Už se nemůžu dočkat, vypadá to opět skvěle
není to o týden dřív?
už jsem napjatá jak kšandy, ale ubíhá mi to rychleji než loni a to jsem loni měla aspoň na čtení knížky. teď je můžu číst taky, ale není to ono, když to není poprvé. každopádně musím říct, že se mi tihle herci pro oberyna a elarii moc nezdáli, ale po traileru a těchhle fotkách měním názor. no a netvrďte mi, že s tímhle daariem daenerys spíš uvěříte, že ji přitahuje? :D ten minulý byl slizký jak vytečený šampón.
Premiéra je vážně 6. dubna
Rudou zmiji vybrali dokonale, mě se líbil už od začátku. A ten minulý Daario byl opravdu otřesný, tenhle je 100x lepši.
Ten Oberyn je naprosto skvělej. ;)
Až člověka sere, že tam bude jenom na jednu sérii.
nevermore napsal(a):
Ten Oberyn je naprosto skvělej. ;)
Až člověka sere, že tam bude jenom na jednu sérii.
tak on je oberyn i v knize strašně promrhaná postava. aspoň se ještě můžeme těšit na písečné hady. díky seriálu se snad ještě dozvíme dřív než v knize, jestli sarella a alleras jsou tatáž osoba.
Už se vážně moc těším. Vypadá to dost dobře. A co Daaria týče, souhlasím se ševčou. :D
a představte si, že pod článkem o přeobsazení na tv guide se všichni rozčilovali, jak byl ten původní sexy a nechápou, proč ho přeobsazují, a ještě zrovna za totoho... a já před očima jenom tu neuvěřitelně špatnou paruku. když už, tak mu aspoň mohli dát tu modrou.
Jupí, Oberyn! Škoda jen, že ta postava brzy zemře, přeci jen měla velký potenciál. Ale kapitoly o Písečných hadech mě vždycky bavily, tak doufám, že se něco z toho dále objeví i v seriálu. Každopádně nejvíc se těším na dějové linky Sansy (konečně si tuto postavu snad i nečtenáři oblíbí) a taky Malíčka. No a samozřejmě na dění na Zdi! :) A přeobsazení Daaria mě překvapuje, i když takhle teda vypadá daleko lépe. :D
Ví se, proč Daaria přeobsadili?
Už se těším. Právě dočítám Bouři mečů a do 6. dubna už budu mít přečtené všechny díly, ale i tak nikdy nevíte co přinese seriál jiného, jak už nás o tom i přesvědčil :)
WhiteSparkle napsal(a):
Jupí, Oberyn! Škoda jen, že ta postava brzy zemře, přeci jen měla velký potenciál. Ale kapitoly o Písečných hadech mě vždycky bavily, tak doufám, že se něco z toho dále objeví i v seriálu. Každopádně nejvíc se těším na dějové linky Sansy (konečně si tuto postavu snad i nečtenáři oblíbí) a taky Malíčka. No a samozřejmě na dění na Zdi! :) A přeobsazení Daaria mě překvapuje, i když takhle teda vypadá daleko lépe. :D
na písečné hady si ještě budeme muset počkat do 5. řady. i když změnili hodně, tak možná aspoň ty malé přijedou s oberynem.
já jen doufám, že nevystřihnou tu hlášku o tom, že prostitutky ani nechtějí dostávat zaplaceno, jak moc truchlí. to je tak směšné v tak vážném rozhovoru, že se mi to zapsalo do paměti.
já myslím, že nikde neřekli, proč přeobsadili daaria. a to i tak vyšumělo, že přeobsadili i tommena. na toho nového jsem taky zvědavá, postaršili ho.
ševča napsal(a):
já myslím, že nikde neřekli, proč přeobsadili daaria. a to i tak vyšumělo, že přeobsadili i tommena. na toho nového jsem taky zvědavá, postaršili ho.
Tommena bude hrát herec, který ve třetí řadě ztvárnil Martyna/Willema Lannistera, které poté zabil(v seriálu) Lord Karstark.
Eliijah napsal(a):
Tommena bude hrát herec, který ve třetí řadě ztvárnil Martyna/Willema Lannistera, které poté zabil(v seriálu) Lord Karstark.
já vím, ale tommen, až se stane králem, tak si hraje s koťatama a největší zábavou je pro něj otiskování pečetí. tenhle kluk je na to už trošku starý. myslela jsem to, že jsem zvědavá, jak tohle jeho postavu oproti knihám změní.
Taky se strašně těším. A souhlasím, tenhle Daario je moc pěknej, tamten se mi taky moc nelíbil, byl takovej, nevím, hranatej :)
těším. Knížky jsem ještě nečetla. A popravdě ani nevím, jestli se k tomu někdy odhodlám, bojím se do příběhu ponořit :-) Ale je hezké, kolik tu spojleruje čtenářů
je to zakryté, číst to nemusíš.
ševča napsal(a):
je to zakryté, číst to nemusíš.
já to ale nemyslím zle - je fajn se dočíst něco dopředu
kacka.irena napsal(a):
já to ale nemyslím zle - je fajn se dočíst něco dopředu
jo takhle :D. přiznám se, že bych asi taky neodolala, ačkoliv ty dvě ukázkové kapitoly z vichrů už mám stáhnuté pár měsíců, ale furt si říkám, že to nebudu číst, ještě budou nakonec v půlce knihy a mám po překvápku 20 kapitol. ono už přijít na systém "pokud je aspoň trochu podstatný a neviděli jsme ho umřít, neumřel" mi vykecalo překvápko 5. knihy a klidní mě kvůli několika cliffhangerům.
Mě upřímně co se vichrů týče zajímá asi nejvíc jak to dopadne s Theonem. Je to jediná z těch uvolněných kapitol co kolovaly po netu co jsem četl. Mi přijde celkem líto, ale i jako trochu blbost, aby ho Martin přived zpátky po tom co prožil, jenom aby ho rovnou nechal Stannisem zabít. Určitě by ho mohl využít i jinak, doufám, že Theon ještě nějakou roli sehraje.
ševča napsal(a):
jo takhle :D. přiznám se, že bych asi taky neodolala, ačkoliv ty dvě ukázkové kapitoly z vichrů už mám stáhnuté pár měsíců, ale furt si říkám, že to nebudu číst, ještě budou nakonec v půlce knihy a mám po překvápku 20 kapitol. ono už přijít na systém "pokud je aspoň trochu podstatný a neviděli jsme ho umřít, neumřel" mi vykecalo překvápko 5. knihy a klidní mě kvůli několika cliffhangerům.
Tvou jistotu bych chtěla mít :)) Aby se mistr nerozhodl, že je nejvyšší čas vyvést fanoušky z omylu, že se můžou zase spoléhat na své předpoklady...
U Martina taky často platí, že smrt je ta lepší varianta ;)
Ještě se objevila tahle fotka Daenerys :)