Pro mě musí přežít The Crazy Ones. Ať mám co překládat. A navíc jsem fanoušek SMG, takže nutnost. Bylo by to celkově zklamání.
Sledujem iba Intelligence a s koncom rátam už od tej druhej odvysielanej epizódy, takže by bolo skôr prekvapením, ak by dali druhú sériu.
U CBS mi to zajímá o něco víc než na ABC :)
Tady si přeju obnovení u Big Bang Theory, 2 Broke Girls, Two And a Half Men a Intelligence.
Naopak by mi nevadilo ukončení CSI a Mentalisty :)
Já jsem zvědav, jak dopadne Two And a Half Men. Tahle řada je o poznání horší než desítka. Ale za případné obnovení bych se určitě nezlobil. :)
Na CBS sleduju TBBT, 2 Broke Girls, Criminal Minds, The Crazy Ones, Mom, The Mentalist a HIMYM. Za konec HIMYM jsem ráda, to natahování je šílený. Mentalista mě teď začal bavit víc, když už se neřeší Red John, ale se zrušením tak trochu počítám. A kdyby přišlo na volbu mezi The Crazy Ones a Mom, tak bych víc oželela s těžkým srdcem The Crazy Ones. SMG sice patří mezi moje nejoblíbenější herečky, ale u Mom se bavím o něco víc. A zbytek má obnovení snad skoro jistý. :)
Ach jo, všechno to mám na hrobníkově lopatě, safrapráce. Nejvíc mi asi bude chybět Karkulka :)
Jsem ráda že The Millers dostane nejspíš druhou řadu. :) Jinak doufám že nezruší Mom a Two And a half Men. Už takhle mě štve že stanice NBC zrušila seriál Sean Saves the World. :-/
Modlím se, aby mi zůstalo Elementary...
Tak HIMYM bylo jasný už dlouho a vůbec se nedivim a ani mě to nemrzí, i když Barney je super! :)
A jestli opravdu dostanou Max a Caroline (2 Broke Girls) další sérii, budu šťastná, tyhle dvě slečny mě fakt baví! :)
Tady by mě mrzelo jen zrušení TBBT, ale to naštěstí nehrozí. Jenom si myslím, že Hostages snad druhou sérii dostat ani nepotřebuje. Vždyť je to úplně ukončený bez cliffhangeru, tak asi s pokračováním nepočítají.
Teorie v suchu mi docela stačí :) Hostages jsem nakonec taky dokoukal a 2.S fakt nepotřebuje. Mom je výkyvná, ale některé díly jsou pěkný a 2.S by mě neurazila
Mentalistu sleduji a souhlasím s ukončením. Myslím, že to i tvůrci zamýšleli a nevypadá to na nějaké násilné utnutí, takže proč ne. Na druhou stranu mě mrzí Elementary. Je to velmi dobrá kriminálka se spoustou potenciálu a je škoda ji rušit po dvou řadách.
Elementary ať mi neruší :( Poslední měsíc jsem se dostal do Sherlockovské ráže a Elementary se mi dost zalíbilo (samozřejmě to nemá na britského)
Tak co si budeme povídat, Intelligence minimálně v pilotu docela zklamalo... musím říct, že po odkoukání následujících epizod se mi docela zalíbilo, ale mám pocit, že tvůrci to od začátku vzali za špatný konec... minimálně z části... co mě dost potěšilo jsou stabilní výsledky obou NCIS a k tomu navrh Criminal Minds... :-)
Tak Hawaii a POI najskor pojdu dalej, co ma tesi. Z ostatneho sledujem len Inteligence ale tam sa prejavuje to coho som sa bal uz pred pilotom: Nema to ziadnu dejovu liniu a je to prilis klisoidne. Samotny nápad s čipom to velmi z biedy nevytiahne aj ked to ma sympatickych hlavnych hercov.
Ach jo, po tolika letech, co tenhle seriál běží, jsem v něm konečně našla zálibu a oni ho chtějí zrušit..? :-( naopak posledních pár dílů mám pocit, že je mnohem vtipnější než kdy dřív a co si budem povídat, na Ashtona Kutchera je taky mnohem hezčí pohled než na ty Charlieho kuřecí nožky v kraťasech.
Jednoznačně nejvíce by mě naštvalo zrušení The Crazy Ones protože ten seriál mě baví a myslím si, že je super. Na straně druhé bych konečně zrušil Dva a půl chlapa který už docela dlouho přesluhuje.
Na CBS koukám jen na 2BG a BBT :) A u BBT zrušení podle mě určitě nehrozí a 2BG si myslím že ne, podle mě je třetí řada lepší než druhá, tak by to rušit taky nemuseli =)
spike napsal(a):
Jednoznačně nejvíce by mě naštvalo zrušení The Crazy Ones protože ten seriál mě baví a myslím si, že je super. Na straně druhé bych konečně zrušil Dva a půl chlapa který už docela dlouho přesluhuje.
