Diskuze k článku Glee se stěhuje do Velkého jablka
akyf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
16. 1. 2014 / 14:03:50 (před 10 roky)
off

Protoba, snad to ukončí nějak důstojně! Sice na to koukám už je proto, že jsem začala a nechce se mi nechat to jen tak rozkoukané (to se nedělá), ale už je to spíš utrpení, než potěcha...

Akyf
lokot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 1. 2014 / 14:22:59 (před 10 roky)
off
akyf napsal(a):

Protoba, snad to ukončí nějak důstojně! Sice na to koukám už je proto, že jsem začala a nechce se mi nechat to jen tak rozkoukané (to se nedělá), ale už je to spíš utrpení, než potěcha...

Zcela souhlasím!

Holy
LucieKM
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
16. 1. 2014 / 14:30:25 (před 10 roky)
off

Dějovou linku z Limy celou pátou serii při sledování epizody pravidelně přeskakuju. Jedinou výjimkou je, když NYC přijede do Limy, jinak je to mega extrémní laciná nuda.
Víc Rachel! Víc Kurta! Víc Santany! A taky chci zpět Kate Hudson :)

Kroupenka
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
16. 1. 2014 / 14:40:38 (před 10 roky)
off
Holy napsal(a):

Zcela souhlasím!

Taky souhlasím a vždy když čtu že tvůrci dostali dobrý nápad, tak už se mi ježí vlasy hrůzou.

Kikušák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 1. 2014 / 15:49:29 (před 10 roky)
off

Konečne! Síce som si počas 4. série tie nové postavy obľúbil, ale od 5. ich akosi nemusím... možno tak Kitty, inak by mi tam nechýbal asi nikto.
Will mi chýbať nebude a už si viem dokonale predstaviť scénu s Jane Lynch ako sebavedomo kráča New Yorkom pripravená nadobro zničiť Glee klub :D inak neviem čo by mohli urobiť aby sa tam opäť objavovala, ale bez nej to nebude ono.
A fakt by bolo super, ak by sa do zvyšku 5. a celej 6. série opäť vrátili starý členovia glee klubu (Dianna, Amber, Mark, Heather...). Som si istý že by ich do deja mohli nejako začleniť ;)