póza a chci její paže:), všichni ostatní z Awkward mají asi stejného stylistu a měli by ho okamžitě vyhodit (ok, ta blonďatá kámoška Sadie taky jde).
Nejlépe padnoucí oblek dle mého Matthew Moy z 2BG a Josh Holloway.
Stephen Amell z Arrow - to sako mu je nepatrně malé ne? Totéž šaty Kat Dennings z 2BG přes prsa.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
petruska.77
9. 1. 2014 / 20:36:24 (před 10 roky)
off

U mě to nebude žádné překvapení, když napíšu, že nejlíp vypadali Nina a Ian :)
A pak se mi líbí šaty Greer Gramer a jako nejhorší model hodnotím šaty Malin Akerman (a SMG mohla taky zvolit trošku jiný model, aby nevypadala jak stará mladá) :)
Jinak opravdu žádný zázrak.

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 1. 2014 / 20:57:30 (před 10 roky)
off

SMG vyzerá strašne staro, až som sa zľakla...

www.supernatural.cinemaview.sk
enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 1. 2014 / 22:20:18 (před 10 roky)
off

Budu opakovat co už tu psala řada lidí, ale většina modelů je prostě "zvláštní". A i když jsem si říkala, že na obleku u pánu se nedá nic zkazit, ten druhý rozepnutý knoflíček mi prostě nesedí
Pro mě je vítězkou, co se týče šatů, Nina

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
10. 1. 2014 / 10:56:33 (před 10 roky)
off

k tomu rozeplému knoflíku... přece se nebudete hádat i s Barney ;) :D

There are no cows in space.
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
10. 1. 2014 / 11:00:51 (před 10 roky)
off

Poslední knoflíček se u jednořadých sak nezapíná.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
eliska krejci
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
10. 1. 2014 / 15:17:45 (před 10 roky)
off

Některé modely se opravdu vyvedli jiné už tolik ne. Modely Heidi Klum a Malin Akerman skončily až katastroficky.

Eliška
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 1. 2014 / 17:53:43 (před 10 roky)
off

Většina modelů byla doslova hrůza! Asi nejkrásněji působila roztomilá Adelaide Kane. Nina taky nebyla špatná ale SMG skutečně působila hrozně staře a upřímně řečeno by jí možná role smrtky docela seděla. V The Crazy Ones jí to sluší ale tady jí to skutečně nevyšlo.

spike
AnnieBlack★
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
10. 1. 2014 / 18:58:52 (před 10 roky)
off

Adelaide je boží :O strašně jí to slušelo jako vždy :)...A Nina Dobrev taky bomba, jen jí to dělalo trošku starší :)...A o chlapech nemluvím Ian a Joseph Morgan ♥

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 1. 2014 / 22:28:12 (před 10 roky)
off

Všechno je hrozné!!
Chlapi neřešme, ti jsi vezmou kvádro a jdou...Nejhorší počin dle mě, měla Nina Dobrev...vypadala v tom starší a širší+účes k ní vůbec nešel.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 1. 2014 / 12:21:01
VerunkaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
28. 1. 2014 / 17:26:35 (před 10 roky)
off
Longsword napsal(a):

5) Jennifer, jednoduche, stylove, decentni (i pri jejich mirach ;-) ).

Jaký míry? :O