Zcela souhlasím. :-)
Tak dúfam, že mi nezrušia Intelligence (neviem, čo proti tomu všeti majú) a takisto TBBT a 2BG :D
Upřímně ani nejsem proti zrušení TAHM, The Crazy Ones by mě asi mrzelo, ale zas takový zázrak to neni..
CSI nám snad v český tv dovysílaj, i kdyby to zrušili, takže to mi momentálně nevadí. CM taky běží pekelně dlouho :)
O NCIS a NCIS:LA se fakt nebojim!
No tak doufám, že Elementary přežije do další sezóny, jeden z mých nejoblíbenějších seriálů.
Já si přeju obnovení The Big Bang Theory a 2 Broke Girls. První řada Elementary byla vážně dobrá, ta druhá je trochu horší, ale doufám, že i tak seriál ještě na jednu řadu prodlouží.
The Mentalist je můj zamilovaný seriál, ale od odhalení Red Johna už mě bohužel moc nebaví. Takže bych byla radši, kdyby skončil nějak suprově už teď, než další zbytečné natahování. Těším se na konec HIMYM, další série už by byla vážně vražedná :)
HIMYM s tím samozřejmě počítám, ale Elementary musí přežít! Patří do mé trojky nejsledovanějších (Castle, Bones, Elementary) Jestli přijdu o něj, tak to bude zklamání.
Sawyera mi neberte..chyběla mi v TV kapka Lost Castu v něčem fajn!:)
Taky doufám, že ELEMENTARY vydrží, je můj oblíbený. J.L. Miller a jeho pojetí "Sherlocka" je super :)
Intelligence by taky bylo škoda zrušit :(
Nebojte vypadá to, že The Good wife i Elementary prodlouží:-)
http://tvline.com/2013/10/31/renewed-tv-shows-2014-renewal-scorecard-cancelled-series/2/
Missa08 napsal(a):
Doufam, ze to The Good Wife prezije :-(
Neboj, Pani F. S06 dostane. Už som sa k tomu vyjadril na fb.
75% zrušenie Good Wife ? A započítali ste do toho aj každoročné prestížne ocenenia ? + Len nedávno získal seriál People's Choice Awards za Naj Drámu, a to konkurencia nebola zrovna slabá... U mňa Pani F. určite CBS obnoví
T týchto pozerám iba TBBT, Intelligence a Hostage. Za TBBT je jasná ďalšia séria a z toho sa teším. Pri Intelligence a Hostage mi bude úprimne jedno či ich zrušia alebo nie.
Good wife mi musej obnovit! Už přes sto dílů doufám, že se Alicia a Will dají natvrdo dohromady a oni by mi to zrušili, když jsou zrovna nasmrt rozhádaní? To teda ani náhodou! To ať se jdou bodnout!
A Elementary, na to ať mi taky nešahaj ... mrzelo by mě to míň, než The good wife, ale mrzelo.
Hlavně, ať zůstanou 2 broke girls! :3
Mentalistu mám sice ráda, ale konec už by to chtělo, ta šestá série už je téměř o ničem. Naopak se nehorázně bojím zrušení CSI. To je prostě klasika, kterou miluju a nedokázala bych se smířit s tím, že jej ukončí..
Person of Interest mám hodně rád, takže chci další řadu :-) CSI je jeden z mála seriálů, který sleduji s dabingem, takže je tam nějaká prodleva oproti USA, každopádně zrušení by mě štvalo, stačí, že zrušili moje oblíbené Miami. Intelligence jsem zatím viděl jen pilot a tak nějak nevím, co dál, asi zkusím ještě nějaký díl.
Vypadá to, že TBBT a 2 Broke Girls by mohly zůstat, takže já jsem jako fanoušek spokojená. :)
som prekvapena 75% "pre" Good wife- dufam, ze to prezije...Inak vcelku suhlasim a tesim sa na dalsiu seriu tBBT...
Je zaujímavé to teraz porovnávať, keď už je väčšina predĺžená :)
CSI, Mom, The Good Wife a Elementary ste trochu nevychytali, ale inak dosť dobré, ste sa trafili do dosť seriálov.
Lill napsal(a):
Je zaujímavé to teraz porovnávať, keď už je väčšina predĺžená :)
CSI, Mom, The Good Wife a Elementary ste trochu nevychytali, ale inak dosť dobré, ste sa trafili do dosť seriálov.
On nikdo taky nemohl předpokládat, že se CBS vzepře obvyklým postupům, obnoví skoro celý program a do nové sezóny bude chtít jen 4 novinky :D to se minimálně v posledních patnácti letech nikdy nestalo :D
Já jsem za to ráda, když to znamenalo obnovení Elementary :D.
Myslím, že jste to nepředpokládali jenom tady. Na všech jiných stránkách bylo obnovení Elementary i Good wife téměř jisté.
Měli byste obrátit pořadí. Tyhle články vždycky začínají takovým uklidňováním, ale končí zase hrozným strašením. Tohle je výjimka, 10. řadu HIMYM nechce vidět nikdo a We are men netuším, jak prošlo skrz pilotovou fázi, ale pochybuju, že to tak bude u všech stanic. Ale přehled super.