Já nechci být škarohlíd, ale opakovaný vtip? Vyprávět znovu dětem o tom, jak jeden, tedy jedna, potkala toho druhého? Nějak si neumím představit, jaké zápletky se dají na toto téma ještě vymyslet. Přeci jen 200 epizod HIMYMu si myslím ukázalo vše.
Nicméně, pilot určitě shlédnu, ale jestli tomu dám šanci, to bych viděl spíše skepticky. Bohužel.
Taky si myslím, že to bude jak přes kopírák... Ale uvidíme, třeba nás překvapí.
Tak uvidíme, nezní to úplně špatně, na pilot se určitě podívám. Ale nevím, nevím...
Neverim, ze to dotahnou dal nez na prni sezonu a to jeste kdo vi jestli :-/
Myslím si, že Barneyho už nikdo nepřekoná, přesto jsem zvědavá a na pilot se určitě podívám.
Seriál to bude mít těžký, protože všichni budou srovnávat s HIMYM(tak jako pll a ravenswood). Myslím, že moc dlouho nevydrží...
Přiznám se, že s těch popisků postav mám jisté obavy, vlastně se ve všech případech jedná o mnohokrát viděné klišé a to je docela škoda. Na pilot se jistě podívám ale moc nevěřím, že HIMYD bude stát za to.
Doteď jsem si myslela, že je to jen špatný vtip, jsem ohledně toho dost skeptická.. Možná by se mi i víc líbilo, kdyby to opravdu vyprávěla Tedova dcera.
Já pořád nemůžu uvěřit, že to vážně zkoušejí. Každopádně se mi líbí, jak tam všichni budou sexy, to jsem fakt zvědavá. :D
Tak to je gól. :D To mě upřímně zabíjí.
Ze začátku jsem si říkala, že by to mohlo být fajn. Ale po přečtení jednotlivých postav nevím nějak se mi to "nadšení" vytratilo. Na pilot se určitě podívám a uvidím.
Tak prvotní nadšení ze spinu tak nějak vyšumělo při přečtení charakteristik postav.. Ale tak uvidíme, těch 20 minut pilotu přežiju a uvidím.
EDIT: Měli to udělat z pohledu matky podobně jako 200. epizodu, to by aspoň podle mě mělo daleko lepší šance.
slavnar napsal(a):
jo, to tak byva
Pěkně. :-)
A pilot se teda plánuje na příští rok, rovnou za náhradu HIMYM?
Když už teda tohle rozhodnutí padlo, tak doufám, že teda aspoň tvůrci začnou bez trapností, kterou končej Matku.
PetrK napsal(a):
Tak prvotní nadšení ze spinu tak nějak vyšumělo při přečtení charakteristik postav.. Ale tak uvidíme, těch 20 minut pilotu přežiju a uvidím.
EDIT: Měli to udělat z pohledu matky podobně jako 200. epizodu, to by aspoň podle mě mělo daleko lepší šance.
Přesně to si také myslím a je škoda, že nešli touto cestou. :-)
Po posledním dílu si myslím, že by možná by to mělo větší šanci kdyby to vážně bylo z pohledu matky. Jak už bylo řečeno, po přečtení postav mě to zas moc nezaujalo, ale na pilot se podívám.
Jsem si docela jistá že to bude propadák - kdo nahradí Barneyho? a vůbec původní pětku:/.. zaujali mě teda jenom Todd a Danny, ale stejně nijak moc:/
Ten seriál by mohl být dobrý, ale myslím že určitě nemůže mít stejný úspěch jako HIMYM. Protože HIMYM tady byl první. Myslím si že bude hodně trpět ve srovnání s HIMYM.... ale na pilot se určitě kouknu :)
No uvidíme, myslím, že úspěšnosti HIMYM se to nevyrovná, ale šanci tomu dám.
eve.blog napsal(a):
Jsem si docela jistá že to bude propadák - kdo nahradí Barneyho? a vůbec původní pětku:/.. zaujali mě teda jenom Todd a Danny, ale stejně nijak moc:/
podle mě tam Barneyho má nahradit ta bloggerka...
Aby oba seriály prepojili, postavy z pripravovaného projektu sa pravdepodobne objavia v poslednej časti Ako som spoznal vašu mamu, keď si vyrazia do obľúbeného podniku MacLaren's Pub. Práve toto miesto má vytvoriť most medzi oboma seriálmi.[link=http://www.webnoviny.sk/kultura/televizia-cbs-pripravuje-serial-how-i/751556-clanok.html]. Myslím si že how i meet your father nás dosť prekvapí.
No, to jsem zvědavá..