Chybí mi tady Charlie Sheen, jeho twitter opravdu stojí za to :D
Díky, že jste uvedli Fullera, ten je na Twitteru opravdu zlatý (ačkoli mi při každém novém dílu Hannibala zaspamuje zeď :p). Některé seriály to mají dokonce udělané tak, že mají speciální účet pro tvůrce seriálu vedle účtu samotného seriálu. Vzpomínám si, že to tak třeba má Sleepy Hollow (seriál vs. tvůrci). Do dalšího dílu doporučuji i Marka Gattise, ačkoli si nejsem jistá, jestli se počítá mezi showrunnery.
venalce napsal(a):
Díky, že jste uvedli Fullera, ten je na Twitteru opravdu zlatý (ačkoli mi při každém novém dílu Hannibala zaspamuje zeď :p). Některé seriály to mají dokonce udělané tak, že mají speciální účet pro tvůrce seriálu vedle účtu samotného seriálu. Vzpomínám si, že to tak třeba má Sleepy Hollow (seriál vs. tvůrci). Do dalšího dílu doporučuji i Marka Gattise, ačkoli si nejsem jistá, jestli se počítá mezi showrunnery.
Tak tak, Gatisse. ;) Už kdyby jenom protože Doctor Who i Sherlock jsou tady v hodnocení mezi nejlepšíma. ;)
Za seba odporucam:
24-Live Another Day
Reziser - Jon Cassar
X-Men (1,2, Days of the Future Past)
Reziser Bryan Singer
Hannibala můžu jen doporučit!
Myslela jsem si, že to je článek o tom, kteří showrunneři mají dobré seriály a stojí za to hlídat si, na kterých projektech dělají. Trošku zklamání.