Kaley Cuoco je tu omnoho krajšia ako na People's Choice Awards.
A tie prvé žlté šaty sú hrozné :D
Tak podle mě to dopadlo o mnoho lépe než PCA.
Kaley Cuoco si napravila reputaci, sekne jí to.
Lizzy Caplan vypadá mlaďoučce, takové neviňátko :)
Julianna Margulies asi nesedne všem, ale mně ty šaty přijdou úžasný.
Amy Poehler je kočka, hlavně vlasy, ale i ty šaty jsou pěkné, jednoduché a elegantní.
Emilia Clarke je asi nejhezčí se všech. Šaty ale jen lepší průměr.
Sarah Hyland má krásné jednoduché šaty, přesně můj styl.
Melissa Rauch krásná od krku nahoru, směrem dolů už mě moc neoslnila.
Olivia Wilde má pro mě asi nejkrásnější šaty, a to mi většinou přijde, že to těhulím nesluší. Ty vlasy a makeup taky dokonalé.
Sarah Paulson má krásné vlasy, fakt že jo :)
Nejhezčí šaty má asi Laura Dern, ale zase v jednoduchosti je krása, a proto se mi líbí šaty Emmy Roberts, Melissy Rauch a Sary Hyland :)
Oblečení lepší, než na PCA, přesto...
Kaley Cuoco vypadá rozhodně o poznání lépe. :)
A nejhezčí Emilia Clarke.
Nechci šťourat, ale není prohozená Michelle Dockery s Elisabeth Moss??
Presne. Michelle Dockerry je zamenená :)
Tak mě mě se líbí Julianna Margulies, Tina Fey, Amber Heard, Monica Potter a Laura Carmichael. Nejhezčí šaty má podle mě Sofia Vergana. Od PChA se, co si tak vybavuji, určitě zlepšila Kaley Cuoco. Něco strašného jsou šaty Leny Dunham, Caitlin Fitgerald a Edie Falco.
Julianna Margulies podle mě výherkyně na plné čáře.
Jacqueline Bisset mě vyděsila.
A Melissa McCarthy je z Mike and Molly ne Melissa and Joey ne? A překvapivě jí to sluší.
Mám pocit, že žlutý šaty prostě nemůžou slušet nikomu, když tady vidim..nn, opravdu ne. Lena - OMG!
Řekla bych, že letos se celkem polepšili v účesech :)
Za to Ariel, Tina, Caitlin..ach jo, tak třeba příště :D
A ještě slečna Laura by si mohla dát více záležet na makeupu..
Ale jsem překvapená těhotenstvím některých, to jsem ani netušila, sluší jim to!
Takové šoky jako s Michelle Dockery mi nedělejte! :-D Musím pak přemýšlet, jestli mi ten mozek už opravdu nevynechává! :-D Jinak celkově modely velmi zdařilé, jen některé prvky dost opakované. :-)
Mnohem hezčí šaty než na People's, za mě nejhezčí šaty měla Kate Mara č.57, trochu vesmírné:) vůbec se mi nelíbí ten přehoz z gauče Tiny Fey a Lena Dunham to je kategorie sama pro sebe:-/
Teda nevím, jak vy, ale já jsem nemohla nechat oči na Kristen Connolly! (House of Cards) Ta má prostě styl, ty šaty a celkový dojem, u mě jednoznačně nejlepší.
A moc ráda jsem zase viděla svou oblíbenou "třináctku". Sice v těch šatech vypadala trochu jako mimozemšťanka, ale na tu se dívá dobře, ať má na sobě cokoliv. :-)
Sofía Vergara má krásné šaty ale ta příšernost na krku? Anna Gunn má taky pěkné šaty, jen bych je oblékla nějaké brunetě.
A Emilia Clarke je celá rozkošná, to by byla ale asi ve všem.
Mne úplne vyrazila dych v Ariel Winter!
Nechce sa mi veriť aká krásna žena vyrástla z tej malej Alex:)
no tentokrát šli v oblékání do toho rozumě. ale tak je to vážnější akce.
ovšem tohle že je edith? v seriálu je prezentovaná jako ta škaredá sestra, ale v reálu je snad z da hereček nejhezčí.
Kaley Cuoco vypadala o sto procent lépe než na People's Choice Awards, kde teda přípravu hodně podcenila. Krásné šaty měla Sofia Vergara, nicméně celkový dojem kazí ta "ohavnost" na krku, měla zvolit jiné doplňky. Celkově lze říci, že modely vypadají lépe než na PCA.
Tentokrát se mi tedy líbí většina (jak to ta Lena Dunham dělá, že jí to vždycky tak nesluší?), akorát bych měla takovou drobnou poznámku - nechtěli byste příště začít uvádět, kdo ty šaty navrhl? Já vím, že je to dost práce navíc, takže to asi nepůjde, jenom mě napadlo, že zejména u těch extra hezkých by mě fakt zajímalo, kdo to má na svědomí. :) Zařadila bych si to na svůj "Až budu faaakt bohatá..." seznam.
