Mno ve stopách star gate to určitě nepůjde páč tam to byl nejdřív film a pak teprve seriál a ne naopak :D
Filmem si nejsem teda moc jistá, např. zmiňovaný sex ve městě nic až tak úžasného nebyl. Celkově myslím že spin-off by byl lepší. Ovšem o kom ... Myslím že nikdo by nepohrdl takovým Ericem v 60. 70. letech. Upírů a vlkodlaků je všude spousta, chtělo by to hodně dobrý nápad. Každopádně jsem pro všemi deseti!!
Em. napsal(a):
Filmem si nejsem teda moc jistá, např. zmiňovaný sex ve městě nic až tak úžasného nebyl. Celkově myslím že spin-off by byl lepší. Ovšem o kom ... Myslím že nikdo by nepohrdl takovým Ericem v 60. 70. letech. Upírů a vlkodlaků je všude spousta, chtělo by to hodně dobrý nápad. Každopádně jsem pro všemi deseti!!
Souhlasím s tím spin-offem o Ericovi, tím bych vážně nepohrdla :)Jinak si myslím, že ani film není špatný nápad :)
Dilema, dilema...Film by byl skvělý, ale nevím, o čem by chtěli natáčet, když má být 7.serie..Nad Spin-offem si nevím rady, to bych musela vědět, o čem to je, než bych kývla.:D
Se spin-offem by mě asi nedostali, bral bych spíše film.
Decarabas napsal(a):
Mno ve stopách star gate to určitě nepůjde páč tam to byl nejdřív film a pak teprve seriál a ne naopak :D
Ano, film byl nejdřív, ale film byl i potom. Vlastně dva...
Thadreth napsal(a):
A možná budou ještě další 3. :D
Další tři?! A to jako k původní bráně, nebo taky něco k Atlantis?
Thadreth napsal(a):
K původní SG-1. Oni chtěli totiž ze začátku natočit trilogii, ale nakonec byl jen jeden film a pak seriál. Tak je napadlo, že se do toho pustí teď. :)
Jen aby to nedopadlo jako Continuum - naprostá zbytečnost... :)
Jako já už vyloženě trpím, nutím se do toho, abych se teda dodívala, už druhý rok. Tomu klesla kvalita snad ještě víc než HIMYM. A oni přijdou ještě s filmem?
ševča napsal(a):
Jako já už vyloženě trpím, nutím se do toho, abych se teda dodívala, už druhý rok. Tomu klesla kvalita snad ještě víc než HIMYM. A oni přijdou ještě s filmem?
Na to jednoduche reseni..nedivat se na to. Nic nebude nikoho nutit a nikdo nebude trpet.
Me teda prijde, ze po celkem nezajimave 5S si tou 6S TB rozhodne polepsilo.
Megan napsal(a):
Na to jednoduche reseni..nedivat se na to. Nic nebude nikoho nutit a nikdo nebude trpet.
Me teda prijde, ze po celkem nezajimave 5S si tou 6S TB rozhodne polepsilo.
Není. Když u toho člověk zabil 60 hodin, tak by chtěl aspoň vidět, jak to skončí.