koukám, že v kategoriích, kde se nominovalo Breaking Bad (nebo jeho herci samozřejmě), všichni tipovali Breaking Bad... předpokládám, že v tom nějakou roli hraje fakt, že seriál už skončil a nebude mít znovu šanci Zlatý Glóbus získat... Doufám ale, že takhle nebude uvažovat i porota ;)
Nemyslím si, že to bude mít nějaký vliv. Zlatý Glóby nikdy BB nebyly nakloněny.
dost mě překvapil úspěch BB a ještě více BNN...
já ale samozřejmě tipovala úplně jinak, a mám díky tomu celý jeden správný tip v podobě Jona Voighta :D
děkuji za trofej, po ránu potěšila
Mne sa výnimočne darilo :D Správne som tipoval BB a Jona Voighta, ale najväčšia haluz - kategóriu vedľajší ženský výkon, kde to bol absolútny tip, lebo nesledujem žiaden z nominovaných seriálov :D
Úspech Brooklynu ma prekvapil, síce ho mám rád, ale nepredpokladal som, že je tak dobrý, aby vyhral dve ceny. Pri hlavných ženských výkonoch som sa rozhodoval medzi Taylor Schilling a Robin Wright, ale nakoniec som sa netrafil.
tak mám 3 drama, komedii a vedlejší roly
Tak letos se mi zase neurodilo... Mám 1 tip správně. A tu Tatianu Maslany jim prostě neodpustím. Jestli nevyhraje herečka, která hraje 7 různých rolí v jednom seriálu a chodí si plynule z přízvuku do přízvuku, tak je prostě něco špatně...
jsem rád, že 2 ceny si připsal Brooklyn 9-9, i když jsem pro ně netipoval. Alespoň je snad jistota, že to prodlouží. Mám ten seriál neskutečně rád
Tak 3 správne, som celkom rada :D Ten Voight mi skoro ušiel, rozhodovala som sa medzi ním a Aaronom :D
Ha, mám správně jedno a přijdu si jako král světa. :D Ale to je tím, že ze všech těch seriálů tam sleduju jen jeden..a ten zrovna nic nedostal.
taky mam jedno správně :D:D náhodička :D:D
litllewitch napsal(a):
A tu Tatianu Maslany jim prostě neodpustím. Jestli nevyhraje herečka, která hraje 7 různých rolí v jednom seriálu a chodí si plynule z přízvuku do přízvuku, tak je prostě něco špatně...
S tím naprosto souhlasím, tady se asi porota spletla :)
Ty bláho 4 hvězdy? Jupííí A nejvíc mě štve Amy Poehler - tipovala jsem ji v každé tipovačce, co tady kdy byla, a nikdy nic nevyhrála a když to konečně vzdám a označím jinou herečku, tak ona si to vyhraje...
Ani jedna trefa :-D
2 správne tipy, aspoň niečo :D (hlavne, keď nič z toho nesledujem)
4 hvězdičky :D Ještě že jsem věřil v Andyho Samberga a Brooklyn Nine Nine. :D
Elkis napsal(a):
S tím naprosto souhlasím, tady se asi porota spletla :)
Pod to se taky podepíšu. Jediný co mě uklidňuje je, že přece jenom Orphan Black je zatim jenom první série takže na to vyhrát bude mít Tatiana dost času.
Tak to se mi trošku nepovedlo. Letos je to pro mě vcelku velké překvapení...
Já každopádně doporučuji Brooklyn 9-9 ke shlédnutí. Perfektní sitcom a ty ceny má zaslouženě :)
litllewitch napsal(a):
Tak letos se mi zase neurodilo... Mám 1 tip správně. A tu Tatianu Maslany jim prostě neodpustím. Jestli nevyhraje herečka, která hraje 7 různých rolí v jednom seriálu a chodí si plynule z přízvuku do přízvuku, tak je prostě něco špatně...
Ano, ano přidávám se. Tady se trošku netrefili - Tatiana by si za tohle zasloužila snad i Oscara, kdyby to bylo možné :D
///////////
Nejde mi sdílet článek :(
Tak tři hvězdy tam jsou! :-) měl jsem štěstí.
Teda, moje křišťálová koule byla letos pořádně zamlžená:-)
litllewitch napsal(a):
A tu Tatianu Maslany jim prostě neodpustím. Jestli nevyhraje herečka, která hraje 7 různých rolí v jednom seriálu a chodí si plynule z přízvuku do přízvuku, tak je prostě něco špatně...
Tak Tatiana mě taky mrzí. Na druhou stranu potěšila Amy Poehler, konečně taky tu cenu dostala.
Že bych přece jenom dala Brooklyn Nine-Nine šanci?
Vedle jak ta jedle :D No, moc se mi to tipování nepovedlo :( Do příště musim vymyslet jinou strategii :)
Ale i trofej bez hvězdiček potěší! ;)
Dobrý, aspoň ta jedna hvězdička tam padla, abych nebyla úplně pro ostudu :)
5 hviezdičiek :D cítim sa ako pán :D