Diskuze k článku Big Bang Theory: Nová známost pro Raje?
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
16. 1. 2014 / 12:39:47 (před 10 roky)
off

Kde jsou ty časy kdy tohle nebyla jenom vztahovka jako je tisíc dalších.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Jirkass
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 1. 2014 / 13:16:46 (před 10 roky)
off

Tak bylo načase, bylo mi ho líto, že je tak nějak sám no.

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
16. 1. 2014 / 13:23:18 (před 10 roky)
off
nevermore napsal(a):

Kde jsou ty časy kdy tohle nebyla jenom vztahovka jako je tisíc dalších.

Amen to that. Vzpomeň si jaký byl Big bang v prvních třech sériích, to samé HIMYM.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
16. 1. 2014 / 16:08:24 (před 10 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Amen to that. Vzpomeň si jaký byl Big bang v prvních třech sériích, to samé HIMYM.

Big Bang první 3 série byl bezkonkurenční. Ale upřímně od tý doby co je tam ta Fawler tak to šlo dolů. Pořád je to dobrý, zasměješ se, ale připadá mi to, že se ten seriál odvrátil od toho co ho na začátku proslavilo. A na HIMYM ani nechci myslet. Koukam na to od 3 řady a nemělo to chybu. 4. a 5. byla taky výborná, ale ten propad kvality co nastal potom se jenom tak nevidí. A to nekonečný protahování pak dospěje k něčemu takovýmu jako byl poslední díl co byl teď v úterý. To už je jenom k pláči.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
16. 1. 2014 / 16:32:18 (před 10 roky)
off
nevermore napsal(a):

Big Bang první 3 série byl bezkonkurenční. Ale upřímně od tý doby co je tam ta Fawler tak to šlo dolů. Pořád je to dobrý, zasměješ se, ale připadá mi to, že se ten seriál odvrátil od toho co ho na začátku proslavilo. A na HIMYM ani nechci myslet. Koukam na to od 3 řady a nemělo to chybu. 4. a 5. byla taky výborná, ale ten propad kvality co nastal potom se jenom tak nevidí. A to nekonečný protahování pak dospěje k něčemu takovýmu jako byl poslední díl co byl teď v úterý. To už je jenom k pláči.

K tomu prostě není co dodat. Mluvíš mi z duše. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
18. 1. 2014 / 01:43:02 (před 10 roky)
off

To jsem na to zvědavá, jen doufám, že se zdrží déle :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
31. 1. 2014 / 15:24:59 (před 10 roky)
off

to v americe každý nerd sbalí ženskou jak z obálky časopisu?

stepa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
3. 2. 2014 / 22:46:26 (před 10 roky)
off

jen doufám že tam vydrží i do další série (snad bude další série :D) protože Raj by byl určitě rád a my ostatní určitě taky :DD