Diskuze k článku Jaké budou postavy ve spin-offu Supernatural?
Kikina105
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
7. 2. 2014 / 16:10:30 (před 10 roky)
off

Tak každopádně to vypadá zajímavě. Sice Samy a Dean to nebudou, ale i tak by to nemuselo být špatné. Zatím ale netuším jaký bude děj, tak uvidíme. Určitě budeme hodně překvapený.

“I don't paint dreams or nightmares, I paint my own reality.” ― Frida Kahlo
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 2. 2014 / 16:38:46 (před 10 roky)
off

Eeehm...se z toho snaží udělat telenovelu? Nebo si řekli: "Týjo, Upíří deníky jsou strašně populární a to jde v podstatě jen o to za kým zrovna dolejzá Elena, pojďte, uděláme něco podobného."

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 2. 2014 / 16:49:32 (před 10 roky)
off

Teeda, už jsem straaaašně dlouho Supernaturals neviděla. Vůbec nevím, o čem je řeč. Asi bych to měla dohnat. No jo, ale na co má koukat člověk dřív. Mám rozkoukáno moc moc seriálů.

Ree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
7. 2. 2014 / 16:56:18 (před 10 roky)
off

Podle mě se jenom snaží rýžovat na jménu, jaké Supernatural má. První epizoda určitě bude mít slušné výsledky, ale muselo by to mít fakt skvělé obsazení a příběh, aby to mělo alespoň poloviční úspěšnost, než v jakou doufají. Moc tomu nevěřím, ale kdo ví :)

Ukažte mi sexy chlapa a máte ode mě pokoj...
Elkom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
7. 2. 2014 / 16:57:44 (před 10 roky)
off

wow ja som ani netušil že sa nejaky spin-off chystá síce je fájn že budu pokračovať s týmto žánrom ale neviem si predstaviť ake to bude bez sama a deana

Valar Morghulis
Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
7. 2. 2014 / 18:11:55 (před 10 roky)
off

Mě ten spin-off moc neláká. Ale uvidíme. :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
7. 2. 2014 / 18:30:34 (před 10 roky)
off

už som to čítala a moc sa mi to nepozdáva, tak ale nechcem to odsudzovať ešte pred začiatkom :D

kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
7. 2. 2014 / 19:17:35 (před 10 roky)
off

Tak určitě tomu dám šanci, ale moc se mi to teda nepozdává. Na Winchesterech bylo fajn, že se až na malé výjimky s měňavci, vlkodlaky a vším ostatním moc nepárali a kam přišli, tam je likvidovali. A ted' by měly být příšerky hodné a ještě k tomu být lovci. No, nevím...

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
7. 2. 2014 / 19:57:25 (před 10 roky)
off

Ani som nevedela, že sa niečo také chystá. Pozriem si to, ale podľa mňa to nebude mať taký úspech v aký dúfajú.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Rhaegar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
8. 2. 2014 / 00:28:49 (před 10 roky)
off

Supernatural (lovci duchů) mají jednoduché reálie. To znamená lovci jsou vždy lidi monstra jsou vždy ti špatní a proto musí být vždy zabiti. Až na malé vyjímky. Teď to chtěj zničit celou filozofii seriálu jen kvůli prachům. Upřímně seriál má už to nejlepší za sebou, ale ten spin-off zní mnohem hůř. Hodná monstra a ještě k tomu lovci. A podle popisu postav (ten miluje tohohle ta miluje tamtoho...) To zní jako upíří deníky nebo podobná sra... ehm blbost. Tohle nemůže dobře dopadnout.

Idrial
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 2. 2014 / 01:04:11 (před 10 roky)
off

Nějak nechápu, co tím chce cw říci, než spin-off, ke kterému nadhodili postavy, bych brala, aby se v lovcích schylovalo k nějakému příjemnému ukončení. Ač supernatural přímo miluji a jsem schopná většinu epizod memorovat, kroutím nad tímto záměrem hlavou zleva doprava a nemůžu přestat. Vařit z vody a ochutit to známou značkou je pro mě jako urážka, úžasného seriálového veterána.

