Tak já jsem tedy všemi deseti pro! Čekat na další díly dva roky se rovná tortuře španělské inkvizice!
dneska jsem koukla na poslední epizodu třetí série, takže bych rychlejší návrat taky uvítala =) ale jsem spíš ráda, že vim , že čtvrtá řada bude, kdy to už je docela jedno =))
Určitě uvítím brzký návrat, ale i kdyby to trvalo další dva roky (doufám, že to ale bude míň), tak si klidně počkám, čekání u Sherlocka rozhodně stojí za to. :) Ale kdyby to šlo urychlit, rozhodně nemám nic proti. :D
:D Jde vidět, jak jste teď namlsaní novýma epkama a říkáte, že si v pohodě počkáte :D Když si vzpomenu, jak dva týdny před Novým rokem všichni křičeli, že to je tááák daleko a že se nikdy nedočkají :D
Takže tím myslí novou řadu nebo jenom ten vánoční speciál? ;)
nevermore napsal(a):
Takže tím myslí novou řadu nebo jenom ten vánoční speciál? ;)
"The BBC is desperate for a 'Sherlock' Christmas Day special this year."
Tak nevím, co z toho odvodit... ale spíš asi speciál.
Já bych brala pokračování klidně hned.
Kdyby bylo pokračování už v prosinci, to by byl splněný sen! :D
Příliš krásná představa na to, aby to byla pravda (pokud tedy nemyslí nějaký pár minutový filmeček), ale třeba s odchodem Matta Smithe z Doctora Who měli pravdu.
Vůbec se nebráním další serie. I tato třetí se povedla :-)
Já jsem jedině pro, i kdyby to měl být jen jeden speciální vánoční díl a po něm až kompletní série. :)
Neměli by na tvůrce tolik tlačit. Teď je priorita pořádně uvést nového Doktora a pokud nedají Moffatovi dostatek času, tak DW i Sherlock můžou dopadnout dost mizerně.
Když má Moffat čas, dokáže všechno pořádně promyslet a vytvořit geniální díla, ale když ho donutí aby to uspěchal, nedopadne to dobře...
Jen víc do nás. Ale je fakt, že já raději kvalitu než kvantitu :-)
Takových slibů tu už bylo více, nikdo by se určitě nezlobil, kdyby to bylo už za necelý rok, každopádně jak ragelly píše, spíše bych to viděl na případný vánoční speciál než nové 3 díly, ale člověk nikdy neví :-)
Kdyby to jen zveřejnil někdo jiný než The Sun, tak bych tomu i věřila... The Sun zaměstnává lidi, kteří píšou takové hovadiny, jen aby lidem uškodili nebo jim dali planou naději.
Kdo ví, třeba tohle bude The Sun(ovská) výjimka. ;)