Taky jsem viděl už před dvěma týdny, když Showtime vypustila pilot. První půlka zajímavá a akční, druhá trochu nudnější, ale na konci se ukáže Frankenstein. Už jsem zvědav na další díl. Díky postavám mi to trochu připomíná komixy League of Extraordinary Gentlemen.
Já na to docela čekal, ale zatím jsem se nedostal ani k tomu podívat se na první díl. To nic nemění na tom, že to určitě napravím :)
Je pravda, že v pilotu té akce až tak nebylo. Spíš mi to přišlo jako takový zdlouhavý úvod, hezky mě to navnadilo. Na další díl se moc těším, doufám že akce přibude.
SHOWTIME mě skoro nikdy nezklamal, takže se opravdu hodně těším. Herecké obsazení je naprosto úžasné, především se těším na návrat Timothy Daltona, kterého jsem měl rád už jako Bonda či jako záporáka v Chuckovi. No moc se těším na temné večery doprovázené tímto seriálem, který vzniká na správné televizi, teď už jenom sehnat WEB-DL :D
Thadreth napsal(a):
Již jsem viděl první díl a na to jak skvělý trailer k seriálu je, to byla celkem nuda.
Přesně můj pocit. A taky doufám, že trochu přitlačej na pilu.
Na to se určitě podívám :)
Mik napsal(a):
Taky jsem viděl už před dvěma týdny, když Showtime vypustila pilot. První půlka zajímavá a akční, druhá trochu nudnější, ale na konci se ukáže Frankenstein. Už jsem zvědav na další díl. Díky postavám mi to trochu připomíná komixy League of Extraordinary Gentlemen.
To jsem si taky říkala......nová Liga výjimečných :-) Ty tam taky nacpali dohromady kde koho, ale celkově se mi to zatím moc líbí
Už delší dobu mám temto seriál v oblíbených a moc se na něj těším.
Tak mám za sebou pilot a musím přiznat, že mě to zaujalo. Na první díl tam bylo přehršle informací, tak doufám, že se děj trochu usadí.
No vidíte, spousta lidí si tu stěžuje, že pilot byl málo akční a mně se naopak zdálo, že i to málo, co tam z akce bylo, bylo úplně zbytečné a tak nějak neumě našroubované do příběhu, který má potenciál k tomu, aby mohl hrát jen na atmosféru a na akci se vykašlat. Za absolutní špičku považuju scénu, kdy je vzkříšeno Frankensteinovo "monstrum" a ti dva si hledí do očí; vyděšeně, překvapeně, se zájmem... To bylo nádherně dojemné. Na další díly jsem tedy hodně zvědavá .)
Komu se první díl nelíbil kvůli nedostatku akce asi bude tím druhým sklamán, protože tam není žádná.
Tak jsem se k tomu dostal a musím říci jedním slovem...LUXUS. Seriál se drží přesných standartů Showtimu, takže dochází jak na sex, tak na krev a především se během sledování vytváří naprosto výtečná atmosféra, která se dá krájet. Herecké obsazení je tak výborné, že se nemohu vynadívat a všichni působí tak strašně pošetile a tajemně, že je opravdu co sledovat. Po prvním dílu jsem ještě více nadšený, než jsem si myslel že budu a moc se těším na další díly, tohle může být ještě pořádně zajímavé.
Tak já byl na tento seriál upozorněn kolegou,pry jako náhradu za zrušeného Draculu. Nečekal sem nic moc,ale pilot mě posadil na zadek -dobré herecké obsazení,Timothy Dalton jako" pan záhadný" se mi líbil stejně tak jeho společnice která jistě cosi záhadného ukrývá .....takhle má vypadat pilot,přikovat diváka do křesla a netrpělivě očekávat další díl ... no jsem zvědav jak to pojede dál :-)
Tak na tohle se určitě kouknu, protože mě zaujal Reeve Carney :)
Laura Kingdom napsal(a):
kde zozeniem titulky??
České titulky najdeš na Edně - http://www.edna.cz/penny-dreadful/
Ale jestli někdo překládá do slovenštiny, to netuším.
Zajímavé, kolik mají producenti vždycky verzí jednoho příběhu :D. V traileru tvrdil, že to období vybral, protože v něm vznikly ty nejslavnější horory (Obraz Doriana Graye, Drákula, Frankenstein, Jekyll a Hyde...).
Vypadalo to dobře.