Na Huntress se už těším! :)
Nee, ta mě tam vždycky tak rozčilovala! :/ Radši jsem jí úplně vytěsnila z hlavy a teď tohle...
Práve včera som pozerala epizódy prvej série, kde bola. A mne bola vždy sympatická (ehm, no okej, to, čo robila, až tak moc nie), takže ja sa teším :)
Tu mám ráda, dokonce radši než Laurel, takže se na ní těším.
Mě příjde, že Laurel vypadá v druhé řadě úplně jinak. Jako kdyby byla po plastice. Jsem jedinej, komu to tak připadá??
Neviem, v Draculovi je celkom fajn ale v Arrowovi mi moc nesadla. Aj tak to zrejme dopadne že jej prestrelí šíp krkom.
Eliijah napsal(a):
Mě příjde, že Laurel vypadá v druhé řadě úplně jinak. Jako kdyby byla po plastice. Jsem jedinej, komu to tak připadá??
Mě spíš připadá, že jenom hodně zhubla.
Eliijah napsal(a):
Mě se taky zdá. A hlavně když to srovnám jak vypadal s Supernatural a tady. To je změna!
adil15 napsal(a):
Mě se taky zdá. A hlavně když to srovnám jak vypadal s Supernatural a tady. To je změna!
Ona hrala v SPN o_O To som si nikdy neuvedomila.
Super, jsem za její návrat opravdu rád. Líbí se mi jak v Arrow, tak Draculovi. Jinak k Laurel, taky musím říct, že v druhé řadě mi přijde hodně divná, už to není ona, asi fakt zhubla, ale na to jak ji to předtím slušelo, tak teď už není taková, ale pomalu si zvykám.
Lill napsal(a):
Ona hrala v SPN o_O To som si nikdy neuvedomila.
ona bola v prvej časti keď sa objavili demoni(myslím)a mala ten meč ktorý dokázal zabiť demonov a hrala RUBY/LILITH
Elkom napsal(a):
ona bola v prvej časti keď sa objavili demoni(myslím)a mala ten meč ktorý dokázal zabiť demonov a hrala RUBY/LILITH
Ja som si to hneď išla pozrieť, naozaj hrala Ruby.. ale keby to tu niekto nenapíše, tak na to neprídem :)
Eliijah napsal(a):
Ne to asi nejseš v první řadě byla taková oplácaná a teť dost zubla i ten obličej má nějakej divnej ... je to fakt jak po plastice
Copak nám tvůrci názvem epizody chtějí naznačit?
Tak Huntress a Black Canary tady už máme a Oracle možná dostaneme v Gothamu i když ten má být bez Batmana, tak nevím jak by to udělali. Navíc FOX a CW by si asi nepučovali postavy, ale záleží jaký podmínky má daný DC Comics.
EDIT: Teď koukám, že předchozí epizoda se bude jmenovat Suicide Squad a Oracle byla jejich členkou potom, co opustila Batmana, když ji Joker postřelil, takže nám ji nakonec možná přeci jen představí.