To je pro mě docela šok, ale příjemný, ještě by se tím mohly inspirovat české TV
No já se spíš divim, že na to ještě někoho baví koukat :D
pro mě to šok není, bylo jasný, že si tak drahou show nebudou nechávat s tak bídnými ratingy, každopádně je milé překvapení, že to oznámili dřív, původně se mluvilo o tom, že rozhodnutí padne až v květnu
britská verze je podle mě o mnoho tříd výš a jsem nadšená, že se do ní simon vrátí, jen mě hrozně mrzí, že odchází gary... kdyby byli v porotě simon, gary, tulisa a cheryl cole, byl by to pro mě tým snů, ale to si můžu nechat jen zdát :D
petruska.77 napsal(a):
No já se spíš divim, že na to ještě někoho baví koukat :D
mě jo :D české teda vynechávám komplet, ale na americký a britský jsem koukala :)
Český vynechávám, ale britský a americký talentovky mám náhodou ráda :D. Škoda.
Bez Simona by to už stejně nebylo ono, takže mi to ani nevadí. Ale jsem zvědavá, kdo s ním bude nakonec v porotě britskýho XF. :)
No, i když se na české televize nekoukám, kromě sportů, tak doufám, že se budou inspirovat.
Zrušení se dalo čekat. V USA X factor totálně válcuje americká Superstar a The Voice. No, jsem docela zvědavěj jak dopadne jarní souboj česko slovenského X factoru a Hlasu. X factor má v režii hlavně TV JOJ tak by to nemusela být taková katastrofa jako většina lokálních show, ČS má Talent se jim docela povedl.
Možná dobře. Co by byl X Factor bez Simona, a teď už i bez Demi?
Zrejme proste nebol v USA X Factor tak úspešný ako v UK, ale aj bez toho, mne osobne je sympatickejší formát The Voice, a to tak v Amerike ako aj u nás. Síce ho nesledujem pravidelne, ale občas keď ho zachytím, tak je na oveľa lepšej úrovni ako X Factor na Jojke.