Diskuze k článku Game of Thrones: První pohled na čtvrtou sérii!
Elkis
Uživatel od první verze | Cool level: 47 | James May
30. 1. 2014 / 21:09:59 (před 10 roky)
off

Už se nemůžu dočkat, vypadá to opět skvěle

bla bla bla
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
30. 1. 2014 / 21:24:00 (před 10 roky)
off

není to o týden dřív?
už jsem napjatá jak kšandy, ale ubíhá mi to rychleji než loni a to jsem loni měla aspoň na čtení knížky. teď je můžu číst taky, ale není to ono, když to není poprvé. každopádně musím říct, že se mi tihle herci pro oberyna a elarii moc nezdáli, ale po traileru a těchhle fotkách měním názor. no a netvrďte mi, že s tímhle daariem daenerys spíš uvěříte, že ji přitahuje? :D ten minulý byl slizký jak vytečený šampón.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 1. 2014 / 21:26:43 (před 10 roky)
off

Premiéra je vážně 6. dubna

Rudou zmiji vybrali dokonale, mě se líbil už od začátku. A ten minulý Daario byl opravdu otřesný, tenhle je 100x lepši.

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 1. 2014 / 21:26:59
nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 1. 2014 / 22:03:48 (před 10 roky)
off

Ten Oberyn je naprosto skvělej. ;)

Až člověka sere, že tam bude jenom na jednu sérii.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Exredaktorka
30. 1. 2014 / 22:31:10 (před 10 roky)
off
nevermore napsal(a):

Ten Oberyn je naprosto skvělej. ;)

Až člověka sere, že tam bude jenom na jednu sérii.

tak on je oberyn i v knize strašně promrhaná postava. aspoň se ještě můžeme těšit na písečné hady. díky seriálu se snad ještě dozvíme dřív než v knize, jestli sarella a alleras jsou tatáž osoba.

Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 1. 2014 / 23:58:56 (před 10 roky)
off

Už se vážně moc těším. Vypadá to dost dobře. A co Daaria týče, souhlasím se ševčou. :D

Exredaktorka
31. 1. 2014 / 10:23:24 (před 10 roky)
off

a představte si, že pod článkem o přeobsazení na tv guide se všichni rozčilovali, jak byl ten původní sexy a nechápou, proč ho přeobsazují, a ještě zrovna za totoho... a já před očima jenom tu neuvěřitelně špatnou paruku. když už, tak mu aspoň mohli dát tu modrou.

WhiteSparkle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
31. 1. 2014 / 10:35:35 (před 10 roky)
off

Jupí, Oberyn! Škoda jen, že ta postava brzy zemře, přeci jen měla velký potenciál. Ale kapitoly o Písečných hadech mě vždycky bavily, tak doufám, že se něco z toho dále objeví i v seriálu. Každopádně nejvíc se těším na dějové linky Sansy (konečně si tuto postavu snad i nečtenáři oblíbí) a taky Malíčka. No a samozřejmě na dění na Zdi! :) A přeobsazení Daaria mě překvapuje, i když takhle teda vypadá daleko lépe. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 31. 1. 2014 / 10:37:09
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
31. 1. 2014 / 10:55:04 (před 10 roky)
off

Ví se, proč Daaria přeobsadili?

Failer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
31. 1. 2014 / 10:58:11 (před 10 roky)
off

Už se těším. Právě dočítám Bouři mečů a do 6. dubna už budu mít přečtené všechny díly, ale i tak nikdy nevíte co přinese seriál jiného, jak už nás o tom i přesvědčil :)

"People say nothing is impossible, but I do nothing everyday."
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 1. 2014 / 10:58:50
Exredaktorka
31. 1. 2014 / 13:27:22 (před 10 roky)
off
WhiteSparkle napsal(a):

Jupí, Oberyn! Škoda jen, že ta postava brzy zemře, přeci jen měla velký potenciál. Ale kapitoly o Písečných hadech mě vždycky bavily, tak doufám, že se něco z toho dále objeví i v seriálu. Každopádně nejvíc se těším na dějové linky Sansy (konečně si tuto postavu snad i nečtenáři oblíbí) a taky Malíčka. No a samozřejmě na dění na Zdi! :) A přeobsazení Daaria mě překvapuje, i když takhle teda vypadá daleko lépe. :D

na písečné hady si ještě budeme muset počkat do 5. řady. i když změnili hodně, tak možná aspoň ty malé přijedou s oberynem.
já jen doufám, že nevystřihnou tu hlášku o tom, že prostitutky ani nechtějí dostávat zaplaceno, jak moc truchlí. to je tak směšné v tak vážném rozhovoru, že se mi to zapsalo do paměti.

já myslím, že nikde neřekli, proč přeobsadili daaria. a to i tak vyšumělo, že přeobsadili i tommena. na toho nového jsem taky zvědavá, postaršili ho.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 1. 2014 / 14:11:26 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

já myslím, že nikde neřekli, proč přeobsadili daaria. a to i tak vyšumělo, že přeobsadili i tommena. na toho nového jsem taky zvědavá, postaršili ho.