Není člověk, který by se zavděčil všem, takže mě za mé názory nekamenujte ;-)
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 2. 2014 / 09:25:07 (před 10 roky)
off

To myslí vážně ? Proboha. Podle popisu to vidím zas na bezduchou "romanticko/dramatickou" kravinu pro náctileté holčičky. Budeme tam mít pěkná monstra, vykrademe Shakespera (Romeo a Julie/romantika) a MariaPutza (Kmotr/ drama) splácáme to dohromady a by jsme se nemuseli moc zaobírat tím co bude okolo tak šoupneme do vesmíru Supernatural, tím zabijeme dvě mouchy jednou ranou a to že se bude mít kde odehrávat a navíc na to můžeme nalepit známou značku - takže na prvních pár dílů se nám mrknou fanoušci originálu a ono se pár těch puberťaček tam najde aby u toho vydržely a případně přitáhly kamarádky co Supernatural neznají. No já se na tohle z 90% jistotou dívat nebudu.

Ajam
Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 2. 2014 / 15:10:57 (před 10 roky)
off

Ne, prosím. Už žádný "Johnismus", už žádné "monstra jsou fuj, musí umřít". Přesně tenhle "rasismus" (o kterém mluvila už Ruby i Meg) mě neskutečně na SPN štval. Díky bohu, že se od toho oprošťují, hlavně Dean, který měl Johnovými idiotskými názory naprosto rozhozenou morálku ohledně tohoto. Díky bohu, že je to pryč. Chlapci konečně dospívají a vidí, že monstra nejsou zlá, ne všechna. Jsou to prostě jiné bytosti, které taky můžou mít city a touhy atd.
Nicméně ani tak mě moc spin-off neláká - jsou tam všichni nějak moc mladí, určitě krásní a zamilovaní... prosím, nedělejte z toho Upíří deníky. A stejně tam asi ani nebudou andělé :(. Doufám, že aspoň démony tam dají.

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
blackdarkness
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 2. 2014 / 16:17:32 (před 10 roky)
off

proč ze všeho musí dělat spin off? -_-

blackdarkness
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2014 / 16:17:45
Willow R.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
8. 2. 2014 / 17:30:18 (před 10 roky)
off

Na spin-off som sa tesila ale popisi postav ma docela odradili.Rozhodne sa na to pozriem aj ked nic hviezdne od toho necakam ale snad mi to skrati cakanie na pravi a jedinecny Supernatural ktory proste nic nahradit nemoze.Podla popisu mi postavi pripadaju moc mlade,smutne,zamilovane proste ako z telenovely.

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2014 / 17:30:40
Dáša J.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
9. 2. 2014 / 09:31:03 (před 10 roky)
off

Já nevím, podle mě všechny spin-offy který se vytvořily nestojí za nic. Tak proč kazit tenhle super seriál? Navíc, kdo se na to bude dívat, když tam nebude hrát Ackles, Padalecki ani Collins?

Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 2. 2014 / 12:29:58 (před 10 roky)
off

Tak Originals je prý lepší než Deníky a Torchwood, SGU, SGA... to byly super spin-offy. Třeba se tohle taky povede (i když o tom asi pochybuju)

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
9. 2. 2014 / 14:30:40 (před 10 roky)
off

Určitě je Originals lepší než deníky a to jsem nečekala,takže neházím flintu do žita

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
9. 2. 2014 / 15:05:17 (před 10 roky)
off

Upřimně se mi Supernatural spin-off moc nezamlouvá. Radši než tohle (teen vztahovku) bych uvítal nějaký jiný tým lovců.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 2. 2014 / 17:11:13 (před 10 roky)
off

nevím. ze supernatural jsem viděla pár dílů kdysi v televizi a i se mi to líbilo, ale padaleckiho já prostě pořád vidím jako deana a hrozně mě vytáčí pohled na něj. než jsem se donutila na to vykašlat, přišli s biblickou zápletkou a seriál mi nedobro znechutili. těžko říct, jak by dopadl spin-off. záleží, které prvky si to vezme z originálu.

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
20. 2. 2014 / 20:55:33 (před 10 roky)
off

Nate Buzolic a Lucien Laviscount dostali hlavni role. Na SPN nekoukam, ale na tohle kvuli Natovi budu :-X Gratulace obema :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
27. 9. 2014 / 19:56:59 (před 10 roky)
off

no nevím nevím,překvapit může opravdu cokoli,ale moc šancí nedávám

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
27. 9. 2014 / 21:56:08 (před 10 roky)
off

Šťastie, že tento spin-off nebude, ale som zvedavá, aký iný vymyslia.

www.supernatural.cinemaview.sk