Tak na Constantina se těším. Doufám, že vyberou správného herce, ve filmu se jim to povedlo, a doufám, že to bude temný seriál. Jakože hodně temný :)
Jůů, cokoli podle komiksu beru, ale Constantine, to je výborná zpráva :).
To je skvělá zpráva, už se na Constantina těším:-)
Modlím se ke všem bohům ať to klapne!!
Pecička. Constantine je můj nejoblíbenější film, tak jsem rozhodně natěšená. Avšak na roli Constantina si dovedu představit jen Keana....takže jsem ve výběru herce zvědavá.
lillygrace napsal(a):
Film mám moc ráda, takže tohle si určitě nenechám ujít!
Přesně tak. Držme palce, ať z toho neudělaj nějakou blbost, nebo teenagerovský seriál
Taky se na Constantina velice těším, teď je jen otázka kdo by ho měl podle vás hrát? Já osobně si myslím, že by se do hlavní role skvěle hodil Michael C. Hall. :-)
Docela by mě zajímalo, jestli půjdou ve stopách filmu nebo komiksu, kde je Constantine blonďák... osobně si myslím, že nejpodobnější by mu asi byl James Marsters, ale ten už jednu ikonickou roli má za sebou... ale třeba se tvůrci vytáhnou a obsadí třeba Judea Lawa nebo Daniela Craiga :D
Seraphine313 napsal(a):
Docela by mě zajímalo, jestli půjdou ve stopách filmu nebo komiksu, kde je Constantine blonďák... osobně si myslím, že nejpodobnější by mu asi byl James Marsters, ale ten už jednu ikonickou roli má za sebou... ale třeba se tvůrci vytáhnou a obsadí třeba Judea Lawa nebo Daniela Craiga :D
James Marsters mě taky napadl ale je otázka jestli už není na podobnou roli trochu starý ale i tak bych ho po delší době rád viděl v nějaké pořádné roli.
spike napsal(a):
James Marsters mě taky napadl ale je otázka jestli už není na podobnou roli trochu starý ale i tak bych ho po delší době rád viděl v nějaké pořádné roli.
Je starý, ale myslím, že by se na roli pesimistického muže se štiplavým humorem a nechutí k životu co musí vést vedl skvěle. James je profík, rozhodně by si s tím dobře poradil.
Jen by chudák musel zažívat zase ten pocit, že mu hoří hlava(odbarvení vlasů).
Ale i když bych ho tam ráda viděla, tak on se poslední dobou věnuje své kapele a hudbě.
Micheal C. Hall nevím...vzhledem k tomu, že nedávno skončil Dextera, přišlo by mi divné, aby ho obsadili do další hlavní role.