Diskuze k článku Showrunneři, které stojí za to sledovat! (1. část)
dudys
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
10. 4. 2014 / 18:30:40 (před 10 roky)
off

Chybí mi tady Charlie Sheen, jeho twitter opravdu stojí za to :D

Dudýs
venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 4. 2014 / 21:17:14 (před 10 roky)
off

Díky, že jste uvedli Fullera, ten je na Twitteru opravdu zlatý (ačkoli mi při každém novém dílu Hannibala zaspamuje zeď :p). Některé seriály to mají dokonce udělané tak, že mají speciální účet pro tvůrce seriálu vedle účtu samotného seriálu. Vzpomínám si, že to tak třeba má Sleepy Hollow (seriál vs. tvůrci). Do dalšího dílu doporučuji i Marka Gattise, ačkoli si nejsem jistá, jestli se počítá mezi showrunnery.

Do not feed the trolls
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 4. 2014 / 10:10:55 (před 10 roky)
off
venalce napsal(a):

Díky, že jste uvedli Fullera, ten je na Twitteru opravdu zlatý (ačkoli mi při každém novém dílu Hannibala zaspamuje zeď :p). Některé seriály to mají dokonce udělané tak, že mají speciální účet pro tvůrce seriálu vedle účtu samotného seriálu. Vzpomínám si, že to tak třeba má Sleepy Hollow (seriál vs. tvůrci). Do dalšího dílu doporučuji i Marka Gattise, ačkoli si nejsem jistá, jestli se počítá mezi showrunnery.

Tak tak, Gatisse. ;) Už kdyby jenom protože Doctor Who i Sherlock jsou tady v hodnocení mezi nejlepšíma. ;)

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
psulek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
11. 4. 2014 / 10:55:24 (před 10 roky)
off

Za seba odporucam:
24-Live Another Day
Reziser - Jon Cassar

X-Men (1,2, Days of the Future Past)
Reziser Bryan Singer

Peter Šulek
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 4. 2014 / 10:55:46
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
20. 4. 2014 / 11:39:44 (před 10 roky)
off

Hannibala můžu jen doporučit!

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
6. 10. 2014 / 16:40:49 (před 10 roky)
off

Myslela jsem si, že to je článek o tom, kteří showrunneři mají dobré seriály a stojí za to hlídat si, na kterých projektech dělají. Trošku zklamání.