Tak ja dúfam že ONCE UPON A TIME prežije, Wonderland....to mi je jedno ako sledoval som aj tento seriál ale bol oveľa slabší ako OUaT...
Super, teším sa aj na ďalšie prehlady :)
Z týchto seriálov nesledujem ani jeden, ale teda v tipovačke som sa do pár seriálov netrafila :D
OUaT, Castle a SHIELD mají celkem slušné šance na obnovení, takže spokojenost, zbytek je mi jedno.
Shield ma sklamal, po pár častiach som s ním skončila..takže to by ma tak nemrzelo keby skončil.. zato Revenge dúfam, že dajú ešte jednu sériu.. podľa mňa, je čím dalej tento seriál lepší a má ešte čo ukázať.. once upon time som zvedavá ako nakoniec rozhodnú, nechám sa prekvapiť
Doufám, že The Neighbors nebude zrušeno to by se mi nelíbilo x(
Já doufám v obnovení Modern Family, Once upon a time a Revenge. První z nich to má naštěstí téměř jisté a u těch dalších dvou doufám, že je zachrání ta syndikace. Obzvlášť zrušení Revenge by mě mrzelo hodně.
Ještě by bylo fajn obnovení Agentů a The Neighbours, ale to už je méně důležité :)
Castle má obnovení (doufám) jisté a já jsem spokojená. Zbytek seriálů nesleduji, takže je mi to celkem jedno
Na ABC mi vlastně zajímá akorát obnovení trojice - Castle, Grey´s Anatomy a The Middle.
Jinak doufám, že to nepřežije OUAT, protože nechci aby mi naskakovali další epizody ve watchlistu díky seriálu, se kterým už nehodlám pokračovat :)
Diky za clanek!
Revenge a Trophy Wife musi prezit! Revenge proto ze chci radne ukonceni a na to jim zbyvajici epizody uz nestaci.
A Trophy Wife je skvela komedie, skoda ze to amici nevidi :(
Na Assets jsem se docela těšil, fakt je to taková bída? Back in the Game mě docela bavilo, ale to už je minulost :) Nashville je docela cukr, ale loni mě to taky bavilo, tuhle sezony si chci pustit někdy v létě, tak jsem hodně zvědavý jak to s tím nakonec dopadne. Mám radost z Last Man Standing, není to žádnej skvost a přeobsazení nejstarší dcery mi moc nesedlo, ale i tak, na víkend skvěla oddechovka, tím spíš, když si člověk pamatuje Kutila :) Díky za článek, těším se na pokračování.
Díky za článek :).
Jinak, z ABC mě zajímá jen a pouze Castle, a toho nejspíš obnoví, takže jsem ráda :).
stonefire napsal(a):
Na Assets jsem se docela těšil, fakt je to taková bída? Back in the Game mě docela bavilo, ale to už je minulost :) Nashville je docela cukr, ale loni mě to taky bavilo, tuhle sezony si chci pustit někdy v létě, tak jsem hodně zvědavý jak to s tím nakonec dopadne. Mám radost z Last Man Standing, není to žádnej skvost a přeobsazení nejstarší dcery mi moc nesedlo, ale i tak, na víkend skvěla oddechovka, tím spíš, když si člověk pamatuje Kutila :) Díky za článek, těším se na pokračování.
assets.. kdo ví, stáhli to po dvou epizodách, takže jsem ani koukat nezačala, nemá to cenu :/
ragelly napsal(a):
assets.. kdo ví, stáhli to po dvou epizodách, takže jsem ani koukat nezačala, nemá to cenu :/
blázniš? veď seriály, kt. zrušia po pár epizódach, sú najlepšie seriály :D pretože nikdy nemajú šancu klesnúť na dno :D a navyše ich môžeš brať ako "minisérie" ;) :D
Jsem zvědavá na Revenge, ale taky by mi v podstatě stačilo, kdyby to pořádně prodloužili, začínají to dost natahovat, takže jestli to zabalí letos, ale pořádně, tak to přežiju. Wonderland mě štve hlavně kvůli tipovačce.
