Rozhodně by mě film nebo i ty webepizody potěšily. Je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, i když už neběží.
Winnie 2.0 napsal(a):
Seriál Chuck byl úžasný, sympatičtí herci, super zápletky a dalo by se toho napsat ještě více. Ale zrovna já patřím do té skupiny lidí, kteří byli s finálovou epizodou spokojeni. Právě to, že tam zůstala možnost domyslet si svůj vlastní konec, bylo výborné. Proto jsem spíš proti a nechal bych takto ukončené věci ukončenými.
úplný souhlas!
Souhlasím že konec byl výborný. Film by byl super ale hodně by záleželo na příběhu a provedení. Laťka je dost vysoko a nerad bych vzpomínal na posledního chucka jako na nějaký paskvil.
Pokud vemu finále, tak já jsem čekal ten domeček, který měli vybraný a krásný happyend. Bohužel, tak aspoň doufám, že se jednou dočkám.
Eluap napsal(a):
Pokud vemu finále, tak já jsem čekal ten domeček, který měli vybraný a krásný happyend. Bohužel, tak aspoň doufám, že se jednou dočkám.
Naprostý souhlas u mňa finále naprosto neuspokojivé! Samozrejme môžem si predstaviť ako by to mohlo byť, ale to rozhodne nie je ono ako keby som to videl.
Konec páté série byl skvělý, ale i tak bych rád s postavy Chucka trávil ještě nějaký ten čas a to buď prostřednictvím NETFLIXU a nebo filmu. Ale ano, rozhodně záleží na dobrém ději, který by film (či pokračování) musel mít, ale jak už řekl Schwartz, jedná se o agentský seriál, tady se vždy něco najde.
Já byl se závěrem Chucka poměrně spokojený, ikdyž pár věcí tam asi mohlo být jasnějších. Myslím si ale, že bych ten film bral spíš jako nějaký "bonus" k seriálu a ne jako přímé pokračování. Trochu se bojím, aby mi to moc nezměnilo pohled na seriál, ale zase by bylo super všechny vidět znovu pohromadě. Takže proč ne :)
24ron24 napsal(a):
Naprostý souhlas u mňa finále naprosto neuspokojivé! Samozrejme môžem si predstaviť ako by to mohlo byť, ale to rozhodne nie je ono ako keby som to videl.
Souhlasím úplně se vším :) strašně mě zajímá jestli si Sára nakonec vzpomněla nebo ne, ale to se bohužel už asi nedozvíme.:/ :)