Kdybych měla porovnat celkově s People's Choice Awards 2014 tak Zaté Globy jsou jasný výtěz. Možná je to tím ,že jsem vysazená na okázalé roby ,ale chtěla bych vyzdvyhnout Kaley Cuoco ,Julianne Marguaes ,Tinu Fey a rozhodně Sofii Vergaru...ta jako černá vdova nikdy nezklame. Ale i Michelle Dockery či Amber Heeard si slušně vybraly.Z kluků pak jednoznačně výtězí Jim Parsons a Adam Scott. Naopak hrůzostrašné až monstrozní modely by se jistě taky našli...Lena Dunham jako obrovský přecpaný kanárek praskající ve švech se asi před tím než šla na červený koberec nekoukla do zrdcadla...kdyby se tam aspoň tak nehrbyla! I Elisabeth Moss mohla volit jinak:D
Mě se líbila i Emma Watson, Kate Beckinsale a Lizzy Caplan. odkaz
A něco k pousmání :)
odkaz
Sofia Vergara je jednoduše VAU - prostě jí to slušelo nejvíc.
Ariel Winter neuvěřitelně vyspěla a šaty měla také pěkné.
Tina Fey měla ty šaty takové podivné, ale slušelo jí to.
Kdyby byla Amber Heard mokrá, tak by vypadala jako vodní nymfa :-)
A šaty Melissy Rauch jsou moc pěkné, ale vynikly by na někom vyšším
U mě vyhrávají zástupci HoC a AHS, i když Kate Mara a Sarah Paulson jim to výběrem šatů trochu kazí. Individuálně se mi asi nejvíc zamlouvá Melissa Rauch, ta žlutá jí fakt sedí, a hrozně moc bych chtěla v 47 vypadat jako Robin Wright :)
Mně se hodně líbí Michelle Dockery, Amber Heard, Melissa Rauch, Sofia Vergara a Kerry Washington(která ukazuje, že v jednoduchosti je krása).
Naopak vůbec se mi nelíbí Olivia Wilde(podle mě jí ta zelená a ten materiál nesedne) a Lena Dunham, tady asi není co dodat.
No a z pánů mě nejvíce zaujal Jim Parsons.
Tak ze seriálového světa byla dle mého názoru nejkrásnější Emilia Clarke, potom Michelle Dockery a Zooey Deschanel, nějak mi ty jejich jemné světlé róby přišly k chuti. Ale slušelo to i Sofii Vergara a Emmě Roberts, jejichž kombinace výrazných tyrkysových doplňků s tmavými šaty byla na jedničku, a to je přitom každá úplně jiný typ. Nejhorší look měla Lena Dunham, ten byl prostě děsný.
Proti People's Choice Awards 2014 je to ohromné zlepšení. Jedinou výjimkou je Allison Williams, ty modré šaty byly lepší.
Kaley asi někdo ukázal, jak se používá hřeben.
Lizzy Kaplan vypadá tak nezvykle něžně. Moc jí to sluší.
Julianně Margulies to sluší jako obvykle. Krásně vychytaná kombinace make-upu, doplňků a šatů.
Těhotným herečkám to letos taky sluší.
Herečkám z Girls to snad nesluší ani jedné.
Ariel Winter ten střih šatů dělá zbytečně mnohem širší. Sarah Hyland má hezké šaty, ale přebíjí to příšerný účes. Sofia Vergara opustila svůj oblíbený model ala mořská panna.
Nejvíc se mi líbí ale šaty, které mají na sobě Emilia Clarke a Michelle Dockery. Mimo tyhle se mi ještě líbily naprosto jednoduché šaty Tatiany Maslany.
Tak, hodnotím šaty :D
Páči: Kaley Cuoco (nádherné :OOO), Robin Wright Penn, Emilia Clarke, Michelle Dockery (krááása), Anna Gunn (na týchto fotkách to nevidno, no v skutočnosti mala úžasné šaty), Taissa Farmiga, Mila Kunis, Sarah Paulson
Nepáči: Edie Falco, Hayden Panettiere, Lily Rabe , Elisabeth Moss, Zooey Deschanel (sorry Zooey, si krásna, no tie šaty majú divný vrch :D), Aubrey Plaza, Sarah Hyland, Jacqueline Bisset, Melissa McCarthy, Rashida Jones, Julie Bowen, Sofia Vergara
Výrazné zlepšenie oproti PCA :DD
Všichni hodnotí šaty, tak já zmíním Mannyho z Modern Family - úžasný to kluk! A Ariel Winter - Jen koukám, jak se nám Alex vyvinula, zatímco Hayley se nějak ztrácí
Vypadá to zajímavě ... co se mi nelíbilo psát nebudu ... a co se mi líbí to napišu :D pěkný šaty měla Jacqulin Bisset, Sarah Hyland, Monica Potter, Margot Robbie, Lily Rabe, Juliana Margulies moc pěkný ... mám dvě perličky .. Lizzy Caplan a Emmu Roberts ta má vkus po tetičce ... a chlapů tak nějak stejný až na ty knoflíky .. proč má sako dva knoflíky když maj všichni zapnutej jen jeden, co se mi nelíbilo byl Kunal Nayyar vypadal v tom obleku jako číšník ... toť asi vše