Hezký fotočlánek :) Mě tam chybí Parkerová z Leverage :)
tak vzhledem k tomu že jméno pana božského známe z filmu, tak t není taková záhada.pro mě bude navždy záhada B.J. (Mash)
Hitchhiker napsal(a):
Pro mě bude navždy záhada B.J. (Mash)
Když se ho Hawkeye v jednom díle ptal, kdo by dal synovi jméno B.J., tak odpověděl: "My mother...Bea Hunnicutt, and my father...Jay Hunnicutt." Ale i tak je B.J. Hunnicutt v podstatě úplné jméno :)
Tedy, ten výraz na Pennině tváři, ten je k nezaplacení. :-)
mě tam chybí stiles z teen wolf, ale jinak super članek :)
Pevně jsem doufala, že tam bude Doktor :)
Pajky napsal(a):
Když se ho Hawkeye v jednom díle ptal, kdo by dal synovi jméno B.J., tak odpověděl: "My mother...Bea Hunnicutt, and my father...Jay Hunnicutt." Ale i tak je B.J. Hunnicutt v podstatě úplné jméno :)
to je pravda, celý ten díl se snažil Hawkey přijít na to co to znamená a i toto svoje tvrzení B.J. vzápětí popřel, takže nakonec z toho vyplynulo, že to tak mohlo být a taky nemuselo..:))
Za mě určitě Janitor! :) (y)
Pekný fotočlánok, ale bohužiaľ ani jeden seriál zo spomenutých nepozerám :D
Po prečítaní názvu mi ako jediný napadol Stiles z Teen Wolf.
A po prečítaní prvého komentáru súhlasím, aj Parker sedí :)
ragelly napsal(a):
Za mě určitě Janitor! :) (y)
:) https://www.youtube.com/watch?v=Fdc765l9psM
roxie napsal(a):
Jen tak letmo jsem kouknul na toho Stilese, a tohle mi přijde jako celé jméno :) http://teenwolf.wikia.com/wiki/Stiles_Stilinski
Článek dobrý, ale není mi jasné, proč tam je zrovna Duffman, protože takových postav je v Simpsonech docela hodně.
Pajky napsal(a):
Jen tak letmo jsem kouknul na toho Stilese, a tohle mi přijde jako celé jméno :) http://teenwolf.wikia.com/wiki/Stiles_Stilinski
Stiles je jeho akoby prezývka, za 4 série sme jeho meno ešte nepočuli, raz sa o tom rozprával jeho otec s trénerom :)
Marty8901 napsal(a):
Článek dobrý, ale není mi jasné, proč tam je zrovna Duffman, protože takových postav je v Simpsonech docela hodně.
Například? Všechny co mě napadly nakonec jméno mají...
(Původně jsme chtěl dát školník Willieho, ale google řekl, že má jméno) :)
Lill napsal(a):
Stiles je jeho akoby prezývka, za 4 série sme jeho meno ešte nepočuli, raz sa o tom rozprával jeho otec s trénerom :)
Aha, tak to jsem nevěděl :)
Mne tam chýba G. Callen z NCIS LA, pokiaľ si dobre spomínam, tak ani v dieloch zameraných na jeho minulosť sa jeho krstné meno nevyjasnilo.
A určite mal byť v článku Lucas Hood z Banshee, hlavná postava, ktorú poznáme iba pod aliasom a jeho vlastné meno nebolo vôbec spomenuté :)
Tak mně tam chybí určitě Samuel z Matadora, ale ten je teprve v první sérii, takže se ho možná dozvíme. Ale tipla bych, že ne. Se divím, že téměř všechny znám :D. Pěkný článek.
Super fotočlánek. Pokud by jsme šli hodně do hloubky, tak by tam mohla být i Angela Montenegro z Bones. Její otec jí dal tak šílené jméno, že si ho raději změnila a její pravé jméno nebylo nikdy řečeno. Jsou nějaké spoilery na další řadu že by její jméno mělo být konečně řečeno, tak jsem hodně zvědavá.
hele a víte že určitě "nikdy" neprozdradí svoje jméno u seriálu který ještě běží?
Já si myslím, že Duffman ze Simpsonů tam prostě nepatří, když v díle 14x19 řekl, jak se jmenuje, teda aspoň myslím. Jinak jsem ráda za Doktora, na toho jsem si ani nevzpomněla, ale taky by tam mohl být Carl z HYMIM.
fanynkaserialu01 napsal(a):
Taky by tam mohl být Carl z HYMIM.
A možná i servírka Wendy, ne?
fanynkaserialu01 napsal(a):
Já si myslím, že Duffman ze Simpsonů tam prostě nepatří, když v díle 14x19 řekl, jak se jmenuje, teda aspoň myslím. Jinak jsem ráda za Doktora, na toho jsem si ani nevzpomněla, ale taky by tam mohl být Carl z HYMIM.
http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/Carl_MacLaren
Mě Columbo napadl, ale ne přímo on, nýbrž jeho žena, kterou jsme ani nikdy neviděli... :)
Za Masona a Parkerovou bod, oba mi chybí, stejně jako jejich seriály, fňuk.
Mě teda napadl jen Mozzie z White Collar. A aspoň myslím teda, že jeho jméno jsme se nikdy nedozvěděli.
Napadla ma len Penny, ale vidím, že ešte aj Parkerová, Ned a Columbo nemali celé mená.
Sophie z Leverage taky není její pravé jméno...
Salem napsal(a):
http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/Carl_MacLaren
Huh... cože ?! :D tak to jsem teda pěknej trouba :D já jsem si celou dobu myslela, že je to prostě jenom Carl :-D i když díl Garry Blaumen z poslední série tomu příjmení napovídá víc než dost ... no já jsem si to, ale nikdy nespojila no :-D
luciecerna216 napsal(a):
Ozaaaj, máš pravdu, Sophie mi veru ani nenapadla. Nuž, to je ďalšia záhada, ktorú sa nikdy nedozvieme. :)
Obě postavy, které mě nejprve napadly (Ned a Doctor) tu jsou, plus ještě Mason z Dead Like Me, takže díky. Teoreticky by tu mohl být i Jack Harkness z Torchowoodu, protože to není jeho skutečné jméno.
Raduš napsal(a):
Mě teda napadl jen Mozzie z White Collar. A aspoň myslím teda, že jeho jméno jsme se nikdy nedozvěděli.
Dozvěděli v zatím poslední odvysílané řadě :-) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_White_Collar_characters Jmenuje se Teddy (Theodor myslím) Winters.
roxie napsal(a):
K Stilesovi z tw. Stiles je iba prezívka. V prvej sérii (tuším) sa sherif Stillinsky rozpráva s trénerom, kde si tréner myslí že Stiles je jeho priezvisko a šerif mu vysvetľuje že je to iba prezívka, na čo sa ho tréner spýta na meno a šerif poklepe na zložku, kde je napísané stilesovo meno ale nepovedia nám ho :)
Ja si vzpomnela na Angela a Spika. U obou vime akorat prezdivky a krestni jmena :)
Mě na první dobrou napadl samozřejmě Pan Božský ;). Moc mě potěšila fotka mého nejoblíbenějšího Doctora. Díky vám se mi vybavilo mnoho dobrých seriálů, dík.
Jednička pro Údržbáře. Pan Božský se odhalil ve filmu jako John James Preston
Moc hezký fotočlánek :).
Nejvíce mě dostalo... Doctor :)
Super článok :) Inak ma tiež napadli ešte Jack Harkness z Torchwoodu a Lucas Hood z Banshee, ako už predo mnou spomínali, ani u jedného nepoznáme ich pravé meno :D
Stiles! :) Jak už tu někdo psal, jeho křestní jméno nikdy neřekli..
Pajky napsal(a):
Například? Všechny co mě napadly nakonec jméno mají...
(Původně jsme chtěl dát školník Willieho, ale google řekl, že má jméno) :)
No nechci být hnidopich ale zrovna Duffman má hned několik jmen...https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_recurring_The_Simpsons_characters#Duffman
Co takhle Kozabela? Nebo paní Munzová?
tomaskova.ludmila99 napsal(a):
No nechci být hnidopich ale zrovna Duffman má hned několik jmen...https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_recurring_The_Simpsons_characters#Duffman
Co takhle Kozabela? Nebo paní Munzová?
Uznávám, že jsem mohl vybrat i jinak, ale řekl bych, že ani jedna z těhle postav se tam nevyskytuje tak často jako Duffman. A Duffmana jsem zvolil, protože v jednom díle bylo řečeno, že se lidi, co ho hrají, mění. Proto si nikdy nelze být jistý, kdo to skutečně je...
Pan Božský v článku být nemá, protože jeho celé jméno v seriálu zazní, sice tuším že až v posledním díle, ale i tak ;)
Michell napsal(a):
Pan Božský v článku být nemá, protože jeho celé jméno v seriálu zazní, sice tuším že až v posledním díle, ale i tak ;)
Pokud se nemýlím, tak na konci posledního dílu měla Carrie na telefonu pouze John. Celé jméno až ve filmu.
Ohledně toho údržbáře...
"In "My Finale", Janitor revealed that his name is "Glen Matthews". It was assumed this was a lie because an orderly calls him "Tommy" seconds later."
s post hned pod tím...
"On April 8, 2011 Bill Lawrence posted a video on Facebook confirming that Janitor's real name is "Glen Matthews"
Illyria napsal(a):
Ja si vzpomnela na Angela a Spika. U obou vime akorat prezdivky a krestni jmena :)
Spike-William Pratt
Angel-Liam O'Leary
Mě napadla Skye z Agents of Shield. Ale o se možná ještě dozvíme :)
Určitě nezmínili ani jednou Pennyino příjmení? Měl jsem pocit, že ano... A musím přiznat, že Schmidt mi vůbec nedošel :D
Raduš napsal(a):
Dozvěděli ;) Nevzpomenu si jak se jmenoval ale určitě se to tam řešilo a nakonec se na to přišlo, myslím že se jmenuje Theodor ale dál nevím :D
luciecerna216 napsal(a):
To máš pravdu! Taky nám ho nikdy neřekli! Ale seriál mi moc moc chybí....
Celé jméno: poručík Frank Columbo,několikrát to ukázal na odzaku :-)
Michonne, Tyreese a vo Walking Dead sa to hemží postavami bez mena.
Mě tady chybí akorát jedna jediná osoba, Nails z Chůvy k pohledání. :-) Omlouvám se, nevim jak se jeho jméno píše. :-D
Takže Oleg už neplatí. ;) Je to Vanko Oleg Golishevsky.