A mám dotaz - co je to přesně prodej do syndikace? Nepodařilo se mi nic kloudnýho vygooglit.
inekafe napsal(a):
seriály, kt. zrušia po pár epizódach, sú najlepšie seriály :D pretože nikdy nemajú šancu klesnúť na dno :D
Ale některé seriály na dně začínají a už nemají kam klesnout :) Nevím, jestli je to případ The Assets, to jsem neviděl :)
Locke napsal(a):
Ale některé seriály na dně začínají a už nemají kam klesnout :) Nevím, jestli je to případ The Assets, to jsem neviděl :)
no dobre, ale keď má ten seriál 2 epizódy, tak tým nezabiješ polku svojho života ;) can't you see the point? a ak ide o komédiu, tak tým zabiješ len nejakých 40 minút +-, to v pohode dáš aj na mobile, keď cestuješ niekam alebo večer pred spaním :)
inekafe napsal(a):
blázniš? veď seriály, kt. zrušia po pár epizódach, sú najlepšie seriály :D pretože nikdy nemajú šancu klesnúť na dno :D a navyše ich môžeš brať ako "minisérie" ;) :D
to máš pravdu, jako já si pouštím i ty zrušené po pár dílech, ale k minisériím mám jistou averzi a když mi ji zruší hnedka na začátku, takže se ani nedozvím konec, tak mě to prostě odradilo.. :D
Dokud jsou v bezpečí Modern Family a The Middle, je ABC v bezpečí před obrovským fandomem těchto dvou seriálů. Co se týče OUaT..seriál jsem miloval, ale ztracený Henry mě tak nebavil...Tak doufám, že po zimním finále a tom "resetu" se vše vrátí do Storybrookových kolejí a ne zpátky do Neverlandu.
Jsem ráda, že některé seriály si vedou dobře, ale mrzí mě Nashville, Trophy Wife a OUT in wonderland, tyto tři seriály mám moc ráda tak snad je nezruší :(
Sleduju jen Revenge a doufám, že rychle opustí současný telenovelový směr a bude obnoven pro jednu sérii. Ta stávající totiž nevypadá, že by byla rozehraná na epické finále.
Judita napsal(a):
Jsem zvědavá na Revenge, ale taky by mi v podstatě stačilo, kdyby to pořádně prodloužili, začínají to dost natahovat, takže jestli to zabalí letos, ale pořádně, tak to přežiju. Wonderland mě štve hlavně kvůli tipovačce.
A mám dotaz - co je to přesně prodej do syndikace? Nepodařilo se mi nic kloudnýho vygooglit.
https://www.serialzone.cz/clanek/2466-ratingy-a-sledovanost-jak-to-funguje-6-syndikace/
Dufam ze Agents of S.H.I.E.L.D. preziju.
Já doufám v obnovení Revenge, The Middle a Neighbors, i když ti v půlce druhé série ztrácejí dech. Hlavně ale ta Revenge!
Jediné, čo z tohto pozerám, je Revenge, takže dúfam, že mi ho nezrušia!!! Stačí, že mi zrušili The lying game...
gejby89 napsal(a):
Jediné, čo z tohto pozerám, je Revenge, takže dúfam, že mi ho nezrušia!!! Stačí, že mi zrušili The lying game...
ale to nebolo ABC...to bolo ABC Family :D just sayin'...
Nejvíc se bojím o Revenge, ale snad to díky té syndikaci přežije.. 3. série je (po tragický 2.) skvělá a nerada bych otevřenej konec.. :)
Za sebe jsem ráda za agenty a doufám, že je opravdu obnoví. Akorát mě napadá: Scandal, Revenge, Betrayal - je v tom vůbec nějakej rozdíl? :-) A je aspoň něco z toho dobrý? Takhle to zní jako tři variace na jedno téma s odchylkami v obsazení a v určitých částech děje.
já si myslím že Once Upon a Time určitě bude pokračovat,zato u Once Upoan a Time in Wonderland jsem i ráda že možná nebude pokračovat k vůli epice která je jak pro spící Růženky. :D
Revenge "doufám" že bude pokračovat a jestli ne, no já nad tím nechci ani přemýšlet. Byla bych prostě zklamaná. :(
corine napsal(a):
Za sebe jsem ráda za agenty a doufám, že je opravdu obnoví. Akorát mě napadá: Scandal, Revenge, Betrayal - je v tom vůbec nějakej rozdíl? :-) A je aspoň něco z toho dobrý? Takhle to zní jako tři variace na jedno téma s odchylkami v obsazení a v určitých částech děje.
Jestli jsi ani jeden z nich neviděla, tak vyzkoušej :) Revenge má silný příběh a směr, Betrayal, co jsem viděl asi 2 díly, tak to bohužel není ani z nouze ctnost, ale třeba tě to chytne...no a Skandál neznám, ale jeho kvalita prý roste, tak stačí prostrpět první (dvě) řadu(y) :)
Zatím mě nic z toho nepřekvapilo, tak uvidíme, jak to bude dál :)
Jsem ráda za Castla! Přijde mi každá další řada lepší a lepší. Sice jsem fanoušek seriálu Revenge, ale už by ho mohli zrušit, začíná to bý nějaké zdlouhavé a nedosahuje takových kvalit :) A greys anatomy? Nevim nevim, uvidí se, zda podepíši i ostatní herci. Derek a Meredith už by mi nestačili :)
O Modern Family a GA nepochybuji tam nemam obavy že by to neobnovili co se týče SHIELDu tak to je jiná káva ještě do dneška jsem se bál ale váš názor mě trochu uklidnil no ale uvidíme jak to nakonec dopadne.
SCANDAL je super seriál, aj keď v našich končinách nie je známy. Má rýchly dej, dobré zvraty, chémiu medzi postavami, nikdy sa pri tom nenudíte. Čiastočne sú tam epizódne prípady, ale je to tak 50/50 so súvislou dejovou líniou, čo sa mi veľmi páči. Určite tomu dajte šancu, mňa to chytilo už od prvej časti.
REVENGE - no tu som na vážkach. Už sa to veľmi naťahuje a začínajú vyťahovať príliš telenovelovské prvky ako vstávanie postáv z mŕtvych, strata pamäti , ale zase na druhej strane ma to stále baví. Ale bola by som asi najradšej, keby to ukončili už túto sezónu vo veľkom štýle v dychberúcom finále.
OUaT - novú sériu som ani nezačala pozerať po tých počiatočných reakciách fanúšikov, ale ešte tomu asi dám šancu, keď sa to vraj už zlepšilo.
SHIELD - je to fajn seriál, ale určite som mala väčšie očakávania, takže celkovo som z neho sklamaná, aj keď inak vo všeobecnosti je to celkom dobrý seriál na pozeranie, len tie očakávania boli proste príliš vysoko. Takže držím palce, aby ho predĺžili, je to taká oddychovka. Ale druhá séria by veru mohla byť viac reálnejšia a temnejšia, ARROW-ovi sa nechytajú ani na päty.
A tak mě Alenka, na rozdíl od místní většiny, docela mrzí. Jistě, není to žádné hype, ale zase to bylo ideální fláknout sebou na prašťák, vypnout, a na třičvrtěhoďku se nechat unést "jinam" :D
Hlavně ať mi přežije Revenge a Once upon a time...:)
Zrušení Alenky mi nevadí, to mě dosti zklamalo, moje očekávání bylo rozhodně větší. OUaT bych buď důstojně ukončila nebo ať natočí už ale opravdu poslední serii. Na druhou stranu "Agenti" mě dost baví, toho by byla škoda.
já bych teda na zrušení Neighbors boty nevsázela, i když doufám, že už to na obrazovkách nebude :)
Budu se modlit za Nasville. Tohle drama mám moc ráda. Věřím, že Revenge, Castle, OUaT se udrží.
Budem strašne nerada ak OUAT zrušia. Ja mám tento seriál rada, a nemyslím si že by to zaslúžilo zrušenie. OUATiW by mi naopak zrušenie až tak nevadilo, ak by bola ďalšia séria tak by som si ju pozrela, ale ak by to zrušili aj teraz nijak zvlášť by mi to neprekážalo. Z ostaných sledujem už len S.H.I.E.L.D seriál celkom v pohode, ak by seriál aj ukončili veľmi by ma to netrápilo. Na začiatku vyzeral nádejne, no čím ďalej väčšia nuda.
Do Nashville letos natáhli takových hvězd a stejně mu to nepomáhá. Škoda.
Já osobně jsem si oddechla, že The Middle se rušit nehodlá (tedy zatím), protože je to pro mě naprosto skvělá oddechovka, po všech těch dramatech, vraždách a slátaninách. Takže za mě spokojenost =)
Od Agents of S.H.I.E.L.D. jsem čekal naprostou pecku, něco jako Arrow od CW, bohužel epizodičnost u prvních dílů tomu vůbec nepomohla, teď je to sice už lepší, ale i tak je to pro mě zklamání, jediné co je fajn je herecké obsazení. Killer Women je po několika dílech už celkem otravný, pilot byl celkem v pohodě, ale teď...
Tak Agentov mam rad. Sice som to chcel po tusim tretom diele zrusit ale rozbehlo sa to pekne. OUaTiW som videl asi len pilot, nezaujalo, klasicke OUaT som vzdal niekedy v polovici tretej serie. Strasne sa to pokazilo, V konecnom dosledku mam len jeden serial co sledujem na ABC, Dufam ze ostane.
Nashville mám moc ráda a líbí se mi i Trophy Wife, tak budu doufat v jejich pokračování, OUaT se podle mě další série dočká. No, necháme se ještě překvapit. :)