Tommena bude hrát herec, který ve třetí řadě ztvárnil Martyna/Willema Lannistera, které poté zabil(v seriálu) Lord Karstark.

Earenis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
31. 1. 2014 / 14:47:59 (před 10 roky)
off

Jo nový Daario je dobrý. Těším se moc, už aby to bylo.

Exredaktorka
31. 1. 2014 / 16:20:08 (před 10 roky)
off
Eliijah napsal(a):

Tommena bude hrát herec, který ve třetí řadě ztvárnil Martyna/Willema Lannistera, které poté zabil(v seriálu) Lord Karstark.

já vím, ale tommen, až se stane králem, tak si hraje s koťatama a největší zábavou je pro něj otiskování pečetí. tenhle kluk je na to už trošku starý. myslela jsem to, že jsem zvědavá, jak tohle jeho postavu oproti knihám změní.

Carnastea
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
31. 1. 2014 / 16:54:16 (před 10 roky)
off

Taky se strašně těším. A souhlasím, tenhle Daario je moc pěknej, tamten se mi taky moc nelíbil, byl takovej, nevím, hranatej :)

Cum ames, non sapias aut cum sapias, non ames
kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
31. 1. 2014 / 19:28:07 (před 10 roky)
off

těším. Knížky jsem ještě nečetla. A popravdě ani nevím, jestli se k tomu někdy odhodlám, bojím se do příběhu ponořit :-) Ale je hezké, kolik tu spojleruje čtenářů

Exredaktorka
31. 1. 2014 / 20:44:22 (před 10 roky)
off

je to zakryté, číst to nemusíš.

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 2. 2014 / 15:43:17 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

je to zakryté, číst to nemusíš.

já to ale nemyslím zle - je fajn se dočíst něco dopředu

Exredaktorka
1. 2. 2014 / 15:52:47 (před 10 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

já to ale nemyslím zle - je fajn se dočíst něco dopředu

jo takhle :D. přiznám se, že bych asi taky neodolala, ačkoliv ty dvě ukázkové kapitoly z vichrů už mám stáhnuté pár měsíců, ale furt si říkám, že to nebudu číst, ještě budou nakonec v půlce knihy a mám po překvápku 20 kapitol. ono už přijít na systém "pokud je aspoň trochu podstatný a neviděli jsme ho umřít, neumřel" mi vykecalo překvápko 5. knihy a klidní mě kvůli několika cliffhangerům.

nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 2. 2014 / 16:31:53 (před 10 roky)
off

Mě upřímně co se vichrů týče zajímá asi nejvíc jak to dopadne s Theonem. Je to jediná z těch uvolněných kapitol co kolovaly po netu co jsem četl. Mi přijde celkem líto, ale i jako trochu blbost, aby ho Martin přived zpátky po tom co prožil, jenom aby ho rovnou nechal Stannisem zabít. Určitě by ho mohl využít i jinak, doufám, že Theon ještě nějakou roli sehraje.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 2. 2014 / 16:34:47 (před 10 roky)
off
ševča napsal(a):

jo takhle :D. přiznám se, že bych asi taky neodolala, ačkoliv ty dvě ukázkové kapitoly z vichrů už mám stáhnuté pár měsíců, ale furt si říkám, že to nebudu číst, ještě budou nakonec v půlce knihy a mám po překvápku 20 kapitol. ono už přijít na systém "pokud je aspoň trochu podstatný a neviděli jsme ho umřít, neumřel" mi vykecalo překvápko 5. knihy a klidní mě kvůli několika cliffhangerům.

Tvou jistotu bych chtěla mít :)) Aby se mistr nerozhodl, že je nejvyšší čas vyvést fanoušky z omylu, že se můžou zase spoléhat na své předpoklady...

U Martina taky často platí, že smrt je ta lepší varianta ;)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
9. 2. 2014 / 23:18:06 (před 10 roky)
off

Ještě se objevila tahle fotka Daenerys :